• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden borç istedi.

en iyi bölümlerden mezun..merak etmeyin aç kalmaz...
en iyi bölüm tıp
birde bazı mühendislkler ve hukukta işsizlik az
diğerleri özelde aynı koşullarda çalışıyor
devlet desen herkes eşit şartta dersane sıralarında
bölümünü merak ettim

Son düzenleme:
bende şunu söyleym o halde konu dışına çok çıkmak istemiyorum ama
benmde bir akrabam var eşi çok zengin şehrin yarısı onun
ama akrabam kpssye çalıştı atandı eşi ve çocuğuyla gittiler o şehre 1 yılı doldurması gerekiyordu
eşi zengin şirketler orda değil tabi oturdu karısını bekledi işten dönmesini çocuğa baktı hazır para geldi hep
ama akrabam ihtiyacı olmadığı halde mesleğini yaptı
meslek aşkı böyle bir şey işte

tabi kazansında belli bir yaştan sonra ne özel ne de devlet alıyor haberi olsun
ayrıca tecrübede günümüz şartlarında çok önemli
10 tane diploması olsun ne fayda
:KK9:
Ya millet gerçekten fazla iyi niyetli.
Ben nalları dikene kadar sen benim paramı ye, ama okulunu da bitir. Artık 40 yaşında da iş peşinde koşturursun, kim alırsa artık.:KK51:

:KK9:
Ya millet gerçekten fazla iyi niyetli.
Ben nalları dikene kadar sen benim paramı ye, ama okulunu da bitir. Artık 40 yaşında da iş peşinde koşturursun, kim alırsa artık.:KK51:
ya bırak kim alacak
25 yaşında tecrübesiz kızı mı yoksa
35 diyelim hadi 35 yaşındaki tecrübesizi mi
devlet bile yaş sınırı koymuş bee sen neden bahsediyorsun

Bilgece o kadar beğeniyorum ki bu konularda düşüncelerini.....gerçekten tebrik ederim...benim saatlerce anlatmak istediğim tam da böyleydi...evlilik kavramını tam olarak benimsemiş bir kadınsınız..eşiniz çok şanslı..
kadın kadın gibi olmalı erkek erkek gibi olmalı bana görede....
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,yuvanızı korusun...

bence siz evlilik kavramını tam olarak benimseyememişsiniz :KK14:

ya bırak kim alacak
25 yaşında tecrübesiz kızı mı yoksa
35 diyelim hadi 35 yaşındaki tecrübesizi mi
devlet bile yaş sınırı koymuş bee sen neden bahsediyorsun

Evet. :KK14:

Eşini çalıştırmayan erkek neden iyi koca oluyor anlamıyorum.Ve 'ben çalışmıyorum ama kadınlar da çalışsın tabii.'cileri.Bizim ülkemiz kadınlar da çalışsın zihniyetinden,bu kadın neden çalışmıyor ki zihniyetine geçse keşke..
Hanımlar eşiniz 'Ben çalışmak istemiyorum ya.' dese naparsınız çok merak ediyorum,çünkü benim için hiçbir fark yok..

konu sahibi de ''gelirim yok, gelirim yok ama para istedi '' diyor
''bursuma güvendi'' diye de yazmış konuya

ooo hanımlar bakıyorum hepiniz cevaptasınız da ben size bişey yazmadım..Bilgece'ye cevap yazdım..cevabıma cevap vermenize gerek yok....
benim düşüncelerimi beğenmiyorsunuz bende sizin düşüncelerinizi begenmiyorum...ben bana göre yaşayacağım..siz kendinize göree....eee ne oluyorsunuz bu kadar...
ben ortaya paylaşım yapmadım...sizden alıntı yapmadım.....
lütfen iki kelimelik birikiminizle gelmeyin...çünkü size yazmadım....yazmayacağım da bu son....
iyi geceler

ooo hanımlar bakıyorum hepiniz cevaptasınız da ben size bişey yazmadım..Bilgece'ye cevap yazdım..cevabıma cevap vermenize gerek yok....
benim düşüncelerimi beğenmiyorsunuz bende sizin düşüncelerinizi begenmiyorum...ben bana göre yaşayacağım..siz kendinize göree....eee ne oluyorsunuz bu kadar...
lütfen iki kelimelik birikiminizle gelmeyin...çünkü size yazmadım....yazmayacağım da bu son....
iyi geceler
ay senin iki kelimelik birikim diyen dillerini yerim,artist.:KK53:İnsanları küçümseme,senin fikrine yanlış diyen olmadı,karşıt fikir sunuldu saddece.

iyi geceler
alıntı yapmak yasak mı öyle bir kaide mi var nerde canım

iyi geceler

izin mi alcaz alıntı yaparken :KK53:
çok birikimin var madem cevapla ibret alalım bizde :KK45:

Veremem canım,param kalmadı bu ay annem de vermedi diyebilirdi.Ama o daha çok istemesine kızmış.
çocuk bir de sinmiş garibim nasıl seviyorsa işte...
aynen öyle diyebilirdi açık ve net
ama o an soğudum ne yani soğuma sebebine bakar mısın
bi de inkar yollarına girişmesi komik yani konu sahibinin
yok annemden istedi ondan
yok benm gelirim yok
bursuma güvendi nedir yani
pusu kurmuşta bursuna sanki

cocukla evlensen sonra sen calısmasan eve getırdıgını yıcen ustune basına alcan ama dımı.. yılda bunun lafı olmaz rezalet :KK12:

Back
X