Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canim cok teşekkür ederim. Herkesin yuvasi daim olsun insallah..Bilgece o kadar beğeniyorum ki bu konularda düşüncelerini.....gerçekten tebrik ederim...benim saatlerce anlatmak istediğim tam da böyleydi...evlilik kavramını tam olarak benimsemiş bir kadınsınız..eşiniz çok şanslı..
kadın kadın gibi olmalı erkek erkek gibi olmalı bana görede....
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,yuvanızı korusun...
Aynen benim eşim. O da bana hep aynisini diyor. Ben cok şükür sana bakabiliyorum, gidip de milletin agiz kokusunu cekmeni asla istemiyorum. Ha okumani istiyorum çünkü yarin obur gun olur da bana bir sey olursa ( Allah korusun ) kendi basinin caresine de bakmayi bilmelisin diyor.benım bi tanıdığım vardı..karı koca. Adamın durumu çok çok iyiydi eşinin çalışmasına gerek yoktu zaten adam da istemiyordu çalışmasını...evlendiklerinde kadın lise öğrencisiymiş, kaç tane üniversite bitrdi. kaç bölümden mezun oldu kocası hep destekledi....ama çalışmadı.ihtiyacları yoktu...adam hep şunları söylerdi...dünyanın bintürlü hali var ben yaşadığım sürece onu çalıştırmam ama birgün benim başıma birşey gelirse,yanında ben olmazsam o en güzel yerlere gelsin..en iyi şekilde parasını kazansın....
Allah böyle insanlara eş olmayı nasip etsin
Bence de İpekcim, naparsan yap, umrumda bile değil ama bul der gibi olmuş. Ve bu çok çirkin, kız nereden bulsun ya hu? Öğrenci, sanki para mı basıyor, bilmiyor gibi soruyor bir de...kesinlikle çok kaba, hatta düşüncesiz "annenden bulamaz mısın?" yani bul da nereden bulursan bul gibi olmuş.
Siz başkalarına faydalı olmak için mi okuyorsunuz?Egitim evet zorunlu egitim sart. Calismayi dusunmuyorsunuz madem alacaginiz, tip, muhendislik egitimin nesi sart. Okuma yazma ogrenmiyorsunuz ki diyelim Organik kimya ogreniyorsunuz, Tip ogreniyorsunuz o bilgilerle evde oturmak mi yarasir insanliga faydali olmak mi... karar sizin tabi. Ben sadece princess nickli uyeye katildigim icin yorum yazdim .Istediginiz kadar diploma alip tekmnik bilgi ogrenip evde oturmakta serbestsiniz.Bana da acimayin ben universite okuyup kapasitemin neye yettiginin farkindayim. Ancak diploma alip evde oturursam ve ogrendigim bilgilerle kimseye yardimim olmazsa bana acirsiniz.
Haklısın ama o konu da bu konuyla alakasız. Orada durumu olmadığı halde aşırı harcama yapan ve büyük bir meblağ isteyip nasıl ödeyeceği meçhul bir para vardı. Yanılmıyorsam 6bin istemişti. O meblağ nere 300 lira nere. Burada 6 yıllık ilişki söz konusu. Bu da kocan olacağı anlamına gelir ki bence arkadaştan daha yakındır. Ve ihtiyacı olan kişilerin tutumları da farklı.Buraya kadin da calissin, yuh 300 lirayi veremedin mi? Adamin demekki ihtiyaci varmis, Allah kimseye muhtac etmesin diyen bazi arkadaslar med34'tu galiba onun arkadasi yeni doğum yapmis, ihtiyaci varmış borc istemis diye ki daha önce med34'e yardimi dokunmus, sey diyorlardi, cocuk yapmasini biliyorsa calismasini da bilecek, size mi sormuş cocuk yaparken gitsin kredi ceksin bla bla bla.. keske su erkekleri savundugunuz kadar azicik hemcinslerinizi de savunsaydiniz da kadinlara kötü muamele reva gorulmeseydi...
Konu sahibi burs alıyorum ama o parayla alışveriş yaptım demiş. Belki oradan beklentisi vardı. Yani bul bursunla yerine koyarsın diye düşünmüş olabilir. Yani buradan öğrenci kız parayı nereden bulsun düşüncesini çıkaramayabiliriz.Bence de İpekcim, naparsan yap, umrumda bile değil ama bul der gibi olmuş. Ve bu çok çirkin, kız nereden bulsun ya hu? Öğrenci, sanki para mı basıyor, bilmiyor gibi soruyor bir de...
Herkes konu sahibini suçlamış, 300 tl ne ki verseydin diye, az miktarmış ya. Öğrencinin neredeyse 2 aylık harçlığı o, neresi az be?:KK63:
Benden biri istese o parayı ben de veremem. Ben de öğrenciyim, nereden bulayım ya hu, çalayım mı, tövbe tövbe... Hem 300 tl madem az miktar para, gider birkaç gün amelelik eder gene çıkarır o parayı isteyen.
Ben üniversiteyi kazandım diye, bir erkek arkadaşım, sevgilim değil bakın, tebrik etti. Bunu kutlayalım dedi. Ama ben ısmarlayacağım güya, niyetini belli etti. Ben de dedim ki param yok olunca bakarız. Bana demesin mi kızların parası olur, vardır diye. Aaa manyağa bak, nereden olacakmış sanki banker miyim ben? Bu devirde insanlar yolacak adam arıyor ya...![]()
Amaan boşver. Hakeden kazanır. Çalışmak isteyen daha yüksek alsın önüne geçsin madem. Sanki her üniversite mezunu okuduğu şeyi yapıyor.Hayir şekerim. Ben calismadigimi ha kadinlarin calismasina da asla karsi olmadigimi, bu hayatta insanlara faydali olmak icin elimden geleni yapacagimi soyledim. Onlar da e madem calismayacaksin niye okuyup milletin hakkini gasp ediyorsun dediler, kul hakkina giriyorsun dediler falan filan...
Haklısın ama o konu da bu konuyla alakasız. Orada durumu olmadığı halde aşırı harcama yapan ve büyük bir meblağ isteyip nasıl ödeyeceği meçhul bir para vardı. Yanılmıyorsam 6bin istemişti. O meblağ nere 300 lira nere. Burada 6 yıllık ilişki söz konusu. Bu da kocan olacağı anlamına gelir ki bence arkadaştan daha yakındır. Ve ihtiyacı olan kişilerin tutumları da farklı.
bursunla yerine koy bile dememiş ki haftaya veririm demişKonu sahibi burs alıyorum ama o parayla alışveriş yaptım demiş. Belki oradan beklentisi vardı. Yani bul bursunla yerine koyarsın diye düşünmüş olabilir. Yani buradan öğrenci kız parayı nereden bulsun düşüncesini çıkaramayabiliriz.
Güzelim burs diyorsun da sanmam ki bursunun da 1000 tl olacağını. 200-300 tl bir şey. Hem bursun manası, öğrencinin ihtiyacını karşılaması için verilen yardımdır. Kızın kıyafete ihtiyacı varmış almış. Ne yapsın çıplak mı gezsin? Öğrenciler sadece deftere, kitaba ihtiyaç duymaz ki. Yani bursunu tutup da erkek arkadaşına vermek zorunda değil.Konu sahibi burs alıyorum ama o parayla alışveriş yaptım demiş. Belki oradan beklentisi vardı. Yani bul bursunla yerine koyarsın diye düşünmüş olabilir. Yani buradan öğrenci kız parayı nereden bulsun düşüncesini çıkaramayabiliriz.
Öyle de ne olursa olsun kötü gün diye bir şey var. Ve koskoca 6 yıl. Bilemiyorum. Neyse. : )Güzelim burs diyorsun da sanmam ki bursunun da 1000 tl olacağını. 200-300 tl bir şey. Hem bursun manası, öğrencinin ihtiyacını karşılaması için verilen yardımdır. Kızın kıyafete ihtiyacı varmış almış. Ne yapsın çıplak mı gezsin? Öğrenciler sadece deftere, kitaba ihtiyaç duymaz ki. Yani bursunu tutup da erkek arkadaşına vermek zorunda değil.
kendin çalışır kazanırsın, amenna ama bana yapılan yardımı, başkasına sıvayamam.En başta bu bence etik değil. Bilmem yanlış mı düşünüyorum.
![]()
haftaya vericem demiş zaten ve yaz ayı evde oturuyor yani1 hafta geç alsa kıyafeti ne olacak 1 ay sonra alsa ne olacakGüzelim burs diyorsun da sanmam ki bursunun da 1000 tl olacağını. 200-300 tl bir şey. Hem bursun manası, öğrencinin ihtiyacını karşılaması için verilen yardımdır. Kızın kıyafete ihtiyacı varmış almış. Ne yapsın çıplak mı gezsin? Öğrenciler sadece deftere, kitaba ihtiyaç duymaz ki. Yani bursunu tutup da erkek arkadaşına vermek zorunda değil.
kendin çalışır kazanırsın, amenna ama bana yapılan yardımı, başkasına sıvayamam.En başta bu bence etik değil. Bilmem yanlış mı düşünüyorum.
![]()
Ya bilemiyorum. Benim ikili ilişkilerimdeki başarım ortada, biraz daha materyalist düşünüyorum sanırımÖyle de ne olursa olsun kötü gün diye bir şey var. Ve koskoca 6 yıl. Bilemiyorum. Neyse. : )
Tatlım yukarıdaki arkadaşa da aynı cevabı verdim. Ben de kadının odunuyum işte, düz düşünüyorumhaftaya vericem demiş zaten ve yaz ayı evde oturuyor yani1 hafta geç alsa kıyafeti ne olacak 1 ay sonra alsa ne olacak
benm erkek arkadaşım istese aç gezirim yine veririm
böyle şeylerin lafı olmaz
çocuk bir de ezilmiş sinmiş özür dilemiş
böyle erdemli bir çocuğa demediklerini de bırkmadılar canımm
Ya bilemiyorum. Benim ikili ilişkilerimdeki başarım ortada, biraz daha materyalist düşünüyorum sanırım
Tatlım yukarıdaki arkadaşa da aynı cevabı verdim. Ben de kadının odunuyum işte, düz düşünüyorum![]()