- 23 Ağustos 2018
- 12
- -1
- 86
- Konu Sahibi beyzabeyazbeyza
Sevgilim bana karşı çok ilgisiz ve sorumsuz davranıyordu daha önce de cinsellikle ilgili birkaç şey belli etmişti zaten. İlişkimiz yeni başlamıştı, zaten ilgisizliği ve mesaj atmaması, aramaması yeterince canımı sıkarken bir de üstüne 2 gün boyunca hiç mesaj atmadı işte dün yazmış, naber iyi misin filan diye sonra muhabbet ederken çıplak fotoğraf istedi. Ben kızınca “Tamam öyle düşünüyorsan bir şey demiyorum” dedi ama bu bana pek inandırıcı gelmedi, çıplak fotoğraf atmadım diye kesin yazmayacaktı günlerce yani. 4 ay önce bana açılmıştı, daha önce iki kere ayrıldık ve ikisi de cinsellik yüzünden olmuştu yani cinsellik illa ki istiyor. Ona rağmen 3. şansı vermek de benim aptallığım, kabul ediyorum. Geri kafalı diyeceksiniz fakat ben güvenmediğim biriyle cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Günlerce halimi hatrımı sormayıp çıplak foto istemesi de çok saçma geldi, normalde gerçekten hiçbir şekilde ilgi göstermiyor sürekli meşgulüm işteyim vs yani bana saygısı filan yok ayrıldım zaten baya küfür ettim çünkü çok dolmuştum. Siz nasıl diyorsunuz bu duruma? Hislerinde gerçekten samimi olan bir erkek sevgilisine ilgisiz ilgisiz davranıp sonra gidip çıplak fotoğraf ister mi ya?