Sevgilim benden fotoğraf istiyo

arkadaş doğru söylüyo canın istemiyosa atma...orda koğuşta oluyolar bu bakarken biri görür bilmemne...foto için senden ayrılacaksa ayrılsın zaten.

20gündür çokıyosunuz ve açık saçık foto istiyo.ve sen bu adamı seviyosun..bu senden 5ay sora otel tuttum gel yoksa konuşmam der..sakın atıpta gecelerini uykusuz bırakmaaa

Bir süre sonra fotoğraflarımı aileme gönderecek,birlikte olmazsam onunla diye konu açmayacaksanız atın fotograf yada nette,fotoğraflarınızı paylasmakla tehdit ettiğinde"aman boşver"diyebilecekseniz atın fotoğraf.
Böyle bir saçmalık yok yani. Telefonu calınsa yada virüs olsa o fotoğrafların kimlerin eline geçebileceğini düşünün biraz yahu. Hemde 20 günlük bir ilişkiden bahsediyorsunuz,ne ara müstehcen fotoğraflara geldi ilişki.

Sakın sakın ama sakın atmayın.. Bunun ıcın sılecekse sılsın.. Buraya o kadar cok konu acan ınsan var.. Sonra tehdıt edılırsınız falan .. İhtimaline dahi gerek yok..
ben ayrılılalım deedim dün ayrılmadı . susarak bana yaptırabılcegını sanıyıo

2 yıldır tanışıyorsunuz sevgili olmaya askerdeyken 20 gün önce başladınız ve açık saçık foto istiyor.
Net söyliyim sapık ve askerdeyken vakit geçsin diye senle.
Sakın foto atma ve bas tekmeyi sil bu şahsı.

asla atmam . ben sadece nasıl davranım ne yapim gıbısınden mjs attım buraya

Sakın atma daha sonra da senin aleyhine kullanır. Böyle erkek çok var. Ayrıca seni deniyor da olabilir. Sen taviz verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…