evet ekli hala...
evet aynen öyle. ben bu işin peşini bırakmam da nasıl bir yol izleyim ne yapayım. şifreni ver ver dersem güvenmediğimi söyler duygu sömürüsü yapar zaten hayatta vermez şifresini
Şifreyi verse bile mesajları siler, belki silmiştir bile.Bu kadar panik olması normal değil.Planlı yapmış resmen açtırırsan ben sadece erkeklerle konuşuyorum havası vermek istemiş, arşive bakacağını tahmin edememiş, silmek yerine saklamayı tercih etmiş.:95: Bir şekilde yanında gene açtırıp bakman gerekiyor.
onaylamaz ki beni. tanımadığı kimseyi onaylamıyor.
haklısınız. telefondan internete girmeyi filan bilmiyor. internete girebilceğimiz bir ortamda bir bahane bulup benim telefonumdan faceden bir şey bakmak istediğimi söylücem gir faceine dicem. çkkış yapmadan direk kapatınca sayfa otomatik açılıyo telefondan. işimiz bittikten sonra evde bir incelerim mesajları. mesajlar silindiyse zaten bitmiştir bu iş artık
sen kendi adınla aç canım..sonrada erkek arkadaşına söyle ilişkisi var yapsın..hani görsünler seni..
Aynen öyle yap.ama bir daha bu tehlikeye girmemek için büyük ihtimal sildi.
fikrim güzel mi excuseme? şu an için en mantıklısı bu gibi geldi. çünkü o mesajları çoktan silmiş olma olasılığı yüksek benim silip silmediğini, silmediyse neler konuştuklarını öğrenmem gerek...
Fikir süper ama inşallah silmemiştir evet öğrenmen gerekiyor bu şüphe kemirir seni.Keşke yanındayken kapatmasına izin vermeden ne saklıyorsun ki benden diye baksaydın.
bence artık yapabileceğin pek birşey yok coktan silmiştir mesajlarışifresini vermeyen sen mesajları görünce sayfayı kapatan erkek mutlaka birşey gizliyordur yoksa neden kapatsın ki...içine şüphe düşürmek istemem ama bu işin peşini bırakma bence
huyunu suyunu biliyorum hayatta açmazdı ne oldu filan dedim ama çok üstelemedim. bir tek bir ara gerildim bu ne dedim niye saklıyorsun dedim "kıskanıyorsun boşu boşuna gereksiz tepkiler veriyorsun o yüzden" dedi. ben de "amaaan peki o zaman bu muydu yani" dedim kahkaha filan attım. tepki gösterince ilk iş siler diye düşündüm. silme ihtimalini azaltmaya çalıştım...
ben bu işi 1 haftaya çözcem allahın izniyle. neymiş sakladığı merak ediyorum. o kızların hiç biri karakter olarak benim yanımdan geçemez. beni onlara tercih ettiyse ona acırım
şu face beni daraltıyor valla facede ne tür kızlar var bir sürü fotoğraflara durumlarına beğeni toplamak için herkesle samimileşen tipler falan..Umarım o tarz kisilerle konuşmamıştır sadece arkadaşlarıyla konuşmuştur gerçi 3 senedir sevgilisiniz madem arkadaşça mesajlastınız ver inceliyim beraber kullanalım facei de
saece ilk sayfaya baktım.. erkek arkadaşınızın bilerek arşive taşıdığına inanmıyorum çünkü eskiden x işaretine tıklayınca siliniyodu şimdi arşive göderiliyo. oda silmeye çalışmıştır..
bu face ilişkilere tümüyle zarar.. insanın içine şüphe düşürür hep o niye beğendi onu neden ekledi en iyi komple kapatmak
neyse senin sorununa gelince de sakladığı bişey olmasa panik olup da apar topar kapatıvermezdi bence. üstüne git sıkıştır biraz ama bunu smsle falan yapma yüz yüzeyken konuş. yalan söylüyosa mutlaka anlarsın zaten. bence faceini de kapattır gitsin ne gerek var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?