sevgilim benden ne saklıyor?

Ya kötü örnek olucam ama:) Bende böyle birşeyle karşılaşmıştım bi kadın vardı nedense eklediği anda böyle bir tedirginlik hissettim halbuki o kadar kişi ekliyordu neyse şifrelerini de bilmiyordum ne yapmalıyım ne yapmalıyım derken msn şifresini kırmak geldi aklıma çünkü oda pek anlamaz bu internet olaylarını oyüzden kırmak kolay oldu ve herşeyi ortaya çıkarmıştım ozaman.

evet aynen öyle. ben bu işin peşini bırakmam da nasıl bir yol izleyim ne yapayım. şifreni ver ver dersem güvenmediğimi söyler duygu sömürüsü yapar zaten hayatta vermez şifresini

Şifreyi verse bile mesajları siler, belki silmiştir bile.Bu kadar panik olması normal değil. Planlı yapmış resmen açtırırsan ben sadece erkeklerle konuşuyorum havası vermek istemiş, arşive bakacağını tahmin edememiş, silmek yerine saklamayı tercih etmiş.:95: Bir şekilde yanında gene açtırıp bakman gerekiyor.

haklısınız. telefondan internete girmeyi filan bilmiyor. internete girebilceğimiz bir ortamda bir bahane bulup benim telefonumdan faceden bir şey bakmak istediğimi söylücem gir faceine dicem. çkkış yapmadan direk kapatınca sayfa otomatik açılıyo telefondan. işimiz bittikten sonra evde bir incelerim mesajları. mesajlar silindiyse zaten bitmiştir bu iş artık

Aynen öyle yap. ama bir daha bu tehlikeye girmemek için büyük ihtimal sildi.

sen kendi adınla aç canım..sonrada erkek arkadaşına söyle ilişkisi var yapsın..hani görsünler seni..

ailevi nedenlerden dolayı facebookum olsa bile beni eklemez/ekleyemez. o kızların hepsi beni biliyor. ya kene gibi tek tek ayıklamak zorunda mıyım ben bunları ne bu ya...
sakin bir kafayla bu önerinizi düşüncem çok sağolun...

Aynen öyle yap. ama bir daha bu tehlikeye girmemek için büyük ihtimal sildi.

fikrim güzel mi excuseme? şu an için en mantıklısı bu gibi geldi. çünkü o mesajları çoktan silmiş olma olasılığı yüksek benim silip silmediğini, silmediyse neler konuştuklarını öğrenmem gerek...

Fikir süper ama inşallah silmemiştir evet öğrenmen gerekiyor bu şüphe kemirir seni.Keşke yanındayken kapatmasına izin vermeden ne saklıyorsun ki benden diye baksaydın.

bence artık yapabileceğin pek birşey yok coktan silmiştir mesajları şifresini vermeyen sen mesajları görünce sayfayı kapatan erkek mutlaka birşey gizliyordur yoksa neden kapatsın ki...içine şüphe düşürmek istemem ama bu işin peşini bırakma bence

Fikir süper ama inşallah silmemiştir evet öğrenmen gerekiyor bu şüphe kemirir seni.Keşke yanındayken kapatmasına izin vermeden ne saklıyorsun ki benden diye baksaydın.

huyunu suyunu biliyorum hayatta açmazdı ne oldu filan dedim ama çok üstelemedim. bir tek bir ara gerildim bu ne dedim niye saklıyorsun dedim "kıskanıyorsun boşu boşuna gereksiz tepkiler veriyorsun o yüzden" dedi. ben de "amaaan peki o zaman bu muydu yani" dedim kahkaha filan attım. tepki gösterince ilk iş siler diye düşündüm. silme ihtimalini azaltmaya çalıştım...
ben bu işi 1 haftaya çözcem allahın izniyle. neymiş sakladığı merak ediyorum. o kızların hiç biri karakter olarak benim yanımdan geçemez. beni onlara tercih ettiyse ona acırım

yook bırakmam zaten. bu kadar kişi diyor bir şey vardır diye...

şu face beni daraltıyor valla facede ne tür kızlar var bir sürü fotoğraflara durumlarına beğeni toplamak için herkesle samimileşen tipler falan..Umarım o tarz kisilerle konuşmamıştır sadece arkadaşlarıyla konuşmuştur gerçi 3 senedir sevgilisiniz madem arkadaşça mesajlastınız ver inceliyim beraber kullanalım facei de

İnşallah üzülmezsin Allah yardımcın olsun.

arkadaşım arkadaşçaysa ben de bakayım değil mi? ben halden anlamıyor muyum? konuştuğu kızlardan biri afedersiniz de ahlak bakımından biraz eksik bir kız.
ben gircem onun faceine bir şekilde

saece ilk sayfaya baktım.. erkek arkadaşınızın bilerek arşive taşıdığına inanmıyorum çünkü eskiden x işaretine tıklayınca siliniyodu şimdi arşive göderiliyo. oda silmeye çalışmıştır..

bu face ilişkilere tümüyle zarar.. insanın içine şüphe düşürür hep o niye beğendi onu neden ekledi en iyi komple kapatmak

biz sevgilimle çıkmaya başladığımızın üstünden bir ay bile geçmemişti ortada hiç bi sebep yokken durup dururken kapat o faceini lazım değil dedim kapattırdım benimki de kapalıydı zaten aylardır. taa o zaman face bitti bizim için. 1 ay kadar önce ortak mı açsakki dedim sen bilirsin dedi sonra ondan da vazgeçtim. hiç gerek yok bence facebook a falan. hatta biz artık sms bile yapmıyoruz aylardır. dakika yaptık günde 5 6 defa konuşuyoruz o yanımda değilken o kadar. bence ne kadar internet, ne kadar mesajlaşmak o kadar kavga demek. şimdi benim öküzümün bi darkorbit diye bi gemi oynu var o kadar orda gemi sürüp duruyo kocaman adam olmuş hala o oyundan vazgeçmiyo kendini uzay pilotu zannediyo neyse ona da yapcak bişey yok oynasın dursun ben kontrol ediyorum zaten gerektikçe. ayrıca kızlar bi halt edip ordan burdan takip etmeye kalacaksanız da ona hiiç hissettirmeden yapın. ben sürekli maillerine falan bakıyorum mesela ruhu bile duymuyo. yani tutup da şifreni ver bakıyım demeyin. hem kötü olursunuz hem de bişey varsa da yakalayamazsınız. hatta kontrol etmeye bile gerek kalmıyo belirli bi süreden sonra. güvendikten sonra sorun kalmıyo zaten. gözün kapalı beni aldatmaz diyebilmekte sorun.. ben çok güveniyorum ama ona belli etmiyorum o ayrı.

neyse senin sorununa gelince de sakladığı bişey olmasa panik olup da apar topar kapatıvermezdi bence. üstüne git sıkıştır biraz ama bunu smsle falan yapma yüz yüzeyken konuş. yalan söylüyosa mutlaka anlarsın zaten. bence faceini de kapattır gitsin ne gerek var sanki

kesinlikle. ya 3 yıldır kuzu gibiydik biz. gül gibi geçinir giderdik bu face nerden çıktı ya...

yok zaten şimdi çok iyi davranıyorum ona. bu konuyu mesajla açarsam inadı tutar hiçbir şey söylemez. ayrıca faceini açmamı söylersem de bu yüzden açmasını istediğimi anlar tüm mesajları siler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…