sevinmiyorum diğil ama annesinin babasının benm hakkımda kötü düşüncelere kapılmasın istiyorum niye kavgalarımızı onlara yansıtıyo anlamıyorum
Beni böyle kıskandğı için normalde sevinmem lazım ama aşırısı kötü hastalık gibi bişey
Beni böyle kıskandğı için normalde sevinmem lazım ama aşırısı kötü hastalık gibi bişey
Korkuyorum hayatım oğlumu kötülüyosun bana der birden flan. gerçi demez çok iyi kadın ama , oda biliyo bana küfr ettiğini ve çok kızıyo bu hafta kesinlikle yüz yüze konuşucam. sürekli haklısın diyip beni haklı buluyo ama oğluna saygısız davrandığımı düşünüyo . Benim tek sorunum annesi fazla oğluna yüz veriyo beni şikayet ettiği esnada, annesi; ben karışmam aranızda halledin dese ne güzel olur ama oğlunu kıramıyo maalesef.. =/
3-4 kez beni karştrmayın kendi aranızda halledin dese sevgilim artık şikayet etmez diye düşünüyorum
sevgiline ailesinin kötü yanlarını mı anlattın? o da sen öyle söyledin diye vazgeçti. hem annesiyle ilgili çok iyi bir kadın diyosun hemde kötü yanlarını anlattım diyosun. şimdiden ailesiyle ilgili olumsuz konuşmak doğru mu peki? sen ne istediğinden emin misin peki?Ev almayı düşünüyo kesinlikle istemiyorum ne kendi aileme yakın ne onun ailesine ortasını buluruz diye düşünüyorum . Oda istemiyo zaten bi ara alt üst oturmayı düşünüyodu negatif yanlarını anlatınca vazgeçti canm allahtan.. =)
Yok yok kötü değil..
Demek ki adam aşırı seviyor..
Hele küfür etmesi sizi ölecek kadar sevdiğini gösterir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?