Sevgilim beni ailesine sürekli şikayet ediyor!

mirza29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
65
0
36
İstanbul
1,5 senedir süren birlikteliğim var yakında sözlenicez. sevgilim son 3-4 aydır fazlasıyla kıskanç olmaya başladı. Kıskançlık değil hastalık bence. insan hiç kendi ailesinden kıskanırmı?
Herneyse küçük problemleri kafaya takıyo uzatıyo kavga çıkarıyo sonra üzülüp siniri gidiyo ayrıca aşırı küfrde var . aramızda sorunu tam halledik derken diğeri başlıyo artık dayanamıyorum ve bende patlıyorum o esnada ailesini arayp beni şikayet ediyo annesi arıyo . 3 kere bu olay tekrarlandı. Ben kız olmama rağmen ailemi karştırmıyorum ama o tam tersi hep ailesini karıştırıyo. ailesi kötü niyetli değiller küçüklüğümden beri tanıyorum uzaktan akrabamız. Dün gece de annesini arattırdı en sonunda bu ne ya dedm zıppırt beni aramayın küçük sebeplerden dedim annesi alındı sanırım. kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl engelleyebilirim sevgilimin beni ailesine şikayet etmesini bilmiyorumm . Bide kendisini haklı çıkarıyoya offff ağlamaktan bi hal oldum

Amaaaan ne olacak şikayet etsin, boşverin bence!!!
Size çok aşık demek ki bu kadar kıskanıyor hatta küfür bilem ediyor..
Siz de ona aşıksınız bunlara susuyorsunuz di mi?
Ohhh ohh Allah bozmasın pek güzel maşallah!

Son düzenleme:
sevinmiyorum diğil ama annesinin babasının benm hakkımda kötü düşüncelere kapılmasın istiyorum niye kavgalarımızı onlara yansıtıyo anlamıyorum

Beni böyle kıskandğı için normalde sevinmem lazım ama aşırısı kötü hastalık gibi bişey

Yok yok kötü değil..
Demek ki adam aşırı seviyor..
Hele küfür etmesi sizi ölecek kadar sevdiğini gösterir..

ne yapman gerektiği ortada ne kadar seversen sev işin içinde saygısızlık var

küfür ediyor ve yakında sözleneceksiniz öyle mi okudum ben

Tabikide. Küfürde neymiş? Saygı bitince aşk biter canımm.. Seni seviyo olabilir ama kendini ezdirme sakın. Küfür etmesine izin verme. Ailesini arama konusuna gelince çok şaşırdım kız gibi :) Hadi sen arasan neyse, ama o? Küçük çocuklar gibi sanki yanlış bişey Bu arada kaç yaşındasınız canm..

Beni böyle kıskandğı için normalde sevinmem lazım ama aşırısı kötü hastalık gibi bişey

sen buna sevgi mi diyosun inan sevgi çok daha güzel bişey. şikayet küfür ne demek sevgi midir bu? seven insan kıyamaz sevdiğine. bide evlenicem mi diyosun? bir ömür geçireceksin yani. ne diyeyim mutluluklar öyleyse.

18 yaşındayım. aynen öyle ya hani diyorum ki aklı başına gelsin diye bende mi onun gibi yapsam bi süre veya ailesiylemi konuşsam yüz yüze =(
akıl verin lütfen...

Cidden şaştım kaldım. Hani sen onu dinlemiyosan eğer korkuyodur ayrılcağından ve aileleri katıyodur araya. Başka bi açıklaması olamaz heralde .. Birde ailesi bi defa daha aradığında deki - Anne siz beni arıyosunuz sürekli suç benim gibi görüyosunuz belki ama oğlunuzun bana sürekli küfür ettiğinizden haberiniz varmı! falan diyebilirsin. ( Annemi diyosun bilmiyorum ama. ) Başka bişey gelmiyo canm aklıma.

Korkuyorum hayatım oğlumu kötülüyosun bana der birden flan. gerçi demez çok iyi kadın ama , oda biliyo bana küfr ettiğini ve çok kızıyo bu hafta kesinlikle yüz yüze konuşucam. sürekli haklısın diyip beni haklı buluyo ama oğluna saygısız davrandığımı düşünüyo . Benim tek sorunum annesi fazla oğluna yüz veriyo beni şikayet ettiği esnada, annesi; ben karışmam aranızda halledin dese ne güzel olur ama oğlunu kıramıyo maalesef.. =/
3-4 kez beni karştrmayın kendi aranızda halledin dese sevgilim artık şikayet etmez diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Bencede canım konuş. Haklısın öyle dediğinde artık sölemez vazgeçer. Ama annenin oğlunu savunması kıyamaması size daha sonrada sorun çıkartcaktır. Evlendiğinizde mesela. Zor olur her kavgada annesine söyler gene ve seni haksız duruma sokar. Evlendiğiniz yakın oturmucaksınız inşallah?

Ev almayı düşünüyo kesinlikle istemiyorum ne kendi aileme yakın ne onun ailesine ortasını buluruz diye düşünüyorum . Oda istemiyo zaten bi ara alt üst oturmayı düşünüyodu negatif yanlarını anlatınca vazgeçti canm allahtan.. =)

sevgiline ailesinin kötü yanlarını mı anlattın? o da sen öyle söyledin diye vazgeçti. hem annesiyle ilgili çok iyi bir kadın diyosun hemde kötü yanlarını anlattım diyosun. şimdiden ailesiyle ilgili olumsuz konuşmak doğru mu peki? sen ne istediğinden emin misin peki?

Her insan iyi veya kötü olsun evlenince alt üstlü oturmak kötüdür bence. genel olumsuzluklardan bahsettim . kavga ettiğimizde sesimiz onlara gidicek rahatsız olucaklar belkide zıppırt bize gelip gidicekler veya annesi hep bize karışıcak yada sevgilim kavga ettiğimzde onlara gidip kalıcak yüz göz olmak istemiyorum tek isteğim.. =/

Yok yok kötü değil..
Demek ki adam aşırı seviyor..
Hele küfür etmesi sizi ölecek kadar sevdiğini gösterir..

küfür işi bozmuş arkadaşım..saygının olmadığı yerde sevginin ömrü çok uzun olmaz..

18 yaşında ne sözü ne evliliği ne kaynanası ne küfrü yaa
git kitap oku arkadaşım, ders çalış, büyü önce bi...evlenmek neyin nesi, elin adamının küfrünü çekmek neyin nesi

Ikinizde kac yasindasiniz bilmiyorum ama iliski dedigin mümkün oldugu sürece 2 kisi yasanmali,ücüncü sahislar kesinlikle isin icine sokulmamali ki gördügüm kadariyla sevdiginizin ailesi bu iliskinin icine coktan girmis.Hem her firsatta gidip sevdigini aileye sikayet etmekte neyin nesi,cocuk oyuncagimi bu?Evlendiginizdede her firsatta sorunlarinizi ailesinemi anlatacak acaba?Bence ikinizde evlilik icin hazir degilsiniz,mümkünse bekleyin derim ben.Küfür olayina hic girmiyorum bile....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…