Sevgilim Beni Aldatıyor mu?

Muhabir Kaya Çilingiroğlu'na sorar "Yeni ferrari mi aldınız?". K.Çilingiroğlu der ki "Ne Ferayesiiii????".. Veee aylar sonra açığa çıkar ki Kaya Ç., Hülya Avşar bacımızı, Feraye adlı kadınla aldatmaktadır. Soruyu beyni yanlış algılamış ama kendini de ifşa etmiştir.

Anladınız siz işte.
Gercekten mi hic duymamistim. Ilginc baya.

Aldatmayan erkek görmedim ben, erkeklerin beyni bizim gibi değil kızlar, her dakka seks üzerine döner hayatları, o yüzden duygusal aldatma olmaz onlarda ama fiziksel aldatma fırsat bulsalar her gün olur.

Benim de üniversitedeyken erkek arkadaşım bana telefonunu vermezdi hiç. Biz de ayrı şehirlerdeydik her ay birimiz giderdi birimizin yanına. Önce whatsapp gruplarında erkek muhabbetlerini görmeni gerçekten istemiyorum, erkekleri bilirsin falan demişti. Ama bizim en başından beri böyle olduğu için yargılamamıştım ben öyle kabul ettim. Sonra ne oldu? İlişkimiz 1,5 sene ortalama devam etti. İlk önce saatlerce mesaj atmamaya başladı, projem var oyundayım diyerek. 1 ay sonrada beni ben yapamıyorum soğudum falan diyip terk etti zaten :KK48: bu lafı da sevmem ama sonrasında da at gibi giden it gibi döner derler ya aynı o hesap geri döndü ama heeyy yavrum heyy yer mi anadolu kadını:halay:Geri dönme girişimlerinde çok darlamıştım sürekli başka biri mi vardı, niye terkettin beni öyle diye. İlk itiraf edemese de sonradan sinyallerini verdi. Erkeklerin hareketleri kompleks görünse de çok basit aslında, altında senin göremediğin başka insanlarla ilişkisi olmayan başka şeyler de çıkabilir ama sen çok temkinli ol.

Ne gibi başka şeyler

Arkadaşlarıyla bir sohbet, geyik vs.

Benim ex in teline bakmıştım..erkek arkadas grubu vardı whats ta..birisi gruba kadın cinsel organı fotosu atmış, bu da yorum olarak tam yalamalık yazmıştı...
Beynimde o kadar yer etmişti ki bu söz...Söylediğimde de nerden cıkardın ya asla oyle bişey yazmam yazmadım demişti...Bu da fil hafızaya sahip olan kendisinin ne kadar usta yalancı olduğunu göstermişti.

Bir de iğrenc cinsel içerikli videolar atmışlar..
Erkekler acayip hoşlanıyor bunlardan

Benim ex in teline bakmıştım..erkek arkadas grubu vardı whats ta..birisi gruba kadın cinsel organı fotosu atmış, bu da yorum olarak tam yalamalık yazmıştı...
Bir de iğrenc cinsel içerikli videolar atmışlar..
Erkekler acayip hoşlanıyor bunlardan
İşte bundan bahsediyorum. Çok iğrençler. Erkekler ailede farklı, sevgililikte farklı, eş olarak farklı, arkadaş ortamında da farklı oluyor. Kendin de görmüşsün zaten eskisinde de. O yüzden her zaman dikkatli ol.

Merhabalar. Konuya girmeden önce şunu belirtmek isterim ki sevgilim ile aynı şehir de yaşamıyoruz. O başka bir şehir de okuyor bende ayrı bir şehir de okuyorum. Uzak mesafe ilişkisi diyelim 😔
- Bundan dört ay öncesi kadar sevgilimle buluşma kararı aldık. Yaşadığı şehirden İstanbul'a gelecekti çünkü okuduğu şehrin otobüsü buradaki otogardan kalkıyordu. Her neyse, buluştuk yemek yedik biraz gezdik sonra ben bundan telefonunu istedim çünkü o zamanlar telefonum bozuktu. O günün anısına resim çekinmek istemiştim. Bana hiç beklenmedik bir tepki vermişti. Birden " Seni aldattığımı mı düşünüyorsun" sonra " Vermek istemiyorum, bakamazsın, fotoğraf çekmeye gerek yok". Ondan sadece nazikçe telefonunu istemiştim ama o birden heyheylendi. Kötü bir niyetim yoktu. Önceleri bana sormadan telefonumu alıp kurcalayan bir insandı. Ben ondan isteyince hemen seni aldatmıyorum diyor. Sizce?? Kendimi aptal gibi hissediyorum.

O de’lerin konumu konuyu okumama engel oldu. Aldatıyordur kesin diyorum başlığa istinaden😂

Back
X