Sevgilim beni aldatıyor :(

yalanciyarim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
37
0
16
İstanbul
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, acil fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacım var. Sevgilimle yaklaşık 10 aydır beraberiz. Başlarda kendisine hiç ilgi duymamış, karşılık vermemiştim. Ama yaptığım hiçbir şey onu yıldırmadı bir şekilde de beni ikna etmeyi başardı. Kimseyle evlilik düşünmediğim halde benim aklıma evlilik fikrini soktu. Sonradan bende onu sevmeye başladım ve şimdiye kadar kimseye olmadığı kadar ona aşığım. Kendisi yurtdışında çalışıyor. İlişkimiz başladıktan sonra hemen hemen 3 ay sonra 1 haftalığına Türkiye'ye geldi. Ondan sonra gelişi ise 6 ay sonra yani bu gelişi oldu. Şimdi yaklaşık 1,5 aydır Türkiye'de ve bayramdan sonra tekrar gidecek büyük ihtimalle. Tabi ki yurtdışında olduğu sürece uzak olmanında etkisiyle ufak tefek sorunlar yaşadık ama bir şekilde hep üstesinden geldik, birbirimizden kopmadık. Bu gelişinde ilk zamanlar sık sık yani 2 günde bir görüştük ama ramazan ayına girmeden görüşmelerimiz haftada bire, hatta ben arayıp buluşalım demesem görüşmeyeceğimiz duruma geldi. Ve ben bu değişimine bir türlü anlam veremedim. Çünkü aramayı, mesaj göndermeyi hiç ihmal etmezken hatta yurtdışındayken bile burda olduğundan daha çok telefonla görüşürken birden bu duruma gelmek beni fazlasıyla üzdü ve ister istemez sorun çıkarmaya başladım. Hep benden uzaklaşmasının sebebini öğrenmek istedim. Çünkü sorunu ne olursa olsun ben hep onun yanında olurdum ve hep beraber herşeyin üstesinden geleceğimize inancım sonsuzdu. Sonuç olarak bana birtakım sorunlarını olduğunu ve bunları benimle paylaşamayacağını, herşeyi düzelteceğini söyledi. Biraz üsteleyince üzerine çok gittiğimi, onu artık boğduğumu ve ilişkimizin bu şekilde çok yıpratıcı olduğunu, gerekirse ondan ayrılıp ne ona ne de kendime eziyet etmememi söyledi. Sorunlarının ise çalıştığı şirketten maaşlarını alamadığını, sürekli aklının orada olduğunu, maddi olarak zor günler geçirdiğini ve ona biraz zaman vermemi söyledi. Bende anlayışlı davranarak daha az aramaya, buluşalım diye çok ısrarcı olmamaya karar verdim. Dün onun facebook profilinde gezinirken ilişki durumunu gizlediğini ve benim ismimin görünmediğini farkettim. Hemen mesaj attım ve sadece düzeltmesini istedim. Üzerine gitmemek adına neden, niçin diye sormadım bile. O da hemen düzeltti. Ama benim içime bir kurt düştü. Facebook'ta ortak arkadaşımız olan ve kendisiyle tanışmasını benim sağladığım bir ablamdan onun profiline bakıp ilişki durumunda ismimin yazıp yazmadığına bakmasını istedim. O da bakıp bana görünmediğini söyledi. Anladım ki ilişki durumunu sadece benim görebileceğim şekilde ayarlamıştı. Ve bugünde sevgilimden facebook şifresini vermesini isteyecektim. Normalde bu tip şeylerin özel olduğunu düşünür ve daha önceden ben istemeden şifresini verdiği halde bir kere merak edip bakmış değilimdir. İçim rahat etmedi. Şifresini değiştirdiğini bilmeme rağmen denedim. Olmadı. Birkaç şifre denemesinden sonra Facebook hesabı açıldı. Ve şöyle bir gözattığımda önce bir terslik dikkatimi çekmedi. Mesajlara tekrar dönüp baktığımda sadece bir bayanla mesajlaştığını, geri kalanın hep erkek arkadaşları olduğunu gördüm. Mesajlaştığı bayan eski sevgilisiydi. Daha önce ilişkisi olduğu kişilerden bir tek onun arkadaş listesinde olduğunu söylemişti. Kız bundan sonra başkasıyla evlenmiş ve şu an çocukları var. Kız bizimkine boşanacağını, bizimki de benimle ilişkisinin yolunda gitmediğini bugün yarın ayrılacağımızı, sadece onu istediğini, bizim birbirimize güvenimizin kalmadığını söylüyor. Kız da karşılık veriyor tabi. Ama kızın profiline baktığımda hiç boşanacakmış gibi değil, aksine eşiyle mutlu birliktelikleri olduğunu gösteren resimler gördüm. Bugün sevgilimle konuştuğumuzda hiç bozuntuya vermedim aksine daha güzel güzel konuştum onunla. O da bana beni çok sevdiğini, ömür boyu bunun hiç değişmeyeceğini, hep beraber olacağımızı, bir an olsun aklından çıkmadığımı söyledi. Ben şu an ne düşüneceğimi, ne yapacağımı bilemez bir haldeyim. Canım fazlasıyla yanıyor, Onu çok seviyorum ve bugüne kadar onun bana olan sevgisinden de hiç şüphe etmemiştim. Bir yandan ondan ayrılmayı göze alamıyorum, diğer yandan da tüm bunlar yanına kalsın istemiyorum. Facebook şifresini değiştirip kadının eşiyle iletişime geçmek bile geçiyor aklımdan. Eğer ayrılacak olursam toparlanmam çok zaman alır. Ayrılmazsam da bunu içimde ne kadar tutabilirim tüm bunları biliyorken. Dahası benim okulum var, derslerime bile gereken şekilde kendimi veremem. Çok üzülüyorum, aileme üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum, Biliyorum ki ben bu şekilde kahrettikçe ailem benden daha çok üzülecek. Konuştuğu kadın hiç güzel de değil. kendimi beğenmişlik yapmak istemem ama görsel olarak yanımdan bile geçemez. Acaba o kızdan sadece intikam almak için mi konuşuyor? Bunların hepsi geçici birşey mi? Şu an sadece bekliyorum. Yanlış birşey yapıp sonrasında pişman olmak istemiyorum. Ama fazlasıyla canım acıyor, İçim paramparça, sanki ölüyormuşum gibi hissediyorum kendimi. Bu durumla karşılaşınca ilk aklıma gelen burada paylaşmak oldu ve daha önce de takip ettiğim kadarıyla her zaman iyi kötü herkese birçok konuda yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlar benimde şimdi fikirlerinize ihtiyacım var. Bana bir akıl verin! Sizce nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım? Şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler... :(

canım kadının güzelliğine bakma sonuca bak bence.
sevgilin bu kadınla konuşmuyor mu? konuşuyor aldatıldığını düşünüyor musun? evet düşünüyorsun.
daha şimiden 2 mesaja dökülmüşse benim de sevgilimle aram iyi değil gibi evlilikte kime sığınacak?
sen bence şimdiden ciddi ciddi ilişkinin ömrünü ve gidişatını düşün.

önce emin ol onun sevgisinden..eğer gercekten eski sevgilisiyle görüşüyosada bitir..
unutma kimse bulunmaz hint kumaşı değil..anlattıgın kadarıyle guzel kızsında ve senın degerını bılen bırı mutlaka cıkar karsına..

okudum sonra bir daha okudum bir daha okudum yine anlam veremedim veremeyeceğim

ne olursa olsun 1 nisan şakası bile olsaaa sevgilim benim için eski kız arkadaşına bizimki de benimle ilişkisinin yolunda gitmediğini bugün yarın ayrılacağımızı, sadece onu istediğini, bizim birbirimize güvenimizin kalmadığını demiş mi ? evet

yanımda taşıdıgım erkek müsveddesi beni facebookta kandırmışmı kandırmış sadece bu bile yeterli benim için ya neyse

sen daha ayrılırsam kahrolacagım bunlar geçici mi diye soruyorsun

ayrılma arkadasım git evlen sonra evde en az 2 cocukla koca yolu gözlersin

tövbe yarabbi ya biz yapıyoruz bu erkekleri böyle vallahi biz yapıyoruz

Zor bir durum. Eski sevgilisiyle konusmasinin farkli nedenleri olabilir. Eger sanaseni seviyorum hep sevicem gibi seyler soyluyosa, eskisiyle bi iliski dusundugu icin konusmuyodur. Valla acik konusayim aklima gelen ilk nedeni soylicem kusura bakmazsan.. Sonucta karsidaki bosancam ben yakinda falan diyen bi kadin. Sevgilin de ondan yararlanma hevesine kapilip kandirmaya calisiyor olabilir. Km

Siz sevgilinle dışardan nasıl mutlu görünüyorsanız,o bayan ve eşi de aynı şekilde mutlu görünebilir. Önemli olan orda sevgilinin senden ayrılıcağını söylemesi. Ben olsam hızlı davranır ayrılırdım.

bence hesabına girdiğini sakın belli etme beklemede ol gün gün izle bakalım ne tür sohbet ediyorlar hepsini bir yere kaydetmeyide sakın ama sakın unutma elinde kanıt olsun ;) gerekiyorsa kadının eşine bile gösterirsin ne hakları var ki! şuan sen ve bayanın eşi boynuzlanıyor gibi...acı ama gerçek

bence hesabına girdiğini sakın belli etme beklemede ol gün gün izle bakalım ne tür sohbet ediyorlar hepsini bir yere kaydetmeyide sakın ama sakın unutma elinde kanıt olsun ;) gerekiyorsa kadının eşine bile gösterirsin ne hakları var ki! şuan sen ve bayanın eşi boynuzlanıyor gibi...acı ama gerçek

' Sevgilim beni aldatıyor '

Bunu düşün,içinden geleni yap...

Son düzenleme:
Konu başlığında da yazdığın gibi 'sevgilin seni aldatıyor'. İş tamamen sana kalmış. Ömrün boyunca şüphe içinde yaşayıp, dedektifçilik oynamak istiyorsan yoluna sevgilinle devam et derim.

ne olursa olsun 1 nisan şakası bile olsaaa sevgilim benim için eski kız arkadaşına bizimki de benimle ilişkisinin yolunda gitmediğini bugün yarın ayrılacağımızı, sadece onu istediğini, bizim birbirimize güvenimizin kalmadığını demiş mi ? evet

yanımda taşıdıgım erkek müsveddesi beni facebookta kandırmışmı kandırmış sadece bu bile yeterli benim için ya neyse

su mesajin birebir aynisini yaziyorum ne bir eksik ne bir fazla ...

Tatlım bu da göz göre göre aldatma... Sonuçta o bayana senden ayrılacağını söylemiş, onunla olmak istediğini söylemiş..Diyelim ki öc almak istiyor... Neyin öcü? Şu an seni seviyorsa eski sevgilisinin ne yapıp ettiği onu ilgilendirmez ki... Sonuçta seninle ilişkisi olduğunu gizliyor sırf sana açık yapıyor ki sen çakma... Yani bak bunlar hep onun bir şekilde güvenilmez biri olabileceğinin göstergesi... Ama tabiki bu senin kararın.. Hayır ben güveniyorum ... şimdi bunları sineye de çekerim rahatça kafamı yastığa koyarım diyorsan canım benim bu senin kararın ;)

+ 1000000000000

Seni aldatırken sen hâlâ birlikte olmaya devam mı edeceksin?
Sevgi mevgi bir yana insan da bir kere gurur olmalı....
Gururuna yedirebiliyorsan devam et ilişkine.

benim anlamadığım niçin bu konuyu burda paylaştın...zaten kararını vermişsin yani..akılada ihtiyacın yok...gerçek şu ki ..aldatılmışsın...ve kabullenmeye hazırsın......hayatta başarılar

canım ayrılman gerektiğini zaten biliyorsun bu saate kadar ayrılmadıysan buradan sana ayrıl diyenleride ciddiye alacağını düşünmüyorum...

bu çocukla evlenirsen sadece seni aldatacağını biliyorum o kadar

sindirip oturabileceksen ne mutlu sana yoluna devam et....

inanamıyorum yaaa..
kendi ağzınla söylüyosun aldatıldım diye deyi bekliyosun daha
kadın boşanıp da sevgilinle birlkte olmalarını mı
ki bence şuan o senin sevgilin bile değil
her ne sebeple konuşuyor olursa olsun
o mesajların tek cümlesini okumam arkamı dönüp gitmeme sebeptir
ama işte ben anlayamıyorum böyle insanları
çevremde de var aldatılmış ama hazmedip kı.ının üstüne oturan arkadaşlarım
daha nolmasını bekliyorsunuz ki..
sizi tutan ne var Allah aşkınıza???:19:

daha evlenmemişsin ve aldatılıyorsun.
evlenip tekrar tekrar aldatılmak istemezsin sanırım..

Back
X