• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni aldatlyor

Amme hizmetidir:

4 senedir bir ilişkim var onu seviyorum ama ihanete katlanamıyorum, önce de oldu affettim; ama hep içimde kaldı bu.
Çok şüphelendim "Beni yine aldatıyordur" diye. Emindim hatta, aldatıyordu ama ispatlayamıyordum.

Çok şeytan, defalarca ispat etmek üzereydim ki, o hep kendini akladı, iftiracı konumuna düştüm.
Ben de göz yumar oldum. Hep bahane buluyordum ayrılmamak için; "İspat ettiğimde ayrılırım" dedim ve bu ilişki böylece sürdü.

Ocak ayında, yine şüphelendim ve boş bir şüphe değildi, yine ispat edemedim ve ayrıldık. O kendisi ayrılmak istedi; "Senin iftiralarına artık katlanamıyorum, yoruldum; böyle devam ederse bir gün elimde kalacaksın, öldüreceğim seni sinirden artık tutamıyorum kendimi" diyerek.

3 aylık bir ayrılıktan sonra, yine barıştık ve yine numara filan yakaladım. Emindim ki aldatıyor. Tabii ki yine ispat edemedim ve ona dedim "Bak, ne beni seç ne de başkasını. Karar ver, böyle olmaz"... "Başkası yok!" dedi, yeminler etti filan, ben de tamam dedim.

Birkaç gün önce gördüm ki sabaha kadar whtsppa girip çıkıyor. Ona bir şey demedim ve onun whtsppını kendime yükledim; yani yazışmalarını takip ettim diyeyim 2 gün boyunca. Ama o anlıyor tabii ki takip ettiğimi. Çünkü daha önce de anlamıştı ve takip ettiğim günden başka zamanlarda hep online olan adam, artık whtsppa çok az giriyor. Biliyorum ki (whtspptan değil) normal mesajla mesajlaşıyor ve bana belli etmiyor.

Dün gördüm ki benim yazışmalarımı arşive atmış. Hemen aradım, açmadı. 5 dk sonra arşivden beni çıkardı ve telefonu öyle açtı. Akşam baktım, arşive almış yine ama hemen çıkarttı sonra. Eminim ki başkasının yanındaydı ve o görmesin diye arşive atmış beni.

Akşam geldi, bir şey demedim. Gece de baktım son girişlere; mesaja girmiş eve gelmeden 10 dk önce. Mesaj düzenlemeye girmiş, yani silmiş mesajları ama geçmişi silmeyi unutmuş. O da elbette anladı şüphelerimi ve eve girmeden önce mesajları sildi.

Artık kabullenemiyorum, seviyorum da.
Bilmiyorum, nasıl yapayım; ona şimdi desem bunları, hemen bağırıp çağıracak ve beni yine suçlu, kendisini haklı çıkaracak. Asla itiraf etmez, asla. Ne başkalarından vazgeçiyor, ne de benden. Lütfen bana akıl verin, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, ne yapayım ben?

:))

Merxaba klzlar yardlmlnlza çok icdiaclm var çok çaresizim.4 senedir bir ilişkim var onu seviyorum ama ixanete katlanamıyorum once oldu af etdim ama kendimi bitirdim xep içimde çektim unutmadım.Çok şüpelendim yeniden beni aldatlyo diye ve eminim ki aldatlyordu ama xep sudan kuru clklyodu çok şeytan defalarca ispat etmek yuzere idim ki o xep ama kendini temiz clkayodu suclu olan iftiracı olan ben oluyordum ama emindim aldatdlqlna şu qune kadar xani o beni suclu clkarlp kendi sudan kuru clklyorduya bende qöz kapatdlm kendi kendimi kandlrlyordum xep bexane buyordum ayrılmamak icin yani ispat edemedim ki o ne zaman ispat edersem o zaman ayrllrlm deye bu ilişkiyi sürdürdü ve ocak ayında ben ondan yine süperim ve boş şüphe diyildi ama tabiki ispat edemedim ve ayrlldlk o kendisi istedi ayrllmak dedi senin iftiralarına katlanamam artlk yoruldum böyle devam ederse bir gun sen benim elimde ölücen sinirimden artlk kendimi tutamıyorum dedi ve ayrlldlk.3 ay ayrl kaldlk ama yine barlşdlk,ve yinede numara falan yakaladım ve emindim ki aldatlyo tabiki yine ispat edemedim ve ona dedim bak ne meni seç ne de başkaslnl kararlnl ver böyle olmaz dedim.Başkasl yok dedi yemin etdi falan filan tamam dedim.Bir kac qun once qordum ki sabaxa kadar vatsapa qirip clklyo ona bisey demedim ve onun vatsaplnl kendime yükledim yani yyazlsmalarlnl takip etdim 2 qun ama o anllyor tabiki tapik etdiyimi oncede cunku anlamlsdl ve takip etdiyim qunden baska zaman xep onlayn olan adam artlk vatsapa çok az qiriyo.biliyorum ki normal mesajla mesajlaşıyor ve bana belli etmiyor ki xaberi var takip etdiyimi sanki baskasl yok.Dün qördum ki benim yazlşmalarlml arşive atmış xemen aradlm acmadl 5 dak sonra arşivden beni clkardl oyle actl aramaml aksaml baktlm arşivdeyim yine ama xemen clkartl yine.ben eminim ki baskaslnln yanlnda idi ve o qöesin diye arşive atmls beni ve eminim ki normal mesajla mesajlaşıyor.Akşan qeldi bisey demedim qece te baktlm son girişlere mesaja qirmiş eve gelmeden 10 dak once mesaj düzenleme girmiş yani silmiş mesajlarl ama unutmuş kecmisi silmeye o anladl benim qordüyümü ki eve girmeden önce o mesaj düzenlemeye qirmiş.Artlk kabullenemiyorum seviyorumda bilmiyorum nasll yaplm ona simdi desem böyle böyle xemen baqlrlp caqlracak ve beni suclu kendisini xakll clkarlcak asla asla itiraf etmez ne başkalarından vaz qeçmiyo nede benden.lutfen bana akll verin ne yaplm tavsiyelerinizi çok ixdiaclm var xic iyi diylim
Klavyeye oturmuşsunuz gibi bir his var içimde...

Konunun iceriginomladar kotu bir turkceyle yazilmisti ki ben de okuyamayanlardanim.

Atlaya atlaya baktim. Basliga ve anladigim kadarina cevap veriyorum.

Daha once de aldatmis. Guven sorununuz hep varmis. Herseyden onemlisi bu aldatan kisiyle aranizda hic bir bag yok. Sevgili konumunda olmasi bile bir hayli fazla. Ayrilmak icin baska ne yapmasi lazim? Sevgili sizi aldatmasin veya iliskinize nasil devam edebilirsiniz diye tavsiye mi bekliyorsunuz? Kocaniz degil birsey degil, basin tekmeyi gitsin

Merxaba klzlar yardlmlnlza çok icdiaclm var çok çaresizim.4 senedir bir ilişkim var onu seviyorum ama ixanete katlanamıyorum once oldu af etdim ama kendimi bitirdim xep içimde çektim unutmadım.Çok şüpelendim yeniden beni aldatlyo diye ve eminim ki aldatlyordu ama xep sudan kuru clklyodu çok şeytan defalarca ispat etmek yuzere idim ki o xep ama kendini temiz clkayodu suclu olan iftiracı olan ben oluyordum ama emindim aldatdlqlna şu qune kadar xani o beni suclu clkarlp kendi sudan kuru clklyorduya bende qöz kapatdlm kendi kendimi kandlrlyordum xep bexane buyordum ayrılmamak icin yani ispat edemedim ki o ne zaman ispat edersem o zaman ayrllrlm deye bu ilişkiyi sürdürdü ve ocak ayında ben ondan yine süperim ve boş şüphe diyildi ama tabiki ispat edemedim ve ayrlldlk o kendisi istedi ayrllmak dedi senin iftiralarına katlanamam artlk yoruldum böyle devam ederse bir gun sen benim elimde ölücen sinirimden artlk kendimi tutamıyorum dedi ve ayrlldlk.3 ay ayrl kaldlk ama yine barlşdlk,ve yinede numara falan yakaladım ve emindim ki aldatlyo tabiki yine ispat edemedim ve ona dedim bak ne meni seç ne de başkaslnl kararlnl ver böyle olmaz dedim.Başkasl yok dedi yemin etdi falan filan tamam dedim.Bir kac qun once qordum ki sabaxa kadar vatsapa qirip clklyo ona bisey demedim ve onun vatsaplnl kendime yükledim yani yyazlsmalarlnl takip etdim 2 qun ama o anllyor tabiki tapik etdiyimi oncede cunku anlamlsdl ve takip etdiyim qunden baska zaman xep onlayn olan adam artlk vatsapa çok az qiriyo.biliyorum ki normal mesajla mesajlaşıyor ve bana belli etmiyor ki xaberi var takip etdiyimi sanki baskasl yok.Dün qördum ki benim yazlşmalarlml arşive atmış xemen aradlm acmadl 5 dak sonra arşivden beni clkardl oyle actl aramaml aksaml baktlm arşivdeyim yine ama xemen clkartl yine.ben eminim ki baskaslnln yanlnda idi ve o qöesin diye arşive atmls beni ve eminim ki normal mesajla mesajlaşıyor.Akşan qeldi bisey demedim qece te baktlm son girişlere mesaja qirmiş eve gelmeden 10 dak once mesaj düzenleme girmiş yani silmiş mesajlarl ama unutmuş kecmisi silmeye o anladl benim qordüyümü ki eve girmeden önce o mesaj düzenlemeye qirmiş.Artlk kabullenemiyorum seviyorumda bilmiyorum nasll yaplm ona simdi desem böyle böyle xemen baqlrlp caqlracak ve beni suclu kendisini xakll clkarlcak asla asla itiraf etmez ne başkalarından vaz qeçmiyo nede benden.lutfen bana akll verin ne yaplm tavsiyelerinizi çok ixdiaclm var xic iyi diylim

Simdi yalana gerek yok,okumadim cunku okunacak gibi degildi..Ugrassam okurdum ama ugrasmak da gelmedi icimden.Ozensiz,yokus asagi,freni patlamis bir arac gibi yazinca olmuyor bazi seyler..
Sirf basliga istinaden ; normal ve saglikli kadinlarin yapacagini yap..
Aldatilmissan,ayril..

Eminseniz sizi defalarca aldattığına, niye terk etmiyorsunuz. Aşığım falan deme. Senin ki aptallık. Dünyada unutulmayacak erkek ve kadın yoktur. Bizim için Daha iyileri hep vardır. Ama bulması zor o kişiyi. Sen terk etmezsen zaten seni Cepte gördüğünden yapmaya devam edecek.

Amme hizmetidir:

4 senedir bir ilişkim var onu seviyorum ama ihanete katlanamıyorum, önce de oldu affettim; ama hep içimde kaldı bu.
Çok şüphelendim "Beni yine aldatıyordur" diye. Emindim hatta, aldatıyordu ama ispatlayamıyordum.

Çok şeytan, defalarca ispat etmek üzereydim ki, o hep kendini akladı, iftiracı konumuna düştüm.
Ben de göz yumar oldum. Hep bahane buluyordum ayrılmamak için; "İspat ettiğimde ayrılırım" dedim ve bu ilişki böylece sürdü.

Ocak ayında, yine şüphelendim ve boş bir şüphe değildi, yine ispat edemedim ve ayrıldık. O kendisi ayrılmak istedi; "Senin iftiralarına artık katlanamıyorum, yoruldum; böyle devam ederse bir gün elimde kalacaksın, öldüreceğim seni sinirden artık tutamıyorum kendimi" diyerek.

3 aylık bir ayrılıktan sonra, yine barıştık ve yine numara filan yakaladım. Emindim ki aldatıyor. Tabii ki yine ispat edemedim ve ona dedim "Bak, ne beni seç ne de başkasını. Karar ver, böyle olmaz"... "Başkası yok!" dedi, yeminler etti filan, ben de tamam dedim.

Birkaç gün önce gördüm ki sabaha kadar whtsppa girip çıkıyor. Ona bir şey demedim ve onun whtsppını kendime yükledim; yani yazışmalarını takip ettim diyeyim 2 gün boyunca. Ama o anlıyor tabii ki takip ettiğimi. Çünkü daha önce de anlamıştı ve takip ettiğim günden başka zamanlarda hep online olan adam, artık whtsppa çok az giriyor. Biliyorum ki (whtspptan değil) normal mesajla mesajlaşıyor ve bana belli etmiyor.

Dün gördüm ki benim yazışmalarımı arşive atmış. Hemen aradım, açmadı. 5 dk sonra arşivden beni çıkardı ve telefonu öyle açtı. Akşam baktım, arşive almış yine ama hemen çıkarttı sonra. Eminim ki başkasının yanındaydı ve o görmesin diye arşive atmış beni.

Akşam geldi, bir şey demedim. Gece de baktım son girişlere; mesaja girmiş eve gelmeden 10 dk önce. Mesaj düzenlemeye girmiş, yani silmiş mesajları ama geçmişi silmeyi unutmuş. O da elbette anladı şüphelerimi ve eve girmeden önce mesajları sildi.

Artık kabullenemiyorum, seviyorum da.
Bilmiyorum, nasıl yapayım; ona şimdi desem bunları, hemen bağırıp çağıracak ve beni yine suçlu, kendisini haklı çıkaracak. Asla itiraf etmez, asla. Ne başkalarından vazgeçiyor, ne de benden. Lütfen bana akıl verin, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, ne yapayım ben?

:))

arşive nasıl atılıyor yazışmalar konu sahibesi bunu nasıl anlamış:KK53:

arşive nasıl atılıyor yazışmalar konu sahibesi bunu nasıl anlamış:KK53:
whatsappta sohbeti arsivleyince ekrandan gidiyor ve o sohbetten bildirim gelmiyor mesaj gelse bile, ama anlamasinin yolu yok yani ya tahmin etti ya da adamin telefonunu alip bakti 😂

Merxaba klzlar yardlmlnlza çok icdiaclm var çok çaresizim.4 senedir bir ilişkim var onu seviyorum ama ixanete katlanamıyorum once oldu af etdim ama kendimi bitirdim xep içimde çektim unutmadım.Çok şüpelendim yeniden beni aldatlyo diye ve eminim ki aldatlyordu ama xep sudan kuru clklyodu çok şeytan defalarca ispat etmek yuzere idim ki o xep ama kendini temiz clkayodu suclu olan iftiracı olan ben oluyordum ama emindim aldatdlqlna şu qune kadar xani o beni suclu clkarlp kendi sudan kuru clklyorduya bende qöz kapatdlm kendi kendimi kandlrlyordum xep bexane buyordum ayrılmamak icin yani ispat edemedim ki o ne zaman ispat edersem o zaman ayrllrlm deye bu ilişkiyi sürdürdü ve ocak ayında ben ondan yine süperim ve boş şüphe diyildi ama tabiki ispat edemedim ve ayrlldlk o kendisi istedi ayrllmak dedi senin iftiralarına katlanamam artlk yoruldum böyle devam ederse bir gun sen benim elimde ölücen sinirimden artlk kendimi tutamıyorum dedi ve ayrlldlk.3 ay ayrl kaldlk ama yine barlşdlk,ve yinede numara falan yakaladım ve emindim ki aldatlyo tabiki yine ispat edemedim ve ona dedim bak ne meni seç ne de başkaslnl kararlnl ver böyle olmaz dedim.Başkasl yok dedi yemin etdi falan filan tamam dedim.Bir kac qun once qordum ki sabaxa kadar vatsapa qirip clklyo ona bisey demedim ve onun vatsaplnl kendime yükledim yani yyazlsmalarlnl takip etdim 2 qun ama o anllyor tabiki tapik etdiyimi oncede cunku anlamlsdl ve takip etdiyim qunden baska zaman xep onlayn olan adam artlk vatsapa çok az qiriyo.biliyorum ki normal mesajla mesajlaşıyor ve bana belli etmiyor ki xaberi var takip etdiyimi sanki baskasl yok.Dün qördum ki benim yazlşmalarlml arşive atmış xemen aradlm acmadl 5 dak sonra arşivden beni clkardl oyle actl aramaml aksaml baktlm arşivdeyim yine ama xemen clkartl yine.ben eminim ki baskaslnln yanlnda idi ve o qöesin diye arşive atmls beni ve eminim ki normal mesajla mesajlaşıyor.Akşan qeldi bisey demedim qece te baktlm son girişlere mesaja qirmiş eve gelmeden 10 dak once mesaj düzenleme girmiş yani silmiş mesajlarl ama unutmuş kecmisi silmeye o anladl benim qordüyümü ki eve girmeden önce o mesaj düzenlemeye qirmiş.Artlk kabullenemiyorum seviyorumda bilmiyorum nasll yaplm ona simdi desem böyle böyle xemen baqlrlp caqlracak ve beni suclu kendisini xakll clkarlcak asla asla itiraf etmez ne başkalarından vaz qeçmiyo nede benden.lutfen bana akll verin ne yaplm tavsiyelerinizi çok ixdiaclm var xic

Sizede devamli bir insanin sizi aldatmanizi kanit etme cabasi sacma gelmiyor mu? Bu kadar güvenmediginiz biri ile beraber olmayin zaten. Ek not: Ihaneti affetmek de sacma. Sonra böyle kafayi yer insan

Yazdıklarınızı okumakta zorlandım malesef anlayamadığım siz başkasıyla sevgilinizin mesajlarını yakaladınız mı yoksa sadece onun wp hareketlerinden online olup olmadığından mı bu kanıya vardınız... Seviyorum demişsiniz ama lütfen önce kendinizi sevin bu kadar şüphe içinde kaldığınız bir ilişkide ne kadar yıprandığınızın farkında mısınız... Bazen vazgeçmek sizin gözünüzdeki perdeyi kaldırabilir...

Gözlerim kanadı valla okurken.
Anladığım kadarıyla sonuç :
Ayrıl gitsin bu kadar yazı yazdığına bile değmez 🤷‍♀️

Yazıyı okumadım başlığa ithafen şunları yazmak isterim.

Sevgilim aldatıyor yerine "eski sevgilim aldatmış, eski sevgilim aldattı..." gibi başlıkları kullanmadığınıza göre ilişkiniz olduğu müddetçe aldatılmaya mahkumsunuz.

Back
X