sevgilim beni bıktırdı artık!

ben yarı mühendisim diyelim :)) ama yazılım firmasında mühendislerle beraber çalışıyorum. biz vakit bulup 5 dk muhabbet bile edemiyoruz aynı ortamda. bişi soracak oluyorum bakıyorum işiyle ilgileniyorlarsa susuyorum. arada kontrol edip ona göre soruyorum. ben de en az senin kadar bir ilişki yaşıyorum sayılır 6 tane yazılım mühendisiyle:9::9:

çok uyuzlar di mi? hiç sohbet muhabbet bilmiyorlar:27:
satışçı mısın canım? programı mı satıyorsunuz? nerede yasıyorsun:)

bu is konuları gercekten insanın psikolojiyi bozuyor biriki dayanıyorsun ama surekli olunca cidden sıkıntı oluyor suan bn biribi öldürebilcek kadar sinirliyim mesela bu sebeplerden dolayı acayip bir sinir birikimi var icimde:47:

bu is konuları gercekten insanın psikolojiyi bozuyor biriki dayanıyorsun ama surekli olunca cidden sıkıntı oluyor suan bn biribi öldürebilcek kadar sinirliyim mesela bu sebeplerden dolayı acayip bir sinir birikimi var icimde:47:

sabrın taşıyor di mi gwencooper. insan çıldıracak duruma geliyor.
aç sen de bir konu valla:35: dökelim içimizi:kkk:

çok uyuzlar di mi? hiç sohbet muhabbet bilmiyorlar:27:
satışçı mısın canım? programı mı satıyorsunuz? nerede yasıyorsun:)

ben tasarımcıyım :)) mühendislik eğitimi aldım ama bugünleri gördüğüm için biraz alanımı değiştirdim, istanbuldayım. yarama tuz bastın:))) afakanlar basıyor bana çoğu zaman. bazen yemekte bile 2 cümleyi geçmiyor muhabbet. ama öyle olduklarından değil çoğu zaman kafalar hep işte oluyor. sorun çözmeye devam ediyorlar. gün içinde cümlelerimiz sınırlı. dikkatlerini toplamaları lazım. bazen o kadar saçma sapan sorunlar oluyor ki stresten kafayı yiyorlar kaç gün. 2x2=4 bir iş değil malesef. yazınca okuyunca bitmiyor. özellikle bu sektörü bildiğim için empati kurdum. zamanla tecrübe kazandıkça daha da uzmanlaşır. sınırlı, belirli işleri halleden biri haline gelir. işe alım sürecinde şu projeyi yaptım, bu konuda uzmanlık sağladım demek artık oluyor haliyle. o yüzden proje istiyordur. ama dediğim gibi tecrübe kazandıkça belirli işleri yapan biri haline gelecek o zaman rahatlar bu kadar yoğun çalışmaz merak etme:)

sabrın taşıyor di mi gwencooper. insan çıldıracak duruma geliyor.
aç sen de bir konu valla:35: dökelim içimizi:kkk:

ihmal derken haftada kaç gün görüşüyorsunuz?
hiç aramaya bile vaktı olmuyor mu geceleri?
bence sakin olun biraz anlayış göstermelisiniz.tembel erkekle birlikte olmaktansa işkolık erkek cok daha iyidir..

11 yıllık evliyim eşim mühendis:)))

aynen bizde de durum budur...hep işi var, hep projeleri var

allahımm!! bu hep böyle sürecek desenize :43:

ben tasarımcıyım :)) mühendislik eğitimi aldım ama bugünleri gördüğüm için biraz alanımı değiştirdim, istanbuldayım. yarama tuz bastın:))) afakanlar basıyor bana çoğu zaman. bazen yemekte bile 2 cümleyi geçmiyor muhabbet. ama öyle olduklarından değil çoğu zaman kafalar hep işte oluyor. sorun çözmeye devam ediyorlar. gün içinde cümlelerimiz sınırlı. dikkatlerini toplamaları lazım. bazen o kadar saçma sapan sorunlar oluyor ki stresten kafayı yiyorlar kaç gün. 2x2=4 bir iş değil malesef. yazınca okuyunca bitmiyor. özellikle bu sektörü bildiğim için empati kurdum. zamanla tecrübe kazandıkça daha da uzmanlaşır. sınırlı, belirli işleri halleden biri haline gelir. işe alım sürecinde şu projeyi yaptım, bu konuda uzmanlık sağladım demek artık oluyor haliyle. o yüzden proje istiyordur. ama dediğim gibi tecrübe kazandıkça belirli işleri yapan biri haline gelecek o zaman rahatlar bu kadar yoğun çalışmaz merak etme:)

umarım. tecrübe kazandıkça işleri azalır mı bilmiyorum ama ben o zamana alışabilirim belki bu duruma.
valla akıllı kadınmışsın. diğer alanları bilmem ama yazılımcı olmak çok zor :26:

ihmal derken haftada kaç gün görüşüyorsunuz?
hiç aramaya bile vaktı olmuyor mu geceleri?
bence sakin olun biraz anlayış göstermelisiniz.tembel erkekle birlikte olmaktansa işkolık erkek cok daha iyidir..

haftaiçi 2 gece, 2-3 saat ve cumartesi canım. ama ben onun için istanbula geldim. bursalıyım. ben leventte oturuyorum o mecidiyekoyde. yani evlerimiz çok yakın. her zaman görüşebiliriz ama işleri malesef..

gün içinde 3-4 defa haberleşmek adına birer dakikalık telefon görüşmelerimiz oluyor.
ayrıca ailelerimizden uzaktayız ve ikimizde yalnız yaşıyoruz. yani çıkamamamız için bi engel yok.

Son düzenleme:
haftaiçi 2 gece, 2-3 saat ve cumartesi canım. ama ben onun için istanbula geldim. bursalıyım. ben leventte oturuyorum o mecidiyekoyde. yani evlerimiz çok yakın. her zaman görüşebiliriz ama işleri malesef..

gün içinde 3-4 defa haberleşmek adına birer dakikalık telefon görüşmelerimiz oluyor.
ayrıca ailelerimizden uzaktayız ve ikimizde yalnız yaşıyoruz. yani çıkamamamız için bi engel yok.

hmmm bence iyi yaaa haftanın 3 gunu berabersınız ve gunde 3 - 4 defa haberlesıyorsunuz.
benım yerımde olsan naapardın acaba =))
biz haftada bir görüşüyoruz genelde pazarları
Sanırım önceden daha fazla ilgiye alışıksın ondan suan kızgınsın:44:
ama bence sakinleş ona yansıtma tadınız kaçmasın bence sorun yok

hmmm bence iyi yaaa haftanın 3 gunu berabersınız ve gunde 3 - 4 defa haberlesıyorsunuz.
benım yerımde olsan naapardın acaba =))
biz haftada bir görüşüyoruz genelde pazarları
Sanırım önceden daha fazla ilgiye alışıksın ondan suan kızgınsın:44:
ama bence sakinleş ona yansıtma tadınız kaçmasın bence sorun yok

canım ya, beterin beteri var derler ama insan hep daha iyisini mi istiyor nedir..
evet her akşam ve tüm haftasonu birlikteydik. ama işleri çok yoğunlaştı 1 senedir.
insanın sinirini bozacak derecede hemde..

allahım sana sabır versin. öylesi de çok zor.

mail geldi kızlar, geri vites yapmadım:36::36:

-Surmez.
-Daha 26 yasimdayim.
-Simdi calismazsam ne zaman calisayim?

*26 yaşındasın.
*şimdi bu kadar ilgisizsen ilerde nasıl olursun?
*sorun çalışman değil. sorun eşşek gibi çalışman ve çıkıcam dediğin halde sözünü tutmaman.
*ve dalga geçer gibi 8bucukta yemeğe gidelim diye araman!

-Niye dalga geceyim?
-Beraber yemek yiyelim istedim.
-2 projem daha oldu yeni.
-Bu arada, camasir makinasi bozuldu.

Back
X