- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
- Konu Sahibi bitikpsikoloji
-
valla bu kadar aşağılık adamın arkasından oturup hain plan yapmaya çalışıp kezban kız olacağıma gururumdan adını ağzıma almam keyfime bakarım.küçük düşürüyorsun kendini.YapmaYa kendisi zorla yaptı sonra ne sözlerverdi bırakmam diye aileler tanıştı sen ne diyorsun ben mi zorla yap dedim kandırdı sözler verip tutmadı burda sorunlu ben mi oluyorum? Ortada bırakan sözler veren kendisi sonra da yenisevgilisiyle onları izlememi mi bekliyorsun sen yaşasan ne yaparsın
ayrıca zorla yaptıysa tecavüzcunle evlenmek istiyorsun git şikayet etsene niye ilkim diye ağlıyorsunYa kendisi zorla yaptı sonra ne sözlerverdi bırakmam diye aileler tanıştı sen ne diyorsun ben mi zorla yap dedim kandırdı sözler verip tutmadı burda sorunlu ben mi oluyorum? Ortada bırakan sözler veren kendisi sonra da yenisevgilisiyle onları izlememi mi bekliyorsun sen yaşasan ne yaparsın
Şikâyet edersem ailem öğrenir onda kaybettiğim için ısrarla odiyorum ama o beni buna zorladığı halde sonradan ortada bıraktı işte sorun bu sözler verdiği halde beni yatıştırmaya çalıştığı halde sonradan başka bir kızla sevgili oldu benle bitirir bitirmez yaptığı şey yanına kaldı benim bir ömrüm mahvoldu bundan sonra bir süre üzülür unuturum aramiyorum ulaşmıyorum da artık ona ama aklıma geldikçe sürekli üzülmeye başlıyorum sebepsizce bir hiç uğruna bir insan benim günahıma girdi şimdi başkasıyla mutluayrıca zorla yaptıysa tecavüzcunle evlenmek istiyorsun git şikayet etsene niye ilkim diye ağlıyorsun
Evet ilk basta zorlayarak ilkim oldu istemiyordum engel olamadım yaptı ama sonradan ikimiz de birbirimizin ilki olduğumuz için( bana hep bunları söyledi) ikna etmek için ondan sonra onu ilkim diye kabul ettim şuan ona söyleyince bana umrumda değil diyoreee en başta birbirinizin ilkiydiniz, şimdi zorladı ya dönmüş konu. ben anlamadım.
öğrensin ailen şaka misin ? adam zorla yapmış nasılsa ? içeriye alsınlar da hem senin üzüntün üstüne senin hayatını kararmış ya hani mutlu olamasınŞikâyet edersem ailem öğrenir onda kaybettiğim için ısrarla odiyorum ama o beni buna zorladığı halde sonradan ortada bıraktı işte sorun bu sözler verdiği halde beni yatıştırmaya çalıştığı halde sonradan başka bir kızla sevgili oldu benle bitirir bitirmez yaptığı şey yanına kaldı benim bir ömrüm mahvoldu bundan sonra bir süre üzülür unuturum aramiyorum ulaşmıyorum da artık ona ama aklıma geldikçe sürekli üzülmeye başlıyorum sebepsizce bir hiç uğruna bir insan benim günahıma girdi şimdi başkasıyla mutlu
valla bende anlamadım ne içiyor bu kız.Hangi dünyada yaşıyor zorla oldu diyor sonra şikayet edemem diyo ailem öğrenir diyo sonra o benim ilkim geri dönsün o kızla nasıl mutlu diyor yani tecavüzcü sıfatını çocuğa yapıştırıyor ama geri dönsün diyip tecavüzcüsuyle birlikte olmak istiyoreee en başta birbirinizin ilkiydiniz, şimdi zorladı ya dönmüş konu. ben anlamadım.
Ya istemeden yaptı bana sormadı bana danışmadan rızam olmadan yaptı ama sonra ben söyleyemedim aileme kimseye çünkü duysalar okul hayatımbiterdi sonuçta onu sevgili diye kabul ettiğim için yanına gittiğim için sonraki zamanlarda bana zaten evleneceğiz dedi yüzük de takıyorduk bu yüzden kimseye söylemedim okuluma etkisi olacaktı ilk yaptıktan sonra 8 ay geçti birkaç kez daha oldu ama zaten beni ikna etmişti evlenecegimize ailesiyle tanıştımsonra ama sonra kavga falan edince artık beni istemedi dedim hayatımı bitirdin umrumda değil ne yapıyorsan yap dedi başkasıyla sevgili şimdi yani ben gidip şikayet etsem hem ail3m öğrenecek hem de zaten olayın üstünden uzun zaman geçtiği için beni de devam ettiğim için okuldan alırlarvalla bende anlamadım ne içiyor bu kız.Hangi dünyada yaşıyor zorla oldu diyor sonra şikayet edemem diyo ailem öğrenir diyo sonra o benim ilkim geri dönsün o kızla nasıl mutlu diyor yani tecavüzcü sıfatını çocuğa yapıştırıyor ama geri dönsün diyip tecavüzcüsuyle birlikte olmak istiyor
bana da ailen bilmeyecek diye tehdit etti bitirdiYa istemeden yaptı bana sormadı bana danışmadan rızam olmadan yaptı ama sonra ben söyleyemedim aileme kimseye çünkü duysalar okul hayatımbiterdi sonuçta onu sevgili diye kabul ettiğim için yanına gittiğim için sonraki zamanlarda bana zaten evleneceğiz dedi yüzük de takıyorduk bu yüzden kimseye söylemedim okuluma etkisi olacaktı ilk yaptıktan sonra 8 ay geçti birkaç kez daha oldu ama zaten beni ikna etmişti evlenecegimize ailesiyle tanıştımsonra ama sonra kavga falan edince artık beni istemedi dedim hayatımı bitirdin umrumda değil ne yapıyorsan yap dedi başkasıyla sevgili şimdi yani ben gidip şikayet etsem hem ail3m öğrenecek hem de zaten olayın üstünden uzun zaman geçtiği için beni de devam ettiğim için okuldan alırlar
o zaman önüne bak ablacımB
bana da ailen bilmeyecek diye tehdit etti bitirdi
o zaman önüne bak ablacım
O kızla daha yeni tanıştı daha birkaç ay önce b
O kızla daha yeni tanıştı eminim buna ve onlar sonradan yaşasa o kızı bırakmayacaktır ve tüm bunun acısıni ben çekiyorum işte o yaptıklarından sonra nasıl bu kadar mutlu ailem öğrense daha kötü olacak dyelim ki bir terslik oldu ailem öğrendi neyapacağım o zaman
O zaman bedenim benim mabedimdir diyecektin, kimseye mabedini evlenmeden açmayacaktın. Neden acısını çekiyorsun? Sana zorla tecavüz etmedi kendi rızanla birlikte oldun değil mi?
İlişkinden sıkıldı veya başka kadınlara gitmek istedi ve gitti partnerin. O zaman sen de yoluna bakıcaksın.
Bir sonraki ilişkinde belki biraz daha akıllı davranıp kadın olmanın sadece bedenini paylaşmaktan geçmediğini anlayabilirsin. Çünkü bir sonraki ilişkinde bitebilir veya evlenebilirsin. Kaderinde ne varsa onu yaşarsın. Ama Allah kaderini şekillendirmek için hep farklı yollar sunar önüne, inşAllah bundan sonra kaderini daha farklı şekillendirirsin. Bir adamla bedenini paylaşmak için önce o adamın adam olması lazım çünkü. Hala yaşını paylaşmamışsın kaç yaşındasın?
Ben kendi başıma bırakıldim bUnu kimseye anlatamıyorum kendi içimde beni bitiriyor çok hayal kırıklığına uğradım çok vicdansızca acımasızca laflarla terkedip başkasına gitti işte şimdi mutludurhatta hep mutlu olacak ama belki ben suçluyum güvendim ama bunu zorla isteyen de oydu sonra bırakmam dedikaç ay dedi şuanda umrunda bile değilim neyapacağımı bilmiyorum olan bana oldu ilk olan kisiydi ama eğer olmasaydı şuan ben çok rahat olacaktm bilemezdim ki bunu yapıp bırakacağını ama şuan elimdenhicbir şey gelmiyor caresizimBen cok uzuldum durumuna. Bazi yorumlar cok gaddarca yapilmis. Arkadaslar kiz cocugun birakip gidecegini bilse niye yapsin ,nerden bilcekti boyle olacagini. Sende istemissin zorla mi oldu deyip TAM BIR VICDANINI RAHATLATMAK ISTEYEN SEREFSIZ ERKEK mantigiyla yorum yapmissiniz. Kiz sevmistir ,guvenmistir. O an seytanda durttuyse erkeginde israrlariyla kiz tamam demistir. Ee bu şu anlamami geliyor yapalim sonra ayriliriz. Kizin mantiginda seviyor zaten ,guveniyorum ,evleniriz anlayisiyla oluyor.... burda kizi neden sucluyorsunuz. Bir kizla bir erkek birlikte olunca bizim toplum ikisine ayni algiyla yaklasmiyor bunu hepimiz biliyoruz. Sen o kiza umut verip ,o kizin senle olacak o kadar guven verdiysen birakmayacaksin o kadar. G*tun yemiyorsa da mesafeni ayarlayacaksin. Kiz olduysa bir kiz mi suclu ? Ki evleniriz anlayisla kiz kandirilmis ben bunu anladim. Daha once bunu yapmis bir kiz degil. Bunu ilk kiz bir kiza yasattiysa bunun sorumlulugunu da alacaksin itlik yapmayacaksin. Cunku bizim toplum bunu gerektiriyor. SONRADA evlenecegin kizin Bekaretine bakarsin SENIN GIBI BOYLE ITLER OLDUKTAN SONRA bu toplum iflah olmz.
Canim artik herkese her lafa guvenmeyeceksin. Yapacak bir sey yok. O kizi uyar bari ona aynisini yapmasin dicem de ya kiz onceden olmustur ya da boyle seyleri normal karsiliyordur. Sen desen bu sefer ailene der intikam alir. Pesinden gittikce daha basit goruneceksin. Unutmaya calis zor ama.
Canim yapacak bir sey yok senin tek suçun guvenmem bundan sonraki adimlarini daha dikkatli at. Ve kimseye guvenme.Ben kendi başıma bırakıldim bUnu kimseye anlatamıyorum kendi içimde beni bitiriyor çok hayal kırıklığına uğradım çok vicdansızca acımasızca laflarla terkedip başkasına gitti işte şimdi mutludurhatta hep mutlu olacak ama belki ben suçluyum güvendim ama bunu zorla isteyen de oydu sonra bırakmam dedikaç ay dedi şuanda umrunda bile değilim neyapacağımı bilmiyorum olan bana oldu ilk olan kisiydi ama eğer olmasaydı şuan ben çok rahat olacaktm bilemezdim ki bunu yapıp bırakacağını ama şuan elimdenhicbir şey gelmiyor caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?