• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni çok üzdü

Biraz fazla ilgi bekliyor olamaz misin? Yani sana ne yazsaydi "cok calistin, cok emek verdin, gunlerce uykusuz kaldin, basarilar bebegim, umarim sinavin cok iyi gecer, umarim sinav bitince cok mutlu olursun rahata erersin, guzel puanlar alirsin hayatim, seni seviyorum basarilar" boyle bir msj mi bekliyorsun :) kiz inanki seninle cok ilgilense sıkılırsın, bir gunaydin msjinin gunaydin canim olmasi ya da bir gece Msjinin iyi geceler askim olmasi bir sinaa girerken atilacak msjin da basarilar bebegim olmasi yeterlidir. Beklentilerini cok yuksek tutmamalisin canim
Evet beklentiler çok önemli.Sanırım abartmışım.Bir keresinde neden sadece iyi geceler tatlım yazdı diye sinir olduğumu söylemiştim de bana demiişti ki sevgi sözcüklerinin değer sıralaması varsa söyle ona göre kullanalım veya kullanmayalım:) Çok zorladım sanırım onu ama bu da bu ilişkinin en çok emek veren tarafının ben olduğumu düşünmemden kaynaklanıyor biraz da

Evet beklentiler çok önemli.Sanırım abartmışım.Bir keresinde neden sadece iyi geceler tatlım yazdı diye sinir olduğumu söylemiştim de bana demiişti ki sevgi sözcüklerinin değer sıralaması varsa söyle ona göre kullanalım veya kullanmayalım:) Çok zorladım sanırım onu ama bu da bu ilişkinin en çok emek veren tarafının ben olduğumu düşünmemden kaynaklanıyor biraz da

Her seyin azı cogu zarardir canim, belki o da senin cok ilgi gostermenden sıkılıyordur ama sen kizarsin diye soylemek istemiyordur.simdi evlilige giden iliskiler 5-6 yil surebiliyor ve her gece sana nasil uzun uzun ya da bir cok sevgi sozcugu barindiran iyi geceler msji yazabilir ki? Beni sevgilim cok uzun yazardi iyi geceler msjini "iyi geceler hayatim Allah rahatlik versin tatli ruyalar seni seviyorum guzelce uyursun insallah..." ayy ben o kadar cok sıkılıyordum ki bir gun onunla konustum alindi biraz uzuldu ama artik sadece "iyi geceler bitanem" gibisinden kisa msjlar yaziyoruz :) sence ben kisa msjlar attigim icin onu sevmiyor muyum? Cok seviyorum ki ona ben acildimm ona ben cikma teklifi ettim ben kostum pesinden kendime asik etmek icin ugrastim aylarca.. :)

Her seyin azı cogu zarardir canim, belki o da senin cok ilgi gostermenden sıkılıyordur ama sen kizarsin diye soylemek istemiyordur.simdi evlilige giden iliskiler 5-6 yil surebiliyor ve her gece sana nasil uzun uzun ya da bir cok sevgi sozcugu barindiran iyi geceler msji yazabilir ki? Beni sevgilim cok uzun yazardi iyi geceler msjini "iyi geceler hayatim Allah rahatlik versin tatli ruyalar seni seviyorum guzelce uyursun insallah..." ayy ben o kadar cok sıkılıyordum ki bir gun onunla konustum alindi biraz uzuldu ama artik sadece "iyi geceler bitanem" gibisinden kisa msjlar yaziyoruz :) sence ben kisa msjlar attigim icin onu sevmiyor muyum? Cok seviyorum ki ona ben acildimm ona ben cikma teklifi ettim ben kostum pesinden kendime asik etmek icin ugrastim aylarca.. :)

Helal kız berceste.:27::46:

Ben seni çok iyi anlıyorum... Biz de ayrı şehirlerdeydik. İyi kötü bir sürü şey yaşandı. Sonradan kopamadık ve benim okulum olduğu için 2 yıl önce benim olduğum şehre geldi yerleşti ve evlendik. Birbirimizden uzakken her şey sorun, aynen dediğin gibi mesajlarda soğukluğa takıyorsun, başka şeylere takıyorsun vs. Uzakken her şey takıntı. Birbirini anlayamama vs. Sonra yalnızlık hissi, kötü anında yanında olamıyor, canın yanıyor. Ve uzakta olmanın verdiği psikoloji her şeyi daha da kötüye götürüyor. Ama yanyanayken her şey güzel. Bir de iki haftada bir gelmenin yol stresi falan. Bütün yaşadığımız sorunların ucu mesafeye dokunuyordu. Baktık ayrı ayrı olmuyor, olduralım diye temelli geldi sağolsun. Minnettarım çünkü çok seviyorum. Şu 2 yıldır, önceki 2 yılda yaşadığımız kavgaların %1 ini yaşamadık. Sanal alem internet sms falan iletişimi çok bozuyor. Birlikte olmak gibisi yok. Sonuçta sana mesajlarla değil de yanındayken sevgisini hissettiriyorsa, sanal iletişime çok takmamaya çalış. Uzun mesafe ciddi bir sabır gerektiriyor. Bende pek yoktu hep isyan ediyordum çünkü çok derdim vardı ve kendimi yalnız hissediyordum. Çünkü mesajdan sen ağlıyor musun gülüyor musun canın mı sıkkın başına neler geldi moralin nasıl hiç bir şey sezemiyor iki taraf da. Sonra beklenti içine giriyorsun. Ha şu da var, eğer sen de benim gibiysen... Canım burnuma gelene kadar derdimi anlatmıyordum. O sanıyor ki her şey güllük gülistanlık. Belki halini bilse ona göre anlayışlı davranacak. Ama ben mesela sadece sevincimi söylemekten çekinmezdim. Sıkıntılarımı anlatmayı sevmem hala öyleyim. Canım bir şeye sıkıldıysa yalnızken çekilirim ağlarım. Böyle olunca karşındaki seni hep iyi sanıyor. Demem o ki eğer birebirken davranışlarında sevgisinde güveninde olumsuz hislerin yoksa mesajdı msndi çok kafaya takma. Bu tür şeyler zaten zor olan ilişkiyi daha da yıpratıyor. Sorununuzu daha fazla büyütmeden adım at ve barış bence. Abi seviyorsan git konuş bence :37:
Eki Görüntüle 436142

Canımm çok teşekkür ederim yorumun için.Duygularımın,yaşadıklarımın birebir tarifini yaptın bu kadar olur :) İnsan smste veya msnde ne kendi duygularını yeterince net anlatabiliyor, ne de onu net bir şekilde anlayabiliyor.Bizim öyle ilgisizlik dışında başka sorunumuz yok,birlikteyken herşey çok güzel ve beni sevdiği çok belli sadece yanımdayken gösterdiği ilgiyi uzaktayken daha fazla şekilde istiyorum.Ve dediğin gibi her sorun da mesafeye dayanıyor.İnşallah sorunun üstesinden geliriz. Bu arada şu an birarada olmanıza çok sevindim,allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

Hmm bunu sormam lazım belki sıkılıyordur dediğin gibi.Ama artık beni istemiyorsa diye de düşünmeden edemiyorum çünkü ona onu istemediğimi söyledim:(

bunun bedelini çok acı çekerek ödedim :( erkek bir süre sonra değişiyorsa bunun kesin anlamı baştan kadının isteklerine cevap verme üzerine kurulu bir politika izlemelerindendir, ki adamın içinde yoksa sonradan ilgisi azalır. Bu da kadını daha çok çıldırtır.

Evet fazlasını beklemiyorsun, o sana yetmiyor sonra BASKICI bir sevgili durumuna düşüyorsun, önce anlamıyorsun çünkü sen de kendinin ne kadar baskıcı ve kaprisli bir hale geldiğini fark etmiyorsun..

Mesela en basitinden bir örnek, eskiden sevdiğim insan nereye gider ne yapar yazsın isterdim, sadece şuraya gidiyorum yeterliydi benim için. o şahıs, İlk başta yaparken yapmamaya başladı sonra sıkıldım ben bundan dedi. Çok baskı kuruyorsun dedi, aaa üstüme iyilik sağlık diyorum, ben hayatta BASKI kurmam....Ama kurmuşum farkında değilim istemeyen adamı zorluyorum...GÜYA KENDİMCE ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM YA diyorum..

Sonra eşimle tanıştım, ben haber verme olayının konusunu açmadım. Kendisi istedi yazalım nereye gittiğimizi dedi. O zamaan aramızda kilometreler vardı yılda 2 3 kere görüşüyorduk..hiç sıkılmadı....hala da haber verir bazen ben canım gerek yok meşgulsün zaten derim, sen işine bak...hatta cevap yazma yazarım mesajımda yine cevap verir...

Eşimden önce iki uzun süreli beraberliğim oldu ikisinde de kendimi hep sorunlu hissettim. Bende problem olduğuna beni inandırmış gibilerdi. Ben çok şey istiyordum hatta bir çok bayan arkadaşım canım sen de abartıyorsun ya yok daha neler diyorlardı......Çok geç ayıldım :)

Şimdi dünyanın en güzel ve en anlayışlı insanıyım eşimin gözünde:) Beklentilerim değişmedi sadece karşılandığı için ARTMADI aksine doyuruldukları için de daha mütevazi oldum AZALDI:)

Senin SEN olarak kalmanı sağlayacak birini bulmalısın bence...

Mesela bir toplantıya gireceği zaman mutlaka mesaj atar...3 yıl geçti dile kolay HİÇ DEĞİŞMEDİ. Sıkılmadı da...çünkü içinde vardı ben zorlamadım onu hiçbirşeye...........

beklentilerin uyşması, uyumlu bir çift ne güzell. olması gereken de bu. gerçekten karşıdakiyle anlaşamıyorsan ben mi sorunluyum acaba diyebiliyo insan.
inşallah ben de anlaşabileceğim bir insanla karşılaşabilirim.:14:

Şöyle bir şey benim istedğim, dertlerimi de sıkıntılarımı da onunla paylaşabilmekti. ama ne zaman derdimi,sıkıntımı anlatsam benim hep küçük olduğunu düşünüp daha neler var hayatta gibilerinden bir tutumla yaklaşıyor, benim ilgiye,teselliye ihtiyacım olduğu zamanlarda.Kimbilir belki de bu da onun teselli etme yöntemidir.

belkide öyledir,onun teselli bicimide budur...

ama ayrilmak istemiyorsan gercekten ayrilacam deme gercekten sonradan bikinlik veriyor erkekler icin,

Canımm çok teşekkür ederim yorumun için.Duygularımın,yaşadıklarımın birebir tarifini yaptın bu kadar olur :) İnsan smste veya msnde ne kendi duygularını yeterince net anlatabiliyor, ne de onu net bir şekilde anlayabiliyor.Bizim öyle ilgisizlik dışında başka sorunumuz yok,birlikteyken herşey çok güzel ve beni sevdiği çok belli sadece yanımdayken gösterdiği ilgiyi uzaktayken daha fazla şekilde istiyorum.Ve dediğin gibi her sorun da mesafeye dayanıyor.İnşallah sorunun üstesinden geliriz. Bu arada şu an birarada olmanıza çok sevindim,allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

Teşekkür ederim. :16: Umarım ikiniz de sabırlı davranarak bu durumu çözersiniz. Forumda bazılar uyuşamıyorsanız ayrılın falan diyorlar ama ben anlamıyorum. İnsan kaç kişiyi sevebilir ki. Mutlu olmak için sabır lazım emek lazım. Bence sevginizin kıymetini bilin böyle zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Ayrılmak kopmak bu kadar kolay olmamalı. Anladığım kadarıyla ne sen baskı kuruyorsun, ne de sevgilin ilgisiz. Durumunuz bunu böyle gösteriyor ama ikinizde de gariplik yok bence. Sadece sorunun neyden kaynaklandığını bilseniz, en azından senin bilmen, ilişkiyi güzel bir şekilde yürütebilir. Güzelim ilişkinizi böyle ayrılıklarla yormayın çünkü her şeyin izi bir yerlerde kalıyor. Tatsızlıktan olabildiğince uzak durmaya çalış, kendini alıştır uzak olmaya eğer kısa zamanda birleşemeyecekseniz. Böyle kızdığın ilgisiz gördüğün anlarda da içini yemek yerine seni ne kadar sevdiğini hatırlatacak anılarınızı günlerinizi hatırla. Olmadı uyu. Ben uyuyunca kızgınlığım geçiyor :9:

Teşekkür ederim. :16: Umarım ikiniz de sabırlı davranarak bu durumu çözersiniz. Forumda bazılar uyuşamıyorsanız ayrılın falan diyorlar ama ben anlamıyorum. İnsan kaç kişiyi sevebilir ki. Mutlu olmak için sabır lazım emek lazım. Bence sevginizin kıymetini bilin böyle zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Ayrılmak kopmak bu kadar kolay olmamalı. Anladığım kadarıyla ne sen baskı kuruyorsun, ne de sevgilin ilgisiz. Durumunuz bunu böyle gösteriyor ama ikinizde de gariplik yok bence. Sadece sorunun neyden kaynaklandığını bilseniz, en azından senin bilmen, ilişkiyi güzel bir şekilde yürütebilir. Güzelim ilişkinizi böyle ayrılıklarla yormayın çünkü her şeyin izi bir yerlerde kalıyor. Tatsızlıktan olabildiğince uzak durmaya çalış, kendini alıştır uzak olmaya eğer kısa zamanda birleşemeyecekseniz. Böyle kızdığın ilgisiz gördüğün anlarda da içini yemek yerine seni ne kadar sevdiğini hatırlatacak anılarınızı günlerinizi hatırla. Olmadı uyu. Ben uyuyunca kızgınlığım geçiyor :9:

Sabretmeden ve de emek etmeden karşılığını alamıyor insan hiçbirşeyin.Ben de üstüme düşeni yapıp daha ılımlı yaklaşmayı deniycem artık ona karşı.En küçük problemde ortalığı ayağa kaldırmamak lazımmış. Canım tavsiyelerine çok teşekkür ederim,insanı en iyi aynı şeyleri yaşayanlar anlıyor.İçimi öyle rahatlattın ki anlatamam :)

kusura bakmayın ama siz sevgilinizi seviyor musunuz? bana kalırsa siz sevgili değil sizi pışpışlayıp pohpohlayacak, egonuzu tatmin edecek bir kukla arıyorsunuz.

Sabretmeden ve de emek etmeden karşılığını alamıyor insan hiçbirşeyin.Ben de üstüme düşeni yapıp daha ılımlı yaklaşmayı deniycem artık ona karşı.En küçük problemde ortalığı ayağa kaldırmamak lazımmış. Canım tavsiyelerine çok teşekkür ederim,insanı en iyi aynı şeyleri yaşayanlar anlıyor.İçimi öyle rahatlattın ki anlatamam :)

Rahatlatabildiysem ne mutlu bana :) Umarım her şey istediğin gibi güzelce olur, sevgiler :16:

kusura bakmayın ama siz sevgilinizi seviyor musunuz? bana kalırsa siz sevgili değil sizi pışpışlayıp pohpohlayacak, egonuzu tatmin edecek bir kukla arıyorsunuz.

Olayların iç yüzünü,yaşananları bilmeden böyle yorum yapablmek çok kolay.Onu sevmesem buraya derdimi anlatıp bi çıkar yol aramazdım, ne onunla vaktimi harcardım ne de onunkini çalardım.

Sen sevgilini resmen biktirmissin.
Adam sana mesaj atiyor, senin istedigin icerikte yazmamis diye kavga etmissin.
Cok yalnis bence.
Eger onu kaybetmekten korkuyorsan, arayip hatali oldugunu söyleyip özür
dilemelisin.

Sen sevgilini resmen biktirmissin.
Adam sana mesaj atiyor, senin istedigin icerikte yazmamis diye kavga etmissin.
Cok yalnis bence.
Eger onu kaybetmekten korkuyorsan, arayip hatali oldugunu söyleyip özür
dilemelisin.

Evet hatalıydım kendime göre sebeplerim vardı.Doğru zamanı bekliyorum konuşmak için.

Merhaba kızlar,
Nerden başlasam nasıl anlatsam hiç bilemiyorum ama çok doldum ve değişik yorumlara ihtiyacım var. 2 yıldır devam eden,nadiren bazı krizler olsa da atlatılan iyi diyebileceğim bir ilişkim vardı.Ama artık emin değilim iyi gittiğinden ve de bir ilişkim olduğundan:( Sevgilimle ayrı şehirlerde okuyoruz ve yüz yüze iki haftada bir görüşebiliyoruz onun dışında msn ve sms ile sürekli iletişim halindeyiz. Son haftalarda bazı anlayış sorunlarımız başladı.Ben smslerde o an istediğim sevgi sözcükleri olmayınca sinirlenmeye başlıyorum.Zaten görüşebildiğimiz günler sınırlı,onun dışındaki günlerde de ilgi bekliyorum. Bana beni önemsediğini hissettirsin istiyorum. Beni önemsemiyosun,kaale almıyosun dediğim zaman senden önemli neyim var bebeğim diyor ama bunu dedirtmemeli, ben söylemeden hissettirmeli.Bir de istediğim gibi olmadığı zaman öfkemden çok ağır konuşuyorum ama buna o sebep oluyor. Biraz alttan alsa, benim istediğim gibi davransa ve tek bir adım görsem ondan yetecek bana ama olmuyor.Bu konuyu konuştum onunla dedim ki birbirimizi anladığımız halde ve ne yapmamız gerektiğini bildiğimiz halde yapmıyoruz.Tüm samimiyetimi katarak konştum ama etkisi olmamış ki hala sorun devam ediyor.Bana artık çok sabırsız ve anlayışsız olduğunu görüyorum.
Birlikteyken sorun olmuyo ama biz her anımızı birlikte geçiremiyoruz ki,onun da bunu bilip o şekilde davranması lazım bana.Cuma günü 2 sınavım vardı ve de toplamda 3 saat sürdü sınavlar.Ben tüm hafta 3-4 saatlik uykularla sınav konularını yetiştirmeye çalıştım,harap oldum hem psikolojik hem fiziken.3 saatlik sınavlar sırasında bana sadece başarılar bebeğim yazıp başka hiçbişi yazmaması çok gücüme gtti ve tripli bi msj attım.Derken kavga ettik.Ona ayrılmak istedğimi söyledim,senden bana sevgili olmaz,ben kötü anlarımda bana destek olan bi sevgili istiyorum dedim.İlgisiz olcaksan olma hayatımda dedim.Bunları daha önce de söylemiştim büyük bi kriz yaşamıştık şu anda olduğu gibi.Ama düzelmiştik ayrılmak istemiyordum, tüm o yaptığımız planlar herşeyin bir hayal olarak kalacak olmasına dayanamayıp geri adım atıyordum ama artık bu ilgisizliklere dayanamam. Beni seviyorsa istediğim gibi davranmasını bilecek.Bana dedi ki fikrini değiştirirsen msj atarsın.Ayrılık konusunda ciddi olduğumu biliyor.Buna rağmen düzelmemiz için birşey yapmıyor.Nasıl hala benden bi adım bekleyebilir aklım almıyor.Fikrin değişince msj atarsın ne demek?Cumadan beri konuşmuyoruz ve de bu 2 yıl içinde hiç bu kadar uzun süre iletişim kopukluğu yaşamamıştık.Hayatında başka birinin olduğundan bile şüphelendiğim oldu ama bunu bilirdim öyle olsaydı,hissederdim en kötü.Hep te söylerim başka biri olursa zamanımızı çalmayalım birbirimizin diye. Bu kez çok kırıldım ben,o atmadan bi adım atmaya hiç niyetim yok.Benden ayrı kalmadı daha önce hiç ve merak ediyorum nasıl bi etkisi olacak.Geri adım atmazsa diye de ayrılık fikrine alışmaya çalışıyorum, her aklıma geldikçe ağlıyorum ve de şu 2 gündür rüyalarımda hep onu görüyorum en çok ta bu acı veriyor.Ama ağlaya ağlaya da olsa,olması gereken buysa unuturum gerekirse,gurursuz biri değilim.Sizce hata mı yaptım yine her ağzıma geleni söyleyerek? Yine benden bi adım bekliyor ama ben onun da canının yanmasını istiyorum biraz. Sizce ne yapmalıyım fikir verin bana lütfen...

Canım bence biraz abartıyosun gibi geldi.Sonuçta ayrı şehirlerdesiniz oda ister her zaman beraber olmak senin sınav psikolojini sevgilinde yaşıyodur biraz kendini onun yerine koy .Sevginin değerini bilmelisin

Canım bence biraz abartıyosun gibi geldi.Sonuçta ayrı şehirlerdesiniz oda ister her zaman beraber olmak senin sınav psikolojini sevgilinde yaşıyodur biraz kendini onun yerine koy .Sevginin değerini bilmelisin

İnsan bazen sadece kendi duygularını önemseyip karışısındakini esgeçebiliyor,geriye sadece kırgınlıklar kalıyor. Kendimi onun yerine koyuyorum elbet ama ben de kırgınım ona onun bana olduğu kadar.Şu an için biraz olay yatışsın diye bekliyorum sonrasında bakalım neler olcak

bencede sen hatalısın ondan bekliyorsun sen yap.
ilşkide herşeyi karşı taraftan bekliyorsan bencilsin arkadaşım yanlış anlama emek vermeden sevgi olmaz bnce sen hatalısın.

Back
X