bunun bedelini çok acı çekerek ödedim

erkek bir süre sonra değişiyorsa bunun kesin anlamı baştan kadının isteklerine cevap verme üzerine kurulu bir politika izlemelerindendir, ki adamın içinde yoksa sonradan ilgisi azalır. Bu da kadını daha çok çıldırtır.
Evet fazlasını beklemiyorsun, o sana yetmiyor sonra BASKICI bir sevgili durumuna düşüyorsun, önce anlamıyorsun çünkü sen de kendinin ne kadar baskıcı ve kaprisli bir hale geldiğini fark etmiyorsun..
Mesela en basitinden bir örnek, eskiden sevdiğim insan nereye gider ne yapar yazsın isterdim, sadece şuraya gidiyorum yeterliydi benim için. o şahıs, İlk başta yaparken yapmamaya başladı sonra sıkıldım ben bundan dedi. Çok baskı kuruyorsun dedi, aaa üstüme iyilik sağlık diyorum, ben hayatta BASKI kurmam....Ama kurmuşum farkında değilim istemeyen adamı zorluyorum...GÜYA KENDİMCE ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM YA diyorum..
Sonra eşimle tanıştım, ben haber verme olayının konusunu açmadım. Kendisi istedi yazalım nereye gittiğimizi dedi. O zamaan aramızda kilometreler vardı yılda 2 3 kere görüşüyorduk..hiç sıkılmadı....hala da haber verir bazen ben canım gerek yok meşgulsün zaten derim, sen işine bak...hatta cevap yazma yazarım mesajımda yine cevap verir...
Eşimden önce iki uzun süreli beraberliğim oldu ikisinde de kendimi hep sorunlu hissettim. Bende problem olduğuna beni inandırmış gibilerdi. Ben çok şey istiyordum hatta bir çok bayan arkadaşım canım sen de abartıyorsun ya yok daha neler diyorlardı......Çok geç ayıldım :)
Şimdi dünyanın en güzel ve en anlayışlı insanıyım eşimin gözünde:) Beklentilerim değişmedi sadece karşılandığı için ARTMADI aksine doyuruldukları için de daha mütevazi oldum AZALDI:)
Senin SEN olarak kalmanı sağlayacak birini bulmalısın bence...
Mesela bir toplantıya gireceği zaman mutlaka mesaj atar...3 yıl geçti dile kolay HİÇ DEĞİŞMEDİ. Sıkılmadı da...çünkü içinde vardı ben zorlamadım onu hiçbirşeye...........