• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim beni değiştirmek istiyor...!

Simdi birde sevgilinin tarafindan bakmak lazim olaya, acaba sen ona nasil davraniyosun? Sen sana gore onun kabahatli oldugu yonleri bir bir yazmissin. Ortada tek tarafli bir sorun olmaz arkadasim. Belli ki sen uzerine fazla variyosun, oda bu durumdan SIKILMIS. Ayrilirim ayaklari yapmis ama tabi ayrilmak isteyen birisi bunu bu sekilde asla ifade etmez bu bir, ikincisi seni degistirmeye degil de seni normal haline gelmeni istiyor gibi hissettim ben yazdiklarindan.

5 yil gecmis, ilk ask'i artik unut. Onu birdaha yasayamazsin. Ayni heyecan, ayni sefkat, ayni tutku.. bunlari terkar ayni kisiyle yasaman cok zor. Bence sevgi ve saygi cercevesinde ilerlemeli. Ne sen onu fazla bogmalisn, nede o senin degismeni istemeli. Biraz kendine zaman ayirsan. Iliskide 'sorun var' diye dusunmeden kendi haline biraksan olaylari sanirim daha iyi olucak. Ondan daha az ilgi aldigini dusunuyorsan, belliki hep sen veren taraf olmussun. Vermeyi birak, biraz ilgisiz davran.. o eski ilgiyi ozlesin ve artik o adim atsin, ne dersin?

Ben ise yarar diyorum, tabi sana kalmis.

Simdi birde sevgilinin tarafindan bakmak lazim olaya, acaba sen ona nasil davraniyosun? Sen sana gore onun kabahatli oldugu yonleri bir bir yazmissin. Ortada tek tarafli bir sorun olmaz arkadasim. Belli ki sen uzerine fazla variyosun, oda bu durumdan SIKILMIS. Ayrilirim ayaklari yapmis ama tabi ayrilmak isteyen birisi bunu bu sekilde asla ifade etmez bu bir, ikincisi seni degistirmeye degil de seni normal haline gelmeni istiyor gibi hissettim ben yazdiklarindan.

5 yil gecmis, ilk ask'i artik unut. Onu birdaha yasayamazsin. Ayni heyecan, ayni sefkat, ayni tutku.. bunlari terkar ayni kisiyle yasaman cok zor. Bence sevgi ve saygi cercevesinde ilerlemeli. Ne sen onu fazla bogmalisn, nede o senin degismeni istemeli. Biraz kendine zaman ayirsan. Iliskide 'sorun var' diye dusunmeden kendi haline biraksan olaylari sanirim daha iyi olucak. Ondan daha az ilgi aldigini dusunuyorsan, belliki hep sen veren taraf olmussun. Vermeyi birak, biraz ilgisiz davran.. o eski ilgiyi ozlesin ve artik o adim atsin, ne dersin?

Ben ise yarar diyorum, tabi sana kalmis.

ilk olarak çok teşekkür ederim.. vaktini ayırıp yazdığın için..ben ona annesinden daha yakın ve ilgili davrandığımı biliyorum...koca bebeğim o benim..yapısını bildiğim için hemen herşeye kızan,ona inceten biri değilim..bunu yapsam bile en fazla 10 dk dayanırım..daha uzatmam.hemen gönlünü almasınıı bilirim.bir iki defa ayıldığımızdan ilk aşk günlerini tekrar tekrar yaşadım zaten..şuan evlenme aşamasına geldik..bununda heyecanı var ilişkimizde..bugüne kadar onu boğacak,düşündürecek bişey yapmadım gibi geliyor..ama benim gözden kaçırdığım noktalar varsada vallahi aklıma gelmiyor..çok haklısın canım çok sevgiye,ilgiye boğdum onu... biraz ilgiyi kesmek iyi olur ... düşüncelerini aktardığın için çok tşk ederim.. biraz daha farklı düşünmemi sağladım. çoook sağol...

Back
X