- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
- Konu Sahibi StarryNightzzz
çocuk yap sevgilinden hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlığa cevap,Sevgilin seni dövdüğü için ayrılmanı söyleyen arkadaşlarını döv,kov yanından.Ben ayrılmak istemiyorum ama arkadaşlarım evlenince seni yine döver deyip duruyor.
Tamam o zamanÇünkü çok pişman oldu ve ben ona aşıktım
Yani adam kesin böyle bir şey yapacak diye bir şey yok yaparsa evlenince bosanabilir dediğiniz gibi.. 5 yıl aradan sonra da pek bile bile lades olmaz belki.. hani başkasıyla da evlense aynı sorun nedeniyle bosanabilir çok yüksek bı ihtimal maalefes ki burdaki çoğu konuyu dikkate alınca özellikleBoşanma diye bir şey var ya hani.
Evli olanlar da bu seçeneği değerlendirebilir mesela.
Çok geç birkaç saat önce evlendi, az evvel ikizleri olduNe yaparsan yap yeter ki dönüp evlendik beni dövdü hamileyim çocuğum var ayrılamıyorum beni dövüyor diye konu açma. Kendinize bunu yapmayın arkadaş yaa
Bizi baya kekliyor mu yani ya her defasında nasıl düşüyorum bilmemÇok geç birkaç saat önce evlendi, az evvel ikizleri oldu![]()
Aklınca birkaç üyelik alıp birinde sevgilisinin dövdüğünü, diğerinde eşinin çok sakin mizaçlı olduğunu yazarak trollemek istemiş, yaz geldi denize karpuz kabuğu, KK'ye bolca troll düşer artıkBizi baya kekliyor mu yani ya her defasında nasıl düşüyorum bilmem