sevgilim beni dunyadaki her seyden cok sevsin istiyorum....

leyla55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
5
0
24
lutfen yardim edin.. bir sevgilim var.. Onu cok seviyorum.. ve beni daha coook sevsin istiyorum///...yardim edermisiniz??

Onun sizi sevmesi için ne önerebiliriz biz?
Ne sizi tanıyoruz ne de sevgilinizi.
Hem neyseniz osunuz yani. Farklı biri gibi davranacak haliniz yok.
Sizi olduğunuz gibi seviyorsa bu sevginin dozajı zamanla ya artar ya da azalır.
İlgi ve alakanızı kesmeyin. Abartıp onu sıkmayın. Sürprizleri seviyosa sürprizler yapın. Ne bileyim içinizden geldiği gibi davranın, doğal olun işte.

Onun sizi sevmesi için ne önerebiliriz biz?
Ne sizi tanıyoruz ne de sevgilinizi.
Hem neyseniz osunuz yani. Farklı biri gibi davranacak haliniz yok.
Sizi olduğunuz gibi seviyorsa bu sevginin dozajı zamanla ya artar ya da azalır.
İlgi ve alakanızı kesmeyin. Abartıp onu sıkmayın. Sürprizleri seviyosa sürprizler yapın. Ne bileyim içinizden geldiği gibi davranın, doğal olun işte.

bu nasıl bi şey ki seni dünyadaki herşeyden çok sevecek?öyle bi dünya var mı hakkatten?hem inan bana herşeyden çok severse sen bile bunalırsın bırakta rahat rahat kafasına göre sevsin yahu derdin ne

anliyorum amma.. galiba eskisi gibi sevmiyo beni.. mesela ne konusucagimizi bilmiyoruz artik..eskiden olsa ne bileyim ez azindan tartisitdik amma simdi artik onu da yapmiyoruz..

anliyorum amma.. galiba eskisi gibi sevmiyo beni.. mesela ne konusucagimizi bilmiyoruz artik..eskiden olsa ne bileyim ez azindan tartisitdik amma simdi artik onu da yapmiyoruz..
Monotonlaşmış bir ilişki daha..
Bir kaç aydan sonra çoğu ilişkide yaşanıyor sanırım bu sorun.
Renk katacaksınız. Tek taraflı olmamalı bu çaba.
Ortak sevdiğiniz şeyleri yapacaksınız.
Mesela ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Keşke birine aşık olsam ve kendimizi doğaya atıp saatlerce fotoğraf çeksek ne güzel olurdu.. Ona her gün biraz daha aşık olurdum :-)

ben artik sevmiyorsan ayrilalim diyorum... o hayir ben seni seviyorum diyor...o zaman neden boyle soguk davraniyosun bana diyorum..ben sana soguk davranmiyorum diyor. :KK43: :KK43:

ben artik sevmiyorsan ayrilalim diyorum... o hayir ben seni seviyorum diyor...o zaman neden boyle soguk davraniyosun bana diyorum..ben sana soguk davranmiyorum diyor. :KK43: :KK43:
bence sende bi abartı söz konusu bu kadar üstüne düşme derim

cok bencil bi istek bu dünyadaki en cok sevdiğim şey kendimden başka bir şey olamaz herhalde

Hanimlar oyle dusunmeyin bende kocamin beni dünyada ki en sevdigi kişi olmak istiyorum insanin bunu istemesi cok normal.ben 1 sene esimle ciktim simdi 6 7 aylik evliyiz.
Leylacim yeri geliyo biz evde telefonlara gomulup konusmuyoruz bu askin sevginin sayginin bittigi anlamina gelmez.
Her zaman konusup herzaman mutlu olamazsinki.
Iliskide onemli olan fikirlerinizin uyusmasi.o varsa sizi ayirmaya yetecek guc bi allahtir.sen onun aklini fikrini kalbininkazandiysan birak birazda suskun kalın.
Ona onu deli gibi sevdigini göster ama sıkmadan.sinamaya gidin telefonunuzla oyun yarisi yapin ne bilim dans edin.baktin suskunlukta degisik seyler ariyosun sirnasirsin olur biter ama ayriligi one surersen sen kaybedersin yasin kucuk belki bilmiyoruz arkadaslrin dedigi gibi ama hic onemli deil askin yaşı yok.sevdigini kazanmak icin serbessin istedigini yap ama asla birakma erinde sonunda senin olacaktir o.
Ben kocamla sevgiliyken bi ayrildik adam numaralarini degisti ailesine ayrildik dedi ki biz 7 yabanciyiz farkli sehirlerdeyiz facebook uzerinde tanıştık ben adami karis karis aradim arastirdim pesino birakmadim sevdim ama cook sevdim maşallah diyelim.allahim bozmasin halada cok seviyorum.pesini birakmayinca erkek olsun kiz olsun muptelan oluyo zaten.
Seven birakmaz canim o kadar.ben evli oldugum halde kuruntularim oluyo mesela bu saat oldu uyuyamadim neden bugun esim hep tv izledi beni sevmiyomu.lan sevmez olurmu o benim canim.bende onun caniyim.seytanin vesvesesi işte uzak olsun.
Huzurunuzu bozmayin ister evli ol uster sevgili.sadece akıllı ol yeter canim benim.

Tienen evet dogru diyosun ama acaba gercekten kendini cok seviyomusun.bende oyle dusunuyodum ama inan bana sabah kalktigimda baslayip uyuyana kadar hergun kocama smdua ediyorum ve ben onu canimdan cok sevip esirgiyorum.rabbim esirgesin bana bagislasin. Ben kendimi ondan cok sevemiyorum mesela.sen kendini daha cok seviyosa ne mutlu sana guzel kardesim.

X