sevgilim beni gizliyor mu? sırf bunun için üye oldum yardımm :D

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
arkadaşlar meraba;
7 aydır biriyle birlikteyim. yanyanayken beni dünyanın en mutlu insanı yapıyo seviyo öpüyo belli ediyo sevdiğini. ama bi yanından ayrılıyorum çok mesajlaşmıyoruz ve mesajlarda yazış tarzı biraz soğuk. ve asıl konu bana telefonunu kesinlikle vermiyor. hatta cebinden bile çıkartmıyor. geçen gün bir sürü fotoğraf çekildik. ben instagrama attım etiketledim bi baktım kendi profilinde gizlemiş. ilk zamanlarda benle olduğunu belli etmeye çalışırdı check in yapardı hep benimle. ama şimdi öyle değil. acaba böyle hissettirmek isteyip beni ona daha mı bağlamaya çalışıyor diye düşünmeye başladım. hani ben böyle davranıyımda şüphelensin değere binerim falan. ben telefonumu veriyorum fotoğrafta atıyorum artık aklıma tek bişey geliyor demek ki kız kovalıyo yani biriyle birlikte olduğu bilinsin istemiyo.ben soruncada telefonumu kimseye vermem sevmiyorum öyle şeyleri diyo.

şimdi diyorum ki sizce bende aynı şeyleri yapmaya başlıyım mı ? örneğin dün attığım fotoyu sildim. ona hiç sormıcam niye kaldırdın falan.bende aslında hiç bişey yokken sanki varmış gibi şüpheye düşürcem onu. telefonu saklıycam artık check in yapmasna izin vermiycem fotoğraf çekinmicem :D sizce nasıl ne yapmalıyım

Sizi kıskandırmaya çalışmıyor , sevgilisi var. Sizi ciddiye almıyor. Alsa duyurmaktan korkmazdi.

Başlarda bunu yapıp sonra yapmamasinin başka açıklaması yok.

Siz kıskandırmaya çalışmayı bir tarafa bırakınca öğrenmeye bakın.

Tabiki yanınızda iyi olacak, öpüp sarılacak. Başka ne bekliyordunuz ki

Bu iste var bir is hic yok degere binim yok bilmemne felan diye yapilacak birsey degil oyle dusundugunuzu gorunce sizi 17-18fln sanmistim.bencede ayrilinn

yanımda o kadar iyi ki demişsin önemli olan senin yanındayken iyi olması değil.
Yanında, dokunuyor, sohbet muhabbet herkes iyi olur
önemli olan sen yanında olmadığında gösterdiği tavır ve davranışlar
ayrıca seni kendine daha da bağlamak için telefon saklamaz böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum :KK70:
mutlaka birisi var

ama o zaman neden her ayrıldığımızda resmen ayrı duramıyoruz ayrıyken resmen daha çok mesajlaşıyoruz. sürekli yazıyo zaten komik bi çocuk her ayrılmamızı allah belanı versin be diyip sonra heh şöyle açık ol demekle geçiyo :D düşündüğüm şey bu işte oda diyo niye güvenmiyosun bana güvenmediğin çok belli diyo e zaman güven verr

ben de sevgilin gibiydim ilk başlarda, nasıl olsa ayrılırım bundan diye düşündüğüme arkadaşlarıma bile 2 - 3 ay sonunda söyledim :KK45: 1 seneyi geçti beraberliğimiz evlenme teklifi aldıktan sonra ilk defa fotoğraf koydum facebooka. haftasonu sözleneceğiz artık iş iyice ciddiye bindi diye checki yapıyorum ya da beraber fotoğrafları daha rahat paylaşıyorum.
eğer sevgilini de benim gibi düşünüyorsa ayrılacağınızı düşünerek çok fazla sevgilim var imajı vermek istemiyor olabilir :KK51:

7 ay gayet uzun bir süre hala niye saklıyor sizce de gayet belli değil mi? Ayrıca arkadaş çevresine de mi sokmuyor sizi? Eğer arkadaşlarından da uzak tutuyorsa kesin başka biri var yada birine yürüyor ondan sizi gizliyor.

ya haklısınız işte baksanıza kendimi kandırıyorum resmen. ama nasıl bi konuşma yapayım sana güvenmiyorum dicem ayrılcaz hemen ayrılır yani gidene eyvallahı yok hiç. güvenmiyosan güvenme der ama ayrıda yapamıyorum ve istiyorum ki elimde net bişey olsun hani sonradan pişman olmıyım

7 ay gayet uzun bir süre hala niye saklıyor sizce de gayet belli değil mi? Ayrıca arkadaş çevresine de mi sokmuyor sizi? Eğer arkadaşlarından da uzak tutuyorsa kesin başka biri var yada birine yürüyor ondan sizi gizliyor.
yok bütün arkadaşları tanıyor beni

İnsan sevince konduramıyor demekki.Ne alaka baska sekilde düsünsün kıymete binerim yahu, adamın resmen senden sakladığı başka bişey var.Hatta hayatında biri olduğunuda sakladığı başka bir kız var.Sen değere mi binmeye çalışıyor bende mi yapsam diyosun.Hayret ettim.

ben de sevgilin gibiydim ilk başlarda, nasıl olsa ayrılırım bundan diye düşündüğüme arkadaşlarıma bile 2 - 3 ay sonunda söyledim :KK45: 1 seneyi geçti beraberliğimiz evlenme teklifi aldıktan sonra ilk defa fotoğraf koydum facebooka. haftasonu sözleneceğiz artık iş iyice ciddiye bindi diye checki yapıyorum ya da beraber fotoğrafları daha rahat paylaşıyorum.
eğer sevgilini de benim gibi düşünüyorsa ayrılacağınızı düşünerek çok fazla sevgilim var imajı vermek istemiyor olabilir :KK51:
ahahahah :D ya biz bundan öncede hep onun eski sevgilileri yüzünden ayrılmıştık asıl bende ki şey şu açık olayım. şimdi bizi takip eden bunun eski sevgilileri var. bende azcık görüpte kıskansınlar diye fotoğraf koyuyorum yoksa bana kalsa bende koymam ama anladınız mı istiyorum ki hani o kızlar hala birlikte olduumuzu görsün :D

Kıskanırmak baglamak deilde sanki ben aldatılıyrmussun gibi dusunuyorum ....

Back
X