sevgilim beni gizliyor mu? sırf bunun için üye oldum yardımm :D

allah kahretsin ayrılamıyorum seviyorum yaa of allahm ya kafayı yicem biliyorum haksız druma düşürceğini o yüzden bişey diyemiyorum

Söylediklerine yakın neredeyse aynı bi çok şeyi eski sevgilimde yaşamıştım. bizimkinin telefonu birlikteyken sürekli kapalıydı, yanımda çok iyi ama ayrılınca mesaj yazmaz aramaz sormaz bi o kadar ilgisiz çok yakışıklı olsa da Adam değildi işte ordan biliyorum yani. Sana güvenmiyorum diyip ayrıl bence Kendi vaktini boşuna harcama
doğru söylüyosun ya bende kendimi kandırıyorum aynen yakışıklı ve birlikte çok şey yaşadık. elimde net bişey olmadan atamıyorum ya

ben bunu hiç bi şekilde geri vites yaptıraamam dimi. değişmez yani. bakın sevdirebilir miyim demiyorum ki bebekmişim gibi sever beni

doğru söylüyosun ya bende kendimi kandırıyorum aynen yakışıklı ve birlikte çok şey yaşadık. elimde net bişey olmadan atamıyorum ya

Ay sanki on senelik evli beş çocuklusun, bu ne ayrılamıyom da ayrılamıyorm çok seviyooom ölüyooom. Eninde sonunda adam ayrılacak zaten senden, çok sürmez.

Gerçeklerden kaçarsan daha ağır darbelerle karşılaşır sonra da toparlayamazsın . Yine üste çıkar falan diyorsun da sen hissediyorsundur neden bunları yaptıgını gerçekleri inkar etme kendine .. Madem senin sevgilin sana bu kadar ilgili başbaşayken, resti çek bakalım nolcak o zaman anlarsın hayatının neresindesin

zaten daha yeni barıştık. artık cılkı çıktı ayrılıyoruz barışıyoruz ayrılıyoruz barışıyoruz. bi yandan da diyorum istemeyen insan niye bu kadar barışmak istesin . bu arada napıyorum şimdi ben mesaj mı atıyım arıyım mı nerden başlıyım fotoğrafı kaldırmasından mı :D güzel bi yazı hazırlayın bana bea :D

ben bunu hiç bi şekilde geri vites yaptıraamam dimi. değişmez yani. bakın sevdirebilir miyim demiyorum ki bebekmişim gibi sever beni

ilişkiniz ilerleyip de ayrılmayacağınızı anlayınca ancak geri vites yapar. kendimden biliyorum :KK47:

zaten daha yeni barıştık. artık cılkı çıktı ayrılıyoruz barışıyoruz ayrılıyoruz barışıyoruz. bi yandan da diyorum istemeyen insan niye bu kadar barışmak istesin . bu arada napıyorum şimdi ben mesaj mı atıyım arıyım mı nerden başlıyım fotoğrafı kaldırmasından mı :KK70: güzel bi yazı hazırlayın bana bea :KK70:
Kaç yaşındasın? Adam seni aldatıyor, sen hala işin gırgırındasın. Bence arka arka gülen surat yolla, adam nasıl olsa senin yerine ayrılır.

ben yapamıyorum seninle ya. fotoğraf atıyorum gizliyosun telefonunu benden saklıyosun son görülmeni kapatıyosun. bi kendini benim yerime koy bu kadar mı utanıyosun benden yada görünmek istemiyosun? güven vermiyosun bana sana hiç güvenmiyorum kendine iyi bak. böyle yazıp yollasam mı daha iyi bi öneriniz var mı

ben yapamıyorum seninle ya. fotoğraf atıyorum gizliyosun telefonunu benden saklıyosun son görülmeni kapatıyosun. bi kendini benim yerime koy bu kadar mı utanıyosun benden yada görünmek istemiyosun? güven vermiyosun bana sana hiç güvenmiyorum kendine iyi bak. böyle yazıp yollasam mı daha iyi bi öneriniz var mı

Çok uzatmaya gerek yok. 'Yaptıklarınla bana güven vermiyorsun , bu şekilde ilişkiyi devam ettirebilceğimizi düşünmüyorum kib.' Demen Yeterli olacaktır :)

allah kahretsin ayrılamıyorum seviyorum yaa of allahm ya kafayı yicem biliyorum haksız druma düşürceğini o yüzden bişey diyemiyorum
Sen tekmeyi koymazsan adam ayrılıcak zaten. Seçim senin yani

Şüpheli davranınca insan kıymete mi biniyormuş:D
O telefonu ele geçirmek lazım.:D
Sizi yedege almiş gibi duruyor

sız yedektesınız o arayış içinde yanı sevgılım olsun dıye cıkıyor.Takılıyor sızle dıyebılırım.Bır anda ayrılıcak bulunca başka bırını.Sende aa nıye ayrıldı dıyeceksın

N ASIL GEÇİRCEM O TELEFOUNU AĞĞHH :d AMA BENİ YEDEĞE DEĞİLDE KONUŞTUĞU KIZI YEDEĞE ALMIŞ BENCE

arkadaşlar meraba;
7 aydır biriyle birlikteyim. yanyanayken beni dünyanın en mutlu insanı yapıyo seviyo öpüyo belli ediyo sevdiğini. ama bi yanından ayrılıyorum çok mesajlaşmıyoruz ve mesajlarda yazış tarzı biraz soğuk. ve asıl konu bana telefonunu kesinlikle vermiyor. hatta cebinden bile çıkartmıyor. geçen gün bir sürü fotoğraf çekildik. ben instagrama attım etiketledim bi baktım kendi profilinde gizlemiş. ilk zamanlarda benle olduğunu belli etmeye çalışırdı check in yapardı hep benimle. ama şimdi öyle değil. acaba böyle hissettirmek isteyip beni ona daha mı bağlamaya çalışıyor diye düşünmeye başladım. hani ben böyle davranıyımda şüphelensin değere binerim falan. ben telefonumu veriyorum fotoğrafta atıyorum artık aklıma tek bişey geliyor demek ki kız kovalıyo yani biriyle birlikte olduğu bilinsin istemiyo.ben soruncada telefonumu kimseye vermem sevmiyorum öyle şeyleri diyo.

şimdi diyorum ki sizce bende aynı şeyleri yapmaya başlıyım mı ? örneğin dün attığım fotoyu sildim. ona hiç sormıcam niye kaldırdın falan.bende aslında hiç bişey yokken sanki varmış gibi şüpheye düşürcem onu. telefonu saklıycam artık check in yapmasna izin vermiycem fotoğraf çekinmicem :KK70: sizce nasıl ne yapmalıyım

çok safsın.
ondan bi bçk olmaz.
biz ta burdan görüyoz, sen dibinde anlamıyonmu bacım.

Back
X