sevgilim beni gizliyor mu? sırf bunun için üye oldum yardımm :D

ahahahah :KK70: ya biz bundan öncede hep onun eski sevgilileri yüzünden ayrılmıştık asıl bende ki şey şu açık olayım. şimdi bizi takip eden bunun eski sevgilileri var. bende azcık görüpte kıskansınlar diye fotoğraf koyuyorum yoksa bana kalsa bende koymam ama anladınız mı istiyorum ki hani o kızlar hala birlikte olduumuzu görsün :KK70:

Her erkek sevdiği insanın resmini sosyal medyada paylaşmaktan hoşlanmaz .Yeğenlerim , tanıdıklarım falanda eşleri , nişanlılarının resmini falan paylaşmaz pek . Ama telefonunu vermemesi ya telefon kıymetli ya da içindekiler ?

Son düzenleme:
böyle hissettirmek isteyip beni ona daha mı bağlamaya çalışıyor diye düşünmeye başladım. hani ben böyle davranıyımda şüphelensin değere binerim falan.
Tesellininde böylesi ya, adam gözüne soksa yanlış gördüm heralde dicek bi halin var, ki aynende bu durumdasın..

peki o konuştuğu kız da aptal mı bizim fotoğrafımızı görüp hala konuşacak kadar ? hadi ben emin değilim ama fotoğraf acm

atmamın amacıda bu zaten konuştuğu biri varsa görsün diye

Diyelim ki kadın gördü, istemedi red etti. Adam daldaki kuş uçunca eldeki kuşa döndü, bu size zafer hissi verecek mi? Yani gerçekten oh be çekip mutlu mesut devam edebilecek misiniz?
Neticede aldatma teşebbüsü var, başkasından etkilenip sizi boynuzlamaya çalışmış ama becerememiş. Bu durum sizi hiç rahatsız etmeyecekse benim diyecek tek lafım yok. Gurur meselesi.
Ben o şüpheyle de yaşamak istemem. En önemlisi benden başkasına yeşil ışık yakmaya meyilli adam için millete nispet yapıp da kendimi de değişik konumlara sokmam. Yoluma bakar geçerim. Benden mühim değil derim.
Çok yanlış bir pozisyona sokuyorsunuz kendinizi.

Telefonunu vermeyi sevmiyo mu? :))) sanırsın iş adamı da ihale bilgileri var :))) Kesinlikle bişeyi olmayan erkek telefonunu verir . Ama bişeyi varsa yok sevmiyon bişeler bişeler uydurdukca uydurur. He belki değere binsin diye böyle yapıyordur :)) komik geldi bu cümleniz kesinlikle bi haltlar karıştırıyo ayy ayrıl gitsin be yazdıklarını okuyunca ben bile şüpelendim böyle şüpheli filan sevgili mi olunur .

sana güven vermeyen güvenmediğin birini istesen de sevemezsin. sen sadece o eski sevgilileri hırs yapmışsın

Bence seni sakliyor ve bence aldatıyor hic taktik falan degil sevgilinin hareketleri. Sen ayrılmazsan o canini acitacak bak gör. E yaninda tabi iyi davranir sana.

aldatıyor olabillir... senınle bırlıkteyse neden saklama gizleme ihtıyacı duyuyor kı burnuma pis kokular geliyor... bence baglamaya calsıyor falan diye düşünme de senden baskası var mı hayatında onu öğren... ;)

Aldatması için senden bıkması gerektiğini sanıyorsun belki ama bazı insanlar kalbinin geniş olduğunu iddia eder. Onu da seviyorum bunu da derler. Tabi ben öyle bir sevgiye inanmıyorum elbette ama bizzat gördüm aynı anda iki kişiyi farklı sevdiğini iddia edeni. ayrıca birçok adam karısını aldattığı halde yakalanmayı da istemez boşanmayı da. İki kadınla da sevişir hatta... sever bir şekilde güya. bana sıcak demek yetmiyor hele ki evlilik yoksa henüz ilişki cicim aylarındaysa..

yani yanında nasıl olduğu mühim değil ve bu iş bana bile şüpheli göründü. Telefonunu karıştırtmak istememesini anlarım alıştırmak istemiyor olabilir ve neticede evli bile değilsiniz ve o onun kişisel telefonu. ama profilde foto gizlemenin mantığını ve cepten çıkmayan teli anlayamadım.

Ben misillemeleri de hiç doğru bulmam. Alırsın karşına rahatsızlıklarını dile getirirsin. Duruma göre restleşirsin de. ne gerek var oyun oynamaya değil mi?

Telefonunu kurcalıycam talebinden bahsetmiyorum, ben çok sevmem ortak telefon gibi kurcalanmasını ama rahat rahat sesi açık olarak yanına koyması çalınca rahat rahat yanında konuşması gerekir yapmıyorsa talep edilebilmeli. profili silmesinin nedeni sorulmalı. Davranış değişmez ve mantıklı açıklama yapılmazsa restleşmek gerek diye düşünüyorum. Telefon karıştırma hakkın olduğuna inanmasam da telefonunu masaya çıkarmayıp cebinde tutan adamdan şüphelenilmeli ve sakince konuşup sonuca ulaşamayınca ayrılabilmeli. Bağırır kavga eder ve dırdıra dökersen sağlıklı tepki alamazsınız. Sakin ve kararlı konuşmalısın.

ayrıca neden kafanı kurcalamak için böyle saçmalasın ki bir insan.. başka nedenler çıksa inanabilirim ama bu varsayımın hiç aklıma yatmadı benim.

peki o konuştuğu kız da aptal mı bizim fotoğrafımızı görüp hala konuşacak kadar ? hadi ben emin değilim ama fotoğraf acm

atmamın amacıda bu zaten konuştuğu biri varsa görsün diye
Sen bunu cidden mi soruyorsun ilk ilişkin mi bu?
Öncelikle bazı kadınlar evli bekar sevgilisi var umursamaz beğendiyse almaya çalışır.
bazı kadınlar hiç ilgilenmediği adamı bile hırs yapabilir -ki sen bile işi hırsa dökmüşsün.
bazı kadınlar kendi albenilerini evli ya da sevgilisi olan erkekler üzerinde test eder..
Baska tipler de var tabi uzatmaya gerek yok.
normalde bence bu kadınların hiç biri değil erkek tavrı önemlidir.
Bu tür kadınlardan hiç biri olmasa çevresinde ve resmi görünce sevgilinden uzaklaşsalar bile, senin sevgilinin niyeti önemlidir. Kimseyi düşürememesi ve hiç aldatmayı becerememesi de onu aklamaz. niyet önemlidir. Biri ona kancayı taksa bile kadına yanaşmayan erkek tamam aldatmamıştır. Ama ona buna yazıp lazım olur diye planlı hareket edenlerden fiilen aldatmasa ya da bunu beceremese bile hayır gelmez.
bu yüzden bu meseleyi konuş. telefonu saklamaya devam etmemesini şart koş.
Çok yanlış çıkarımlar bu seninkiler gerçekten..

Son düzenleme:
arkadaşlar meraba;
7 aydır biriyle birlikteyim. yanyanayken beni dünyanın en mutlu insanı yapıyo seviyo öpüyo belli ediyo sevdiğini. ama bi yanından ayrılıyorum çok mesajlaşmıyoruz ve mesajlarda yazış tarzı biraz soğuk. ve asıl konu bana telefonunu kesinlikle vermiyor. hatta cebinden bile çıkartmıyor. geçen gün bir sürü fotoğraf çekildik. ben instagrama attım etiketledim bi baktım kendi profilinde gizlemiş. ilk zamanlarda benle olduğunu belli etmeye çalışırdı check in yapardı hep benimle. ama şimdi öyle değil. acaba böyle hissettirmek isteyip beni ona daha mı bağlamaya çalışıyor diye düşünmeye başladım. hani ben böyle davranıyımda şüphelensin değere binerim falan. ben telefonumu veriyorum fotoğrafta atıyorum artık aklıma tek bişey geliyor demek ki kız kovalıyo yani biriyle birlikte olduğu bilinsin istemiyo.ben soruncada telefonumu kimseye vermem sevmiyorum öyle şeyleri diyo.

şimdi diyorum ki sizce bende aynı şeyleri yapmaya başlıyım mı ? örneğin dün attığım fotoyu sildim. ona hiç sormıcam niye kaldırdın falan.bende aslında hiç bişey yokken sanki varmış gibi şüpheye düşürcem onu. telefonu saklıycam artık check in yapmasna izin vermiycem fotoğraf çekinmicem :KK70: sizce nasıl ne yapmalıyım

Kızlar ne saf oluyor. Hala diyosun ki acaba beni kendine bağlamakk için mi fotoğraf paylaşmıyor. Beynini sırf saflık yapmak için bu kadar komplike düşünmeye zorlaman beni benden aldı :D

Düz düşün. Paylaşmıyor. Senin paylaştığını profilinde gizliyor. Sebep arama. Bahane bulma. Sana bahane sunması gereken sevgilin.

Erkek seviyosa haykırır. Dağa taşa duyurur. öyle gizlemez. Benim bildiğim sosyal medyada asıl kızlar gizler konu komşudan çekinip. Profilinde gizlediğini farkettiğini söyledn mi çocuğa? Git hesap sor.

ahhh, ah! yanında bana öyle davranmasa soğuk olsa inan ki bitmişti çoktan ama işte hareketleri öyle bi bağlıyoki

Ya sana neden soğuk davransın. Soğuk davranıcak olsa zaten senle takılmaz. İyi vakit geçiriyodur. Ego tatmin ediyodur. Ya da sadece kız yavşağıdır herkese böyledir. Bilemezsin.

:KK55::21::KK37:Bak Cnm bu kadar karmaşık düşünme erkekler Hakkı'nda çünkü kendime bağlamak için böyle yapayım da dümen döndüreyim demez mutlaka konuştuğu yazıştığı biri vardır 7 ay olmuş ve sen telini eline alamıyorsan etiketlediiğin fotoları gizliyor grşme dışında da soğuk ve ilgisizse neyi bekliyorsun ayrıl Bnce daha yokun başında hayatın başındasın kıymet bilip dana değer verecek insanlarla geçir ömrünü kaçan Zaman geri gelmiyor değer mi 1 günü bile böle biriyle harcamaya hiç ummadığı anda bırak gitsin :KK37: kendini vazgeçilmez sanıyor sanmam ya belki akıllanır

İnsan sevdiği kadını ya da erkeği insanlar da görsün ister nekadar mutlu olduğunu göstermek ister seni gizlemesi demek kimse seni görmesin kızlar sevgilisi var demesin rahat rahat takılayım sosyal medyada diye düşünüyo
Muhtemelen sadece kapalı alanlarda görüşüyosunuz tam böyle çapkın ikisini üçünü bi arada idare eden bi tip canlandı gözümde bence ayrıl daha şimdiden üzüp içini karartmış daha ne yapmasını bekliyon başbaşayken elini tutar öper falan filan tabi iyi olcak önemli olan yanında değilken gözün kapalı güvenebilmen sevgisini hissedip mutlu olabilmen.

Back
X