sevgilim beni gizliyor mu? sırf bunun için üye oldum yardımm :D

Erkekler, şöyle davranayım da kendime bağlayayım diyerek ince hesaplar yapmazlar.
Kuvvetle muhtemel başka bir kız var. Onu elde etme sürecinde belki, yalnızmış gibi yapıyor.
Bunun masum bir açıklaması olamaz.
Sizden keyif alıyordur o ayrı ama ilgi alanında başka biri daha var bu da açık.

arkadaşlar o zaman ben bugun buluşmak isticem alıcam karşıma düzgünce konuşcam. dicem ki önce instagrama attığım fotoğrafı profilinde gizleme amacın ne? beni kimden gizliyosun başka biri mi var dicem. zaten kem küm etcek al işte yaaa güvenmiyomusun kızım bilmem ne yapcak. güvenemiyorum madem bu kadar rahatsın aç göster mesajlarını diyim mi. oda büyük ihtimal inat yapar. tamam o zaman ben bu şüpheyle yaşayamam burayada yüzyüze konuşup bitirmek için geldim buda son görüşmemiz diyip masadan kalkıcam..

Hayatında bırısı olabilir.Sizi gizlemek istemesinin ve telefonu gizlemesinin başka ne sebebi olabilir ki?

Hayatındaki sadece sen değilsin, başka biri daha var. Kesinlikle....

Bitirmek için bence konuşmana gerek yok. Direk kafanda bitir. Onunla konuşman bir şeyi değiştirmeyecek, çünkü hangisi kabul etmiş ki şimdiye kadar aldattığını??? İnkar edeceği kesin...

Ama yine de bi yüzyüze konuşup bitirmek istiyorum. bi yüz ifadesini görmem lazım

tüm arkadaşları beni tanıyor diye düşünüp kendini rahatlatmaya çalışma sakın. eski sevgilim, arkadaşının sevgilisini aldattığını biliyordu fakat gene de söylemedi kıza. arkadaşı başka bir kıza sarılıp öpüyormuş, yanından ayrılınca da sevgilisine mesaj atıyormuş. erkekler böyle, bizim kadar vicdanlı değiller malesef. biz kendimizi o kadının yerine koyuyoruz ama onlar ince düşünemiyorlar

tüm arkadaşları beni tanıyor diye düşünüp kendini rahatlatmaya çalışma sakın. eski sevgilim, arkadaşının sevgilisini aldattığını biliyordu fakat gene de söylemedi kıza. arkadaşı başka bir kıza sarılıp öpüyormuş, yanından ayrılınca da sevgilisine mesaj atıyormuş. erkekler böyle, bizim kadar vicdanlı değiller malesef. biz kendimizi o kadının yerine koyuyoruz ama onlar ince düşünemiyorlar

Aynen doğru.
Benim çok sevdiğim bir arkadaşımın iki senelik ilişkisi vardı ve adamın tek bir falsosu yoktu. Tüm arkadaşlarını bilirdi ve tüm özel günlerde beraberlerdi telefonu da hep ortadaydı.
Bir gün arkadaşı pek gitmedikleri bir semtte bir kızla görüyor. O da araştırmaya başlıyor. Ve diğer kızla da tam dört yıldır sevgili olduğunu, iki ayrı telefon kullandığını öğreniyor. Meğer dört yıllık sevgilisi akşam dışarı çıkamazmış. Ondan gündüzleri onla akşamları benim arkadaşımla görüşürmüş. İkisi de şüphelenmemiş haliyle çünkü 14 şubatlar, doğumgünleri, yılbaşlarında ikisiyle de görüşmüş biriyle gündüz biriyle akşam.
İnanılmaz bir şey ama ciddi ciddi böyle şerefsizler var.
İki kadınla da uzun süreli güya kendince ciddi ilişkiler yaşamış ve çevresindeki arkadaşları da ses etmemiş. Muhtemelen yürü be koçum ya diye imrenmişlerdir de.
Gerçi o dört yıllık kız sonra affetti bir kez olur diye belki evlenmişlerdir bile. Bazı kadınlar da aldatılan olmayı marifet saydıklarından affedip bir boynuz daha yemeye meraklı oluyor.

arkadaşlar aradım şimdi çocuğu konuştum buluşma imkanımız olmıycaktı çünkü. neden fotoğrafı gizliyosun dedim niye böyle şeyleri takıyosun diyo bana. çünkü önemli bişey birinden mi gizliyosun beni bak artık her şeyi düşünmeye başlıyorum diyorum.hee birinden gizliyorum diyo. resmen dalga geçer gibi konuştu ve sonra sinirlendi ya ne diyosun sen ne yapmaya çalışıyosun bilmem ne. sonra kapoatmam lazım sonra konuşalım dedi hayır konuscaz suan bu konuya bi açıklık getircez dedim işim var diyorum dedi kapattı.

arkadaşlar aradım şimdi çocuğu konuştum buluşma imkanımız olmıycaktı çünkü. neden fotoğrafı gizliyosun dedim niye böyle şeyleri takıyosun diyo bana. çünkü önemli bişey birinden mi gizliyosun beni bak artık her şeyi düşünmeye başlıyorum diyorum.hee birinden gizliyorum diyo. resmen dalga geçer gibi konuştu ve sonra sinirlendi ya ne diyosun sen ne yapmaya çalışıyosun bilmem ne. sonra kapoatmam lazım sonra konuşalım dedi hayır konuscaz suan bu konuya bi açıklık getircez dedim işim var diyorum dedi kapattı.
Seni sallamıyor resmen ya adamdaki rahatlığa bak ay def et gitsin ben burdan sinir oldum.

kendini kandırma..başkası var belli ki. bi sevgili telefonunun kurcalanmasına izin vermiyorsa yanyana değilken mesaj atmayp pek aramıyorsa bukadar da senle olduğunu gizliyorsa vardır bi halt

Adamın umurunda değilsin. Bir başkası da kesin var. Aldatılan mı, aldattığı kadın mı olduğunun bir önemi yok, aldatılıyorsun. Bu noktadan sonra aşkından gebersen gitmen lazım. Yoksa sekiz aylık ilişkide aldatan adam ömür boyu boynuz manyağı yapar.
Yanyana iyiyiz diye kendini de kandırma, adam yanyana dünya iyisi olsa sonrasında seni umursamıyor.
Değmez yani.
Şimdi sen ayrılmazsan resti çekip yakın bir zamanda zaten sen terk edileceksin.

Adamın umurunda değilsin. Bir başkası da kesin var. Aldatılan mı, aldattığı kadın mı olduğunun bir önemi yok, aldatılıyorsun. Bu noktadan sonra aşkından gebersen gitmen lazım. Yoksa sekiz aylık ilişkide aldatan adam ömür boyu boynuz manyağı yapar.
Yanyana iyiyiz diye kendini de kandırma, adam yanyana dünya iyisi olsa sonrasında seni umursamıyor.
Değmez yani.

+1
Bu nedir yahu, bu nasıl bir iş

Değmez yani.
Boynuz manyağı iyiymiş :KK48:

Ohooo bırak salla gitsin ya.. İşine gelmeyince kaçmalar falan... Boşver gerçekten. ararsa da muhatap olma

Kaypak cevaplar 8 ayına yazık olmuş nasıl anlayamadın bu kadar zaman :)

Başka bir kız vardır ve o yüzden ikinizi de elinde tutmak için foto falan koymuyordur. İlerde üzülmemek için ayrıl bence.

Back
X