Sevgilim beni tehdit ediyor?

Selin gkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
25
8
1
28
Bir yıllık Bi ilişkim var sevgilim zor günlerimde yanımda olmuyor. Tartıştığımız zaman çok ağır sözler, hakaretler ediyor ve her zaman kendini haklı görüyo bana yalvar benim gönlümü al özür dile vs diyip duruyor çok sıkıldım bu durumdan sizce ne yapmalıyım

Sen daha neyi bekliyorsun ayrilmak için acaba sevgili sonuçta önemsiz birşey olmasada olur kafani yoruyorsun onu seveceğine anana babana hayirli evlat ol sevgili boş tecrübeyle sabit

Ayrılmalısın canım kendine bunu neden yapıyorsun psikolojine zarar.. Seni gerçekten seven sana gerçekten değer veren birisi olmalı hayatında ☺️

Bırak şunu. Etraf manyak dolu zaten bir tanesiyle de sen uğraşma

Seni ne ile tehdit ediyor bi açığını mi verdin acaba?

Hahahaha dengesiz mi o ya? :KK48: tartışınca ağır ağır konuş ondan sonra da benden özür dile de bana yalvar de pardon da sen kim köpek canım ya diye sorsaydınız keşke :işsiz: Bırakın şöyle insanlara kafa yormayı Allah aşkına def edin gitsin işte yoluna bu kadar basit :KK59:

Bir yıllık Bi ilişkim var sevgilim zor günlerimde yanımda olmuyor. Tartıştığımız zaman çok ağır sözler, hakaretler ediyor ve her zaman kendini haklı görüyo bana yalvar benim gönlümü al özür dile vs diyip duruyor çok sıkıldım bu durumdan sizce ne yapmalıyım
Boşan diyeceğim de hani 20 gün önce ayrılmıştın.
Geri döndüysen her şey müstehak sana.

Nasıl bir fanteziymis o ya?

Bak canm benden sana tavsiye tehtit eden hakaret eden insan dan hayırr gelmez benim eski nişanlımda öyleydi her küfürü hakareti ederdi sonra gelır çiçek yollar yalvarrdı bende salak gbi affederdim Bi insan kendıni sinirli anında karaketerını belli eder. O yuzden arkana bakmadan kac o insandan. Hatta az önce yazdım Baska foruma hem eltim görüncem yılanı hemde bu hakaretler yuzünden nişan attım ben ilerde cok üzülürsün

Back
X