- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi butterfly2
Duygulara bir anda ket vurulamaz onu anlıyorum ama sen aldatıldığını öğrendiğin halde nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsun onu anlayamıyorum bu durumlarda soğuk kanlılık lehine olur ama sen soğuk kanlılığınıda kullanmıyorsunki...Yani bence yapman gereken en doğru ve olağan şey öğrenir öğrenmez onunla iletişime geçip içinde ne varsa söyleyip kesin olarak bitirmen ve onun seninle iletişim kurabileceği tüm kapıları kapatmandı zaten devam ettirmenin sadece sana zararı olur ona değil...Ayrıca senin bu kadar katı oldugunu gördüğünde ve sana hiçbir şekilde ulaşamadıgında zaten agzının payını almış olacaktır fazlasıyla...Ama geri dönmeyeceksen yap bunu, sonra dayanamayıp bu kadar yıllık beraberliğimiz var diyeceksen hiç yapma...Ayrıca yıllardır süren bir beraberliğimiz var diyorsun bu süre içerisinde seni çok iyi tanımış olmalı sen ona bu cesareti vermiş olmayasın...Eğer öyle ise bir hemcinsin olarak çok üzülürüm gerçekten, erkeklere çokda kul köle olmamak yada öyle isen bunu hissettirmemek lazım yoksa nasılsa yanımdaki her durumda benim ben diğer hatunlarla zamanımı değerlendireyim der o zaman ...
lmaz: Bu 3 kişilik ilişkiyi devam ettirmek gibi bir hata yaparsan zamanla kafanı duvarlara vurur ben ne yapmışım dersin, bu aldatma ne ilk olacak ne son unutma ...
lmaz: Çevremde aynı olayı yaşayıp sonucunun yine aldatmayla biten ilişkileri çok defa görmüş birisi olarak söylüyorum ...
klava: