Sevgilim benim yuzumden acı cekiyor

umutbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
215
53
30
Mrb arkadaşlar profilime bakarsanız son bi kaç aydır sevgilim le yaşadığım problemleri ve ayrılma olayimizi paylastim. Onu çok özlüyorum çok seviyorum iki ay oldu biz ayrilali sosyal medyada watsappda paylaşımlarına bakıyorum sanki acı çekiyor gibi ama bana dönmüyor ben döndüğümde beni istemedi şimdi bu kadar uzuluyo ama neden beni aramiyo hala anlamış değilim. Yazdığı şeylerden bi kaç ornek vereyim...
"Yaprak döker bir yanim,bir yanim bahar bahçe."
"Parmaginla beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol"
"Kalk gidelim sebastian. Hayat kısa ben yorgunum, yol uzun"
"Gönül kimi severse aşk onda güzel"
"Ne kadar uzağa gidersen git basladigin yere donersin sonra"

İşte bunları yazıyor benim baktigimi biliyo sizce hala seviyor mu dönme ihtimali var mı sabırla beklemeli miyim?:110:

Ondan saçma bi sebep yüzünden ayrıldım ve şimdi pismanim ama o dönmek istemiyor bana bende aramiyorum onu ama hala seviyorum.

Bunlardan bunu nasıl cıkardın be ..klasik face lafları bunlar..acı cekmeyen de paylaşıyo sanırsın bişey olmuş.
Seven arar ,seven merak eder.boşver sen daha fazla da takip etme

Bunlardan bunu nasıl cıkardın be ..klasik face lafları bunlar..acı cekmeyen de paylaşıyo sanırsın bişey olmuş.
Seven arar ,seven merak eder.boşver sen daha fazla da takip etme
Onu hala seviyorum unutamiyorum dönsün istiyorum belki ondan. Haksızlık ettim hemde cok

Acı çekiyoMUŞ GIBI görünüyo aslında çekmiyor ,senin öyle düşünmeni istiyor sadece ..sevginin dili söylemlerden çok eylemlerdir Kanımca ..kanepesinde oturup,Çayı,sigarası pijaması artı keyfiyle Acıklı,filozof şair Ozan yazarlar çok ...

Meali, "canım sıkılacak gibi oluyor, sonra bakıyorum ortamlar hoş, içimde çiçekler açıyor."

Meali, "bana laf atan, beğenmeyen dönsün kendine baksın, ben onlara bin basarım"

Meali, "gönlüm Burcuyu severse Burcunun, Ayşeyi severse Ayşenin aşkı güzel."

Meali, "yolum uzun, hayat kısa, bi bakalım ortamlarda neler var, bi şey kaçırmayalım."

Yorumlamaya bile gerek yok, dünyanın kanunu bu...

Yani sevgiliniz acı çekmiyor ama onun bu atarlı giderli ergen paylaşımları acı verici, engelleyin, rahat edin...

Yoksa çocuk "bugün de nefes alıyorum" yazsa "benim yanımda da nefes alırdı" diye pay çıkaracaksınız kendinize. :KK51:

Acı çekiyoMUŞ GIBI görünüyo aslında çekmiyor ,senin öyle düşünmeni istiyor sadece ..sevginin dili söylemlerden çok eylemlerdir Kanımca ..kanepesinde oturup,Çayı,sigarası pijaması artı keyfiyle Acıklı,filozof şair Ozan yazarlar çok ...
Yaprak döker bir yanim bir yanim bahar bahçe sözü bana dinlettigi ve benimde watsapp yaptığım bi şarkıya ait aslında.

Meali, "canım sıkılacak gibi oluyor, sonra bakıyorum ortamlar hoş, içimde çiçekler açıyor."

Meali, "bana laf atan, beğenmeyen dönsün kendine baksın, ben onlara bin basarım"

Meali, "gönlüm Burcuyu severse Burcunun, Ayşeyi severse Ayşenin aşkı güzel."

Meali, "yolum uzun, hayat kısa, bi bakalım ortamlarda neler var, bi şey kaçırmayalım."

Yorumlamaya bile gerek yok, dünyanın kanunu bu...

Yani sevgiliniz acı çekmiyor ama onun bu atarlı giderli ergen paylaşımları acı verici, engelleyin, rahat edin...

Yoksa çocuk "bugün de nefes alıyorum" yazsa "benim yanımda da nefes alırdı" diye pay çıkaracaksınız kendinize. :KK51:
Beğendim :KK70:

Açıkcası bende acı çeker bi halini görmedim.Yani bide hayattaki tek sorununun siz olmadıığınıda düşünmeniz gerekiyor bu durumda bile.Ki gerçekten düşündüğünüz gibi bile olsa şayet size geri dönmek istemiyorsa bu neyi değiştirirki.Bence onu takip etmekten vazgeçin...

ben aşk acısı çektiğine dair bir şey göremedim.
sosyal medyadan takip etmeyi bırakın. her üzüntülü acılı şey yazan aslında mutluluktan uçuyor da olabilir ne belli?

X