• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bugün tatile gidyooo :(

ashly_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
192
7
16
Ankara
yaa ben önceleri de burdaa konu acmştım kızlar coooooooooook kıskancım diye :(((( malesef tabiki!
sevggilim bugün kuzenleriyle tatile gidyo ve ben cıldırmak üzereyim ama ona yansıtmak istemyorum :( çünkü bazen cooook üstüne gidyorum ama kendimi tutamıyorum cıldırcam napcam bilmiyorum. ya güven sorunu mu var ne sorunu varsa bende hşc anlmış degilim napicamı nasıl ona yansıtmam bilmiyorum:41::41::41:

yaa ben önceleri de burdaa konu acmştım kızlar coooooooooook kıskancım diye :(((( malesef tabiki!
sevggilim bugün kuzenleriyle tatile gidyo ve ben cıldırmak üzereyim ama ona yansıtmak istemyorum :( çünkü bazen cooook üstüne gidyorum ama kendimi tutamıyorum cıldırcam napcam bilmiyorum. ya güven sorunu mu var ne sorunu varsa bende hşc anlmış degilim napicamı nasıl ona yansıtmam bilmiyorum:41::41::41:
Tatil derken nasıl bi ortam? (bazen önemli olabiliyor da)
Ya da kuzenleriyle olmasından dolayı mı kıskanıyorsun kuzenleri kız mı ?
Konu erkek olunca 'güven' sorunu da olabiliyor tabi -neler duyuyoruz canım- ama yapmayan da yapmıyor az çok tanırsın onu:40:

Tatil derken nasıl bi ortam? (bazen önemli olabiliyor da)
Ya da kuzenleriyle olmasından dolayı mı kıskanıyorsun kuzenleri kız mı ?
Konu erkek olunca 'güven' sorunu da olabiliyor tabi -neler duyuyoruz canım- ama yapmayan da yapmıyor az çok tanırsın onu:40:

yok kuzenleri erkek ama sonucta 4 erkek sizcede cok mahsum şeyler planlamyolarmıdır yani sonucta birbirlerine gazı veryolar sonrada ....! :(
ya ortam ya apartda yada hotelde kalcaklarmış

yok kuzenleri erkek ama sonucta 4 erkek sizcede cok mahsum şeyler planlamyolarmıdır yani sonucta birbirlerine gazı veryolar sonrada ....! :(
ya ortam ya apartda yada hotelde kalcaklarmış

Canını sıkacak şeyler söylemek istemem ama herkesin çevresinde erkek var sonuçta gördüğüm şeyler hiç iç açıcı olmuyor üzgünüm gerçekten çok çooooooooook az güvenilir erkek var. Biliyorsun kaçamaklar hoşlarına gidiyor yakalanmadığı sürece sorun olmuyor ve bunları kendilerine hak olarak göruyorlar. 4 Erkek :26: masum olmayabilir

Sana tavsiyem bu tatil süresince seninde bir kaç günlükte olsa bir yerlere kaçıp kafa dinlemen..

Kafan dolu olursa bu durumu düşünmezsin..
Akrabalarının yanına kaç bir iki günlüğüne ..

Değişiklik olur :) He ne dersin ?

Sana tavsiyem bu tatil süresince seninde bir kaç günlükte olsa bir yerlere kaçıp kafa dinlemen..

Kafan dolu olursa bu durumu düşünmezsin..
Akrabalarının yanına kaç bir iki günlüğüne ..

Değişiklik olur :) He ne dersin ?

ya tavsiyen cok iyi ama zaten tatildeyim ailemin yanında yazlıkta. ama gercekten cıldırmak üzereyim yani :( ama ona hic mi hic belli etirmek istemiyorum cünkkü genelde böyle şeylerde o haklı cıkyo ve ben kıskanan kızan stres yapan ilişkiye zarar veren tarf oluyorum :( bunu önlemek icin ona kıskanclık yapmamam gerekyo sanırsam hayatımın en zor günleri olacak yaaaaaaaaa böyle benm gibi bukadar kıskanc bi insana yapılırmı bu :43:

Bu sevgilinizin en doğal hakkı, kuzenleriyle tabi ki de tatilde gidebilir. Sizin buna karışmaya hakkınız yok. Eğer sevgilinizi gerçekten seviyorsanız ve güveniyorsanız bu kıskançlığınız oldukça yersiz.

Acaba güven problemi yaşatacak bir şey mi yaptı size ?

işim dolayısıyla antalyadayım, otelde kalıyorum. otelde de bi iki erkek grubu var, bazılarının parmağında yüzük bile var hiç sağa sola bakmadan yemeklerini yiyip havuzlarına giriyorlar.

aynı şekilde denizde de çok erkek grubu gördüm, işleri güçleri denize atlayıp zıplamak, bağırarak konuşmak, tavla oynamak, içki içmek..

bu kadar korkmayın. tatile gitti diye illa azıtması gerekmiyor. ha azıtcak bi tipse hayatında olmasının bi anlamı yok zaten..

Bu sevgilinizin en doğal hakkı, kuzenleriyle tabi ki de tatilde gidebilir. Sizin buna karışmaya hakkınız yok. Eğer sevgilinizi gerçekten seviyorsanız ve güveniyorsanız bu kıskançlığınız oldukça yersiz.

Acaba güven problemi yaşatacak bir şey mi yaptı size ?

evet 2 sene önce öyle bişey yaşadık :( ben aff ettim cok pişman oldugunu anladm. şimdi inanıyorum güvenyorum ona ama işte erkek milleti kesin bişi diyemyo insan sonra aynı sizn dediğinzi diyorum en doğal hakkı sakın karışma bişi deme sonra cocuk sıkılr ama kıskanclık bu dur diyemyom ki :(

işim dolayısıyla antalyadayım, otelde kalıyorum. otelde de bi iki erkek grubu var, bazılarının parmağında yüzük bile var hiç sağa sola bakmadan yemeklerini yiyip havuzlarına giriyorlar.

aynı şekilde denizde de çok erkek grubu gördüm, işleri güçleri denize atlayıp zıplamak, bağırarak konuşmak, tavla oynamak, içki içmek..

bu kadar korkmayın. tatile gitti diye illa azıtması gerekmiyor. ha azıtcak bi tipse hayatında olmasının bi anlamı yok zaten..

ya ben bi bilsem zaten ona göre davrancam da işte ama tskler azda olsa rahtladm

evet 2 sene önce öyle bişey yaşadık :( ben aff ettim cok pişman oldugunu anladm. şimdi inanıyorum güvenyorum ona ama işte erkek milleti kesin bişi diyemyo insan sonra aynı sizn dediğinzi diyorum en doğal hakkı sakın karışma bişi deme sonra cocuk sıkılr ama kıskanclık bu dur diyemyom ki :(

Öyleyse durum değişir,kıskanabilirsiniz tabi ki ama bence ona bahsetmeyin zaafınız olduğunu düşünmesin. Her halükarda gidecek sanırım kendinizi yiyip bitirmeyin, iyi şeyler düşünün.

Eğer yapacağı varsa senin yanında da yapar ruhun duymaz o yüzden birbirinizi kısıtlamak yerine kafa dağıtmak için en iyi fırsat olduğunu düşünün. Onu akrabalarından, arkadaşlarından soyutlayamazsın. Böyle bir hakkın yok...

Öyleyse durum değişir,kıskanabilirsiniz tabi ki ama bence ona bahsetmeyin zaafınız olduğunu düşünmesin. Her halükarda gidecek sanırım kendinizi yiyip bitirmeyin, iyi şeyler düşünün.

zaten hiç öyle fazla üstüne gitmek istemiyorum
amaaklımda hep onda kalcak bu nasıl bişeydir ya ben bazen kendimden nefret ediyorum bu yüzden cok aşırı kıskancım :( nasıl tutcaksam içimde neyse tutim tutim bakalım nolcak. belki cok basit bişeymiş gibi gelyodur aslında bana da öyle gelyo ama işte o düşünceler... acabalar... kafamin içinde dönüyo :(

Yapmasana öyle.

fazla üstüne gitmek istemiyorum önceden de söyledim hep ben kötü taraf olyorum sonra. hep o haklı cıkyo ben ilişkiye zedeleyen taraf oluyorum ona mümkün oldugunca az belli etmem gerekyo bu tatilden dolayı olan kıskanclıgımı belkide gerekssiz kıskanclıgımı ama kesin tutamicam kendimi bi yerde patlarm ama yapmamaya gayret göstercem

önce şunu söyliyim cnm sen aşırı kıskanç değilsin bence öyle yada böyle sakin davranıyosun şu anda,mesela benim sevgilimde 1 hafta sonra istanbula gidecek kardeşiyle bi kaç gün kalıp gelicek tatile gitmiyo ama gezicek sonuçta o yüzden şimdiden bunu dert ediyorum eğer giderse bende gidicem biyerlere
sen üzücü bşy yaşamışsın sanırım o yüzden böylesin bu gayet normal bence,sevgilin gidince ararsın haberleşirsiniz için rahat eder

kıskanç olduğundan böyle düşünmen doğal, ama sürekli böyle kuruntu yaparsan hem kendine hem sevgiline zarar verirsin. düşünmemeye çalış, bu durumu da ona anlatma derim, yani bazen öyle tuhaf şeyler olur ki yapacağı yoksa da yapası gelir bu kıskançlık ve baskıdan, o yüzden ona yansıtma derim canım

Tatile nereye gidiyor? :) Biz evlenmeden önce her yaz eşim tek başına gitti tatile. Ben onunla beraber gidemeyeciğim için. 4 yaz falan. Hem de alanya'da. Şöyle bodruma çeşmeye gidin dedm türk nufusu daha fazla. ı ıh dinlemiyodu. :)

Bir kere tatildeyken o seni aramadıkça aramicaksın. Sen burda öl geber çıldır ona sakın belli etme. tatilini aptal kıskançlık krizlerine çocuga zehir etme. Herkesin tatile ihtiyacı var. Biz ailelerimizler tatil yapabiliyoruz (mecburen) ama onlar niyeyse yapamıyo. İçmek sıçmak dağıtmak istiyolar. He bu arada emin ol 4 tane sap erkek ortada böm böm dolanırken kimse de dönüp onlara bakmıyo. yeterince kıro gözüküyolar bence. Tatildeyken etrafta yalnız takılan erkekleri incelemeye başlamıştım. yok cidden kimse dönüp bakmıyo bunlara. Zaten bunlar da böyle bi ezik büzük kalıyo. içip içip havuza giriyolar. sarhoş olmaya çalışıyolar. Eğer kötü bi planları olsa kızlı erkekli bir arkadaş grubuyla giderlerdi.

Bir şey yapıcak adam tatili beklemez burda yapar, ruhun duymaz. Hee şimdi gitmeden muhabbeti dönmüştür. Ohh ruslar çıplak güneşleniyodur gözmz gönlmz açılır bilmm ne aptal saptal konuşurlar. yok ben isveçliyi tek geçerim abi nidaları. Sanki bütün ruslar buna bakmış yok istememiş havalarında :)

Olur ya bazı geceler şarjı biter o eğlenmeye gider sana cevap vermez. al sana kavga etmelik malzeme. Aman sakın diyim. Kavga çıkarma. Muhtemelen gerçektir öyle bir şey olduysa da. çünkü o kadar dağıtıyolar ki sorumluluk duygusu kayboluyo..

Eğer bir şey yaparsa ve yaptıysa elbet bir daha yapar. Ve bir şekilde yakalarsın. Adamın içinde varsa senle tatildeyken bile yapar. sıkma canını

Back
X