• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bugün tatile gidyooo :(

:52::52:aa evet işe yaramışki masallah bir yıldr evlisin cnm :46: bende öyle yapcam valla cok kararlıyım bu sefer!!!
Ben esıme az mı yaptımm :51: Aradıgında acmamak ıcın zor tutardım kendımı :35: Sonra ben arardım 1-2 saat sonra falan duymamısım derdımm :51: Ise yarıyor bak benden soylemesı :27:

Kıskanmanız gayet doğal. Düşünüyorum da, yerinde olsam bende kıskanırdım, ama kesinlikle sorun haline getirmezdim bunu. Şuan sende tatildesin, onunda tatile gitme hakkı var. Eğer bir şeyler yapıcağından şüpeleniyosan tatile gitmedende yapamaz mı bunu? İçin rahat olsun, ona güven ve tatilini berbat etme adamın. :ssz:

yaa ben önceleri de burdaa konu acmştım kızlar coooooooooook kıskancım diye :(((( malesef tabiki!
sevggilim bugün kuzenleriyle tatile gidyo ve ben cıldırmak üzereyim ama ona yansıtmak istemyorum :( çünkü bazen cooook üstüne gidyorum ama kendimi tutamıyorum cıldırcam napcam bilmiyorum. ya güven sorunu mu var ne sorunu varsa bende hşc anlmış degilim napicamı nasıl ona yansıtmam bilmiyorum:41::41::41:

güven değil de özgüven sorunu var galiba biraz :34:

Back
X