Merhabalar,
Daha önce bir evlilik yaptım 3 sene oldu boşanalı...bu 3 sene içinde yeni insanlarla tanıştım fakat tam olarak hayatıma sokamadım kimseyi...Yaklaşık 1 sene önce biriyle tanıştım ve hala beraberiz ciddi düşünüyoruz ailelerle tanıştık ailelerimiz tanıştı.İlk tanıştığımızda bodrumda çalışıyordu bir iş adamının özel korumalığını yapıyprdu. İlişkimiz başladıktan sonra 6 ay kadar orada kaldı sene başında İSTANBULA yerleşti.Maddi sorunları vardı ben destek oldum ev tuttu kendine 3 ay oldu fakat çalışmıyor.Sabıkası var diye beni her yer işe almaz diyor.Arabamı satıcam iş kurucam diyor ancak onu da satamıyor.Birkaç aydır bende maddi olarak destek olamıyorum.Ailem hani evlenecektiniz niye adım atmıyorsunuz bu adam sorumsuz diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım.Beni sevdiğini düşünüyorum.Bende onu seviyorum.Samimiyetine güveniyorum.Ama biraz sorumsuzca davranıyor gibi geliyor.Bu arada ben çalışıyorum işim kariyerim var kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum ancak o işsiz geziyor.Ne düşüneceğimi bilemedim.Tavsiyelerinizi sunarsanız çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.