• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim çok aileci ben mi abartıyorum?

merhaba . bayramınızı kutlarım . kafama takılan , canımı sıkan bir mesele var.
konum erkek arkadaşım hakkında. 11 aydır birlikteyiz . ufak tefek tartışmalar dışında güzel giden bir ilişkimiz var diyebilirim.
erkek arkadaşım ailesine çok düşkündür . bu çok güzel bir şey tabi ki de. fakat bazen aşırıya kaçan durumlar var :

tatil dolayısıyla evdeyiz. benim ailem henüz bilmiyor. üniversite bitene kadar söylemeyi düşünmüyorum. bu yüzden gün içinde seyrek olarak mesajlaşıyoruz , akşam 9 dan sonra saat 1 veya 2 ye kadar mesajlaşıyoruz. ben mümkün olduğunca mesaj atmaya gayret gösteriyorum . fakat bunu ondan göremiyorum . dün bayram temizliği nedeniyle gün içinde mesajlaşamadık . akşam 10 da müsaittim . baktım , mesaj atmış . aynen şöyle ;

bu gece mesajlasamayabiliriz . misafir var. bayramını kutlarım . iyi geceler bla bla bla...

bende gayet sakin şekilde cevap verdim trip atmadım kesinlikle . gece yarısını geçti . gündüz uyuyorum onunla gece daha çok mesajlaşalım diye . gram uyku yok gözümde . sinirlendim açıkçası . mesaj da atmadı sonradan . insan bakmaz mı?

sabah mesaj atmış işte bir sürü seni seviyorumlar , bebeğimler , canımlar havada uçuşuyor . neden sonradan bakmadın diye sordum . meğerse mesaj attığımı görmüş ama dayısı için wifi açmış o yuzden atamamış . ben olsam canım çıkar cevap yazmak için . korkuluk muyum ben ?

bunun gibi bir sürü olay var . ben onca şey yaparken o maalesef böyle . aile diyince canı çıkıyor , tüm işlerine koşturuyor , dayısının torununun iş başvurusuna kadar gidiyor . ve beni ihmal ediyor . ben de mi sorun var????
Askerlik arkadaşı gibi mesaj atmış canım bune seni çok ihmal ediyor ve kusura bakma ama önemsemiyorda aynı zqmanda

Benim başımda anneci bi bela var.ömrümü yedi bitirdi resmen. Evliliğin ilk günleri zehir oldu. Ikimizi hep yok saydı hep annesiydi babasıydı kardeşiydi. Düşün artık

Back
X