Sevgilim çok alıngan,Sizce nasıl davranmalıyım ??

Mevsim95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
57
1
36
Tekirdağ
Kızlar yne fikrinize ihtiyacım var :))
nrmlde biz kızlar çabuk alınır ve erkek arkadaşımıza tavır alırız öyle değil mi ? ama bizde tam tersi sevgilm çok alıngn ben arttk ona söyleyeck laf bulamaz oldum bide hep haklı durumuna nasıl geliyor anlamıyorum ..
geçenlerde mesajlaşmıyoduk o sırada misafirlerimiz geldi oda mesaj atmış bende geç gördm ama açıklamamı yaptım, konuşmadığımız için telefonu bir kenarda bırakmıştım ..
bana ' ona haber verebileceğimi yazamayacığımı mesaj atabilirmişim ' öyle dedi ..
mesela yine geçenlerde bir gün ona biraz uyuyacğmı söyledm uyandığımda önce bilgisayarı açtım hemen ona mesaj attım yok efendim neden ilk ona mesaj atmamışım ..
bir yandan ona mesaj yazıyorum bir yandan bir iş yapıyorum diyelim aynısını bana yapıyo oda geç yazmaya başlıyor, onu anlamam içn yapıyormuş bunu ..
işte böyle çocuksu alınganlıklar ben arttık ne cevap versem şaşırıyorum .. sizce nasıl davranmalıyım böyle bir sorun olduğunda ne demeliyim ??:44:

cnm dediğin gibi çok çocukça şeyler bunlar sevgilin daha anlayışlı yada daha olgun olabilir ama malesef istediğimiz gibi olmuyo bi süreden sonra bence bu ndurum seni çok sıkır benden demesi

telefonla ve internetle iletişim kurmak çok zor oluyor canım.. yüzyüze az mı görüşebiliyorsunuz?

evet çünkü o başka yerde ben başka yerde ..

cnm dediğin gibi çok çocukça şeyler bunlar sevgilin daha anlayışlı yada daha olgun olabilir ama malesef istediğimiz gibi olmuyo bi süreden sonra bence bu ndurum seni çok sıkır benden demesi

sıkılıyorum evet ama sevgi birzda katlanmaktır öyle değil mi ? (;

Back
X