E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Yaşim 17 onun 21 ne çocuğu ya?cocuk gercekten cocuk herhalde yaşınız kaç daha sizin yahu..
annesi sizden hoşlanmamış olabilirmiCADIARZU eğer öyleyse dolduruşuna gelmiştir sevgiliniz. böyle düşündüm
Yaşim 17 onun 21 ne çocuğu ya?
1)askerdeyken ayrilamam
2)ben genç kizim,siz ya$lanmi$ olabilirsiniz. bunuda söylemek istemezdim.
biraz objektif bakin olaya,kendi başiniza gelmi$ gibi görün. Çocuksun diye dayamayin lafi,baki$ açimi deği$tirmeyin. Arkadaş olun.
Ve biz sevgiliyiz,evlenicez diye tutturmuyoruz.
B]
1)askerdeyken ayrilamam
biraz objektif bakin olaya,kendi başiniza gelmi$ gibi görün. Çocuksun diye dayamayin lafi,baki$ açimi deği$tirmeyin. Arkadaş olun.
1)askerdeyken ayrilamam
Belli büyümüş olduğun, lafları yapıştırıvermişsin biz yaşlı ablalarına teyzelerine. Bu konuda bizden daha başarılısın. Bu sitede hiç kimseye böyle bir üslupla yazı yazmamıştım. Çok üzüldüm. Ama daha ilk mesajdan itibaren "ne çocuğu yaa" diye insanları azarlaman çok ayıp. İnsanlar sana yardımcı olmak için abla gibi yazmışlar. Laf dinlemeyeceksen neden sordun ki.
Aklın yolu bir işte, çoğu kişi sana çocuk olduğunu söyleyecek. Hadi yavrum, git genç kız dergileri al, bisikletle dolaş. İnan laf sokmak için söylemiyorum, yaşına daha uygun bunlar. Ne gerek var ki bu stresleri bu yaşta yaşamaya. Ben ilk kez bir erkek arkadaşımın annesi ile tanışacağımdan kalbim duracaktı sanki. Niye bu yükü ÖSS stresinin arasında taşıyasın ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?