Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 aylık cok guzel giden bi ilişkimiz var daha daha öncesi 2 yıl tanışmışlıgımız var zaten küçük tartısmalar dışında hic sorun yaşamadık ayrılma aşamasına da gelmedik ama son 1 haftadır hatta 2 bazen hic yazmıyo cevap vermiyo yada saatler sonra cevap veriyo ikinci öğretimde okuyo gündüzleride devamlı uyuduğunu biliyorum önceden gece konuşurduk uyumadıgı icin artık sabah bakıyorum gece bile cevap vermemiş canı ne zaman isterse hatta azcık tartışalım konuyu kapamak icin bile yazmıyo yada konuyu değiştiriyor beni sevdiğini biliyorum benim özel sebeplerden dolayı ilişkim icin vakit ayrıcak zamanlar olmadığında bile hep yanımdaydı ayrılmak isterse anlayabilecegimi söylediğimde hep yanımdaydı ama şimdi bu durum canımı cok sıkıyo ben ayrılmak istiyorum ama nasıl dile getireceğimi Bilmiyorum aklım cok karışık o her şeye sabretmisken benim bu yaptıgım bencillik mi? Aynı durumu yasayan varsa yardımcı olsun lütfen kendi kendimi yiyorum. Ben 20 sevgilim 22 yaşında ayrı şehirlerde okuyoruz
Ayrilmak istiyorsan is bitmistir. Nasil soylerim o yapmadi sabretti bende sabredeyimler sadece bahanedir.7 aylık cok guzel giden bi ilişkimiz var daha daha öncesi 2 yıl tanışmışlıgımız var zaten küçük tartısmalar dışında hic sorun yaşamadık ayrılma aşamasına da gelmedik ama son 1 haftadır hatta 2 bazen hic yazmıyo cevap vermiyo yada saatler sonra cevap veriyo ikinci öğretimde okuyo gündüzleride devamlı uyuduğunu biliyorum önceden gece konuşurduk uyumadıgı icin artık sabah bakıyorum gece bile cevap vermemiş canı ne zaman isterse hatta azcık tartışalım konuyu kapamak icin bile yazmıyo yada konuyu değiştiriyor beni sevdiğini biliyorum benim özel sebeplerden dolayı ilişkim icin vakit ayrıcak zamanlar olmadığında bile hep yanımdaydı ayrılmak isterse anlayabilecegimi söylediğimde hep yanımdaydı ama şimdi bu durum canımı cok sıkıyo ben ayrılmak istiyorum ama nasıl dile getireceğimi Bilmiyorum aklım cok karışık o her şeye sabretmisken benim bu yaptıgım bencillik mi? Aynı durumu yasayan varsa yardımcı olsun lütfen kendi kendimi yiyorum. Ben 20 sevgilim 22 yaşında ayrı şehirlerde okuyoruz
uyuduğundan nasıl eminsin7 aylık cok guzel giden bi ilişkimiz var daha daha öncesi 2 yıl tanışmışlıgımız var zaten küçük tartısmalar dışında hic sorun yaşamadık ayrılma aşamasına da gelmedik ama son 1 haftadır hatta 2 bazen hic yazmıyo cevap vermiyo yada saatler sonra cevap veriyo ikinci öğretimde okuyo gündüzleride devamlı uyuduğunu biliyorum önceden gece konuşurduk uyumadıgı icin artık sabah bakıyorum gece bile cevap vermemiş canı ne zaman isterse hatta azcık tartışalım konuyu kapamak icin bile yazmıyo yada konuyu değiştiriyor beni sevdiğini biliyorum benim özel sebeplerden dolayı ilişkim icin vakit ayrıcak zamanlar olmadığında bile hep yanımdaydı ayrılmak isterse anlayabilecegimi söylediğimde hep yanımdaydı ama şimdi bu durum canımı cok sıkıyo ben ayrılmak istiyorum ama nasıl dile getireceğimi Bilmiyorum aklım cok karışık o her şeye sabretmisken benim bu yaptıgım bencillik mi? Aynı durumu yasayan varsa yardımcı olsun lütfen kendi kendimi yiyorum. Ben 20 sevgilim 22 yaşında ayrı şehirlerde okuyoruz
uyuduğundan nasıl eminsin
ay hakikaten ya yazdıklarınıza harfiyen katılıyorumSevdiğinden eminsen niye bunu sorun ediyorsun ben kocamın sevgisinden bazen emin olamıyorum tartıştık mı felan nasıl güven hayret ediyorum
ay hakikaten ya yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum
Evet bende neden böylesin diye tartışma çıkardığımda abartma ne yaptım falan demeye basladı birde salak gibi mesaj da attım cevap vermediginde ama dayanamadım ve ayrıldım malesefbu tür konunların uzmanı olarak söylüyorum . eğer bir erkek ilgisini azalttıysa ya başka biri vardır yada senden çok emindir ..
sen kendini çek . maalesef konuşmak işe yaramıyor . sevgilim beni üzüyorsun neden eskisi gibi değilsin vs deyince normalde düzelmesi gerekirken erkekler böyle yapınca üstüne düştüğümüzü sıktığımızı vs söylüyorlar . bir havalara giriyorlar .. en iyisi onun yaptığını yap . çek kendini . sende yazma sende arama ...
Tabikide söyledim baya tartıştım usteledim ama sanırım ciddi olduğumu anlamadı Bende ayrılmak zorunda kaldımAyrılmak isteğini söylemeden önce, bu durumdan şikayetçi olduğunu dile getir..
Eğer cevabı tatmin etmezse seni, aldığın fikri uygularsın..
Ayrıldınız mı, üzülmeyin..Tabikide söyledim baya tartıştım usteledim ama sanırım ciddi olduğumu anlamadı Bende ayrılmak zorunda kaldım
. Bunun için ilişki mi bitirilir bence hata yapmissinYoktu:/