• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim cok gec cevap vermeye başladı

tmm iste donerse senindir dusuncesi gelsin aklina keyfi yettiginde olur mu ac gozunu ac pasif durma kullandirmayin boyle erkeklere kendinizi yaa.

7 aylık cok guzel giden bi ilişkimiz var daha daha öncesi 2 yıl tanışmışlıgımız var zaten küçük tartısmalar dışında hic sorun yaşamadık ayrılma aşamasına da gelmedik ama son 1 haftadır hatta 2 bazen hic yazmıyo cevap vermiyo yada saatler sonra cevap veriyo ikinci öğretimde okuyo gündüzleride devamlı uyuduğunu biliyorum önceden gece konuşurduk uyumadıgı icin artık sabah bakıyorum gece bile cevap vermemiş canı ne zaman isterse hatta azcık tartışalım konuyu kapamak icin bile yazmıyo yada konuyu değiştiriyor beni sevdiğini biliyorum benim özel sebeplerden dolayı ilişkim icin vakit ayrıcak zamanlar olmadığında bile hep yanımdaydı ayrılmak isterse anlayabilecegimi söylediğimde hep yanımdaydı ama şimdi bu durum canımı cok sıkıyo ben ayrılmak istiyorum ama nasıl dile getireceğimi Bilmiyorum aklım cok karışık o her şeye sabretmisken benim bu yaptıgım bencillik mi? Aynı durumu yasayan varsa yardımcı olsun lütfen kendi kendimi yiyorum. Ben 20 sevgilim 22 yaşında ayrı şehirlerde okuyoruz
7 aylık cok guzel giden bi ilişkimiz var daha daha öncesi 2 yıl tanışmışlıgımız var zaten küçük tartısmalar dışında hic sorun yaşamadık ayrılma aşamasına da gelmedik ama son 1 haftadır hatta 2 bazen hic yazmıyo cevap vermiyo yada saatler sonra cevap veriyo ikinci öğretimde okuyo gündüzleride devamlı uyuduğunu biliyorum önceden gece konuşurduk uyumadıgı icin artık sabah bakıyorum gece bile cevap vermemiş canı ne zaman isterse hatta azcık tartışalım konuyu kapamak icin bile yazmıyo yada konuyu değiştiriyor beni sevdiğini biliyorum benim özel sebeplerden dolayı ilişkim icin vakit ayrıcak zamanlar olmadığında bile hep yanımdaydı ayrılmak isterse anlayabilecegimi söylediğimde hep yanımdaydı ama şimdi bu durum canımı cok sıkıyo ben ayrılmak istiyorum ama nasıl dile getireceğimi Bilmiyorum aklım cok karışık o her şeye sabretmisken benim bu yaptıgım bencillik mi? Aynı durumu yasayan varsa yardımcı olsun lütfen kendi kendimi yiyorum. Ben 20 sevgilim 22 yaşında ayrı şehirlerde okuyoruz
Ayrilmak istiyorsan is bitmistir. Nasil soylerim o yapmadi sabretti bende sabredeyimler sadece bahanedir.

Bi msj at ayrilmak istiyorum diye bakalim o mesaji da 5 saat sonra mi gorecek

kesinlikle sıkılmış. bu kadar ilgisiz birinin sevgisinden nasıl emin olabiliyorsunuz ben onu anlamadım. seviyor olsa hemen döner , fırsat yaratır. bu kadar sallamamak ya baskası oldugunu ya da bitirmek için mesafe koydugunu düşündürür bana

Evet aynı durumu yaşadım ama geç cevap veren taraf olarak
Bazen sürekli mesajlaşmak insanı bunaltıyor
Özellikle bir yaştan sonra
Görüşüyorsak sürekli mesajlaşmak beni de daraltırdı açıkçası

sendeki özel sebepler onda da olamaz mı? belki açıklayamıyor. allah allah. 2 hafta geç yazdı diye ayrılacaksanız ayrılın.

uyuduğundan nasıl eminsin

Bulmuştur birini ya da senden sıkılmıştır, kendini geri çek ilgilenme böyle ilişkilerin yürümesi yeteri kadar zor iyice zorlaştırma olayı bence.

Akşam okulunda olduğu icin okuldan cıkınca ders çalışıyo haliyle 2 de falan uyanık oluyo bu sefer de uyumuyo sabaha kadar önceden surekli konuşurduk sabah 7 gibi uyurdu ilk zamanlar arardım falan uykudan kalkardı yani inanıyorum o kadar da değil
uyuduğundan nasıl eminsin

bu tür konunların uzmanı olarak söylüyorum . eğer bir erkek ilgisini azalttıysa ya başka biri vardır yada senden çok emindir ..
sen kendini çek . maalesef konuşmak işe yaramıyor . sevgilim beni üzüyorsun neden eskisi gibi değilsin vs deyince normalde düzelmesi gerekirken erkekler böyle yapınca üstüne düştüğümüzü sıktığımızı vs söylüyorlar . bir havalara giriyorlar .. en iyisi onun yaptığını yap . çek kendini . sende yazma sende arama ...

Ayrılmak isteğini söylemeden önce, bu durumdan şikayetçi olduğunu dile getir..
Eğer cevabı tatmin etmezse seni, aldığın fikri uygularsın..

ay hakikaten ya yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum

Aynen..Dokuz yildir bir iliskim var su an nisanliyiz. Deger verdiginiz bilsem bile ya bir gün biterse sevgisi diye korkuyorum.
Güvenmek önemli ama ask kaybolabilen bir sey maalesef ki..
Emin oldugumuz o noktada düşmüyor muyuz bazen o çukura.

Bence yüz yüze görüşme ihtimaliniz varsa hemen görüşmek istediğini soyle yüz yüze anlat her şeyi o zaman anlarsın niye böyle olduğunu zaten :)

bu tür konunların uzmanı olarak söylüyorum . eğer bir erkek ilgisini azalttıysa ya başka biri vardır yada senden çok emindir ..
sen kendini çek . maalesef konuşmak işe yaramıyor . sevgilim beni üzüyorsun neden eskisi gibi değilsin vs deyince normalde düzelmesi gerekirken erkekler böyle yapınca üstüne düştüğümüzü sıktığımızı vs söylüyorlar . bir havalara giriyorlar .. en iyisi onun yaptığını yap . çek kendini . sende yazma sende arama ...
Evet bende neden böylesin diye tartışma çıkardığımda abartma ne yaptım falan demeye basladı birde salak gibi mesaj da attım cevap vermediginde ama dayanamadım ve ayrıldım malesef

Ayrılmak isteğini söylemeden önce, bu durumdan şikayetçi olduğunu dile getir..
Eğer cevabı tatmin etmezse seni, aldığın fikri uygularsın..
Tabikide söyledim baya tartıştım usteledim ama sanırım ciddi olduğumu anlamadı Bende ayrılmak zorunda kaldım

Back
X