Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sizlerle bişey paylaşmak istedim nasıl desem bilmiyorum
sevgilim bu aralar sürekli sevişmek istiyo ve ben artık bıktım
bana sarılsın istiyorum ama sarılırken o başka şeyler yapmaya çalışıyor
yüzünü de söyledim lütfen böyle yapma bu kadar diye
ben özlüyorum sarılıyorum bazen görüşemediğimiz zamanlar :CüvCüv:
ama o hemen sevişmeye başlıyo bıktım artık ya evlendiğimizde de böyle olursa ben ne yapacağım kötükedihüso
isteği azaltmak için birşeyler yapılabilirmi acaba CADIARZU
bazen şüphelendiğim bile oluyo sevmiyomu sırf bunun içinmi benmle birlikte diye ama sevdiğini de biliyorum beni seviyorum eminim napmalıyım bu anormal bişey mi :uhm:
kız ben yorum yazmamsım buna,
mıllet nısan demıs neden demıs dıye baya konustum demın kendı kendıme ama senın konunda haklı olabılırler neden bılıon mu
sen ona dıyosun kı yapma böle dımı ıstemıyorum böle opmenı falan,
o dınlemıo sarılınca bıle senden yararlanmaya calısıo
benım böle bı sevgılım vardı ne zaman bı yere gıdıp konusmaya oturmaya calıssak opmeye calısıodu ay dur bı rahat dıyıp ıktırıyodum yok ılla opcek
nefret edıyodum en son bulustuk hadı gorusur derken yanagından opersın ya ole opuyodum opmeye calıstı eeh be dedım Çok üzgünüm çoook saka mı yapıon
uyuz köpek gıbı oluyo kızım bunlar, sevgılıne laf etmek ıstemıyorum ama laftan anlamıyodur,
evlenmek de ıster o bahsettıgım cocuk ıstıo hala manyak gıbı bısey oluyolar bılmıyorum nedır ne degıldır ama böle iş yurumez,
ondan mıllet nısanlan demıs sana,
hani cıddıyse bakarız der gıbısınden sölemısler,
bana kalırsa sal ipini gıtsın dıycem cunku böle yapıskan bı tıp muhtemelen seks hayatı da ıyı olmayacaktır bılmıorum varsayımsal konusuyorum ama nıe böle yapıskan kı baksana rahatsız oluyorsun bunu anlıyor olması lazımdı şakkıdı ıgrencmiş dogrusu..
toplu yerlerde görüş asla yanlız kalma madem delırsın kudursun,
pekı sana para harcıyor mu hedıyeler alıyor mu ? deger kıymet verıyor mu ?
yoksa sadece opmek mı ıstııyor ? cevap verırrır mısın tesekkur edıp konudan uzaklasmak ıstemıssın ama :ecrin_bebek: hihoyyyt
sürekli sevişmeye müsait yerlerdemi buluşuyorsunuz anlayamadım
Şap at yemeğine... :jeyyar:
Şapur şupur yesin bak bi daha yapıyomu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aileler de sizi okuyor sanıyor da seviniyor...
yazık vallahi![]()
yapmadığınız(sınırı nedir bilinmez) bir şey çünkü haklısınız...:1closedeyes:
+
Hoca verir talkımı kendi yutar salkımı .:1closedeyes:
yaranız var kanımca sizde gocunanlar arasındasınızumurumda değil..sositososito
ben kendi düşüncemi söyledim..
ve düşüncemi söylerken de birileri ne düşünecek değilim herhalde..şakkıdı