Sevgilim çok istekli yaaaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu bölüme bayılıyorum yaaaaaa :kahve: :kahve:

Kızlar sizlerle bişey paylaşmak istedim nasıl desem bilmiyorum :utangac:
sevgilim bu aralar sürekli sevişmek istiyo ve ben artık bıktım
bana sarılsın istiyorum ama sarılırken o başka şeyler yapmaya çalışıyor
yüzünü de söyledim lütfen böyle yapma bu kadar diye
ben özlüyorum sarılıyorum bazen görüşemediğimiz zamanlar :CüvCüv:
ama o hemen sevişmeye başlıyo bıktım artık ya evlendiğimizde de böyle olursa ben ne yapacağım kötükedihüso
isteği azaltmak için birşeyler yapılabilirmi acaba CADIARZU
bazen şüphelendiğim bile oluyo sevmiyomu sırf bunun içinmi benmle birlikte diye ama sevdiğini de biliyorum beni seviyorum eminim napmalıyım bu anormal bişey mi :uhm:

kız ben yorum yazmamsım buna,
mıllet nısan demıs neden demıs dıye baya konustum demın kendı kendıme ama senın konunda haklı olabılırler neden bılıon mu

sen ona dıyosun kı yapma böle dımı ıstemıyorum böle opmenı falan,
o dınlemıo sarılınca bıle senden yararlanmaya calısıo

benım böle bı sevgılım vardı ne zaman bı yere gıdıp konusmaya oturmaya calıssak opmeye calısıodu ay dur bı rahat dıyıp ıktırıyodum yok ılla opcek
nefret edıyodum en son bulustuk hadı gorusur derken yanagından opersın ya ole opuyodum opmeye calıstı eeh be dedım Çok üzgünüm çoook saka mı yapıon
uyuz köpek gıbı oluyo kızım bunlar, sevgılıne laf etmek ıstemıyorum ama laftan anlamıyodur,
evlenmek de ıster o bahsettıgım cocuk ıstıo hala manyak gıbı bısey oluyolar bılmıyorum nedır ne degıldır ama böle iş yurumez,
ondan mıllet nısanlan demıs sana,
hani cıddıyse bakarız der gıbısınden sölemısler,

bana kalırsa sal ipini gıtsın dıycem cunku böle yapıskan bı tıp muhtemelen seks hayatı da ıyı olmayacaktır bılmıorum varsayımsal konusuyorum ama nıe böle yapıskan kı baksana rahatsız oluyorsun bunu anlıyor olması lazımdı şakkıdı ıgrencmiş dogrusu..

toplu yerlerde görüş asla yanlız kalma madem delırsın kudursun,

pekı sana para harcıyor mu hedıyeler alıyor mu ? deger kıymet verıyor mu ?
yoksa sadece opmek mı ıstııyor ? cevap verırrır mısın tesekkur edıp konudan uzaklasmak ıstemıssın ama :ecrin_bebek: hihoyyyt

kız ben yorum yazmamsım buna,
mıllet nısan demıs neden demıs dıye baya konustum demın kendı kendıme ama senın konunda haklı olabılırler neden bılıon mu

sen ona dıyosun kı yapma böle dımı ıstemıyorum böle opmenı falan,
o dınlemıo sarılınca bıle senden yararlanmaya calısıo

benım böle bı sevgılım vardı ne zaman bı yere gıdıp konusmaya oturmaya calıssak opmeye calısıodu ay dur bı rahat dıyıp ıktırıyodum yok ılla opcek
nefret edıyodum en son bulustuk hadı gorusur derken yanagından opersın ya ole opuyodum opmeye calıstı eeh be dedım Çok üzgünüm çoook saka mı yapıon
uyuz köpek gıbı oluyo kızım bunlar, sevgılıne laf etmek ıstemıyorum ama laftan anlamıyodur,
evlenmek de ıster o bahsettıgım cocuk ıstıo hala manyak gıbı bısey oluyolar bılmıyorum nedır ne degıldır ama böle iş yurumez,
ondan mıllet nısanlan demıs sana,
hani cıddıyse bakarız der gıbısınden sölemısler,

bana kalırsa sal ipini gıtsın dıycem cunku böle yapıskan bı tıp muhtemelen seks hayatı da ıyı olmayacaktır bılmıorum varsayımsal konusuyorum ama nıe böle yapıskan kı baksana rahatsız oluyorsun bunu anlıyor olması lazımdı şakkıdı ıgrencmiş dogrusu..

toplu yerlerde görüş asla yanlız kalma madem delırsın kudursun,

pekı sana para harcıyor mu hedıyeler alıyor mu ? deger kıymet verıyor mu ?
yoksa sadece opmek mı ıstııyor ? cevap verırrır mısın tesekkur edıp konudan uzaklasmak ıstemıssın ama :ecrin_bebek: hihoyyyt

cnm öncelikle yorumun için tşk ederm a.s.
sevgilimle yine bu konuyu konuştum sen yanımda olunca öpmeden duramıyorum çünkü seni çok seviyorum dedi bana :asigim:
bende sev ama abartmadan sev dedim o da tamam artık davranışlarıma dikkat edeceğim yeterki aramız bozulmasın dedi
bende bi ara benden faydalanmak mı istiyor diye düşünmüştüm CADIARZU
sevgilim hediye alırken hiç parayı düşünmüyo ve para ihtiyacın olursa ilk bana söyle diyo ailem saolsun hiç para sıkıntım olmadı ayrıca ciddi düşünüyo gelecekte evleneceğimizi her fırsatta söylüyo ama şuan okuyoruz onun için çok erken yani kaydirigubbakcemile5
öpmeye başladığında ben dur dersem duruyo ama yine başlıyordu yani isteği geçmiyordu ama artık yapmayacaktır
yaparsa böle bişeyi sonu kötü olcak biliyor :delphin:
konuyu kapatmak değildi amacım tartışma çıkmasın istemiştim :kahve:

erkeklere cok yuz vermeye gelmez bu konu icin biraz gec bir yanit oldu ama neyse,okuldayken sevgili olan sonrada bir suru pismanlikla ayrilan cok arkadasim oldu....

sürekli sevişmeye müsait yerlerdemi buluşuyorsunuz anlayamadım

Canım en baştan tavrınızı koysaydınız bence böyle lmazdı.Siz istemiyorsunuz madem zorla da değil ya.Bence istemiyorum diye güzelce söyleyin.Benim sevgilim öyle birşeye yeltenemez bile:jeyyar:Tepkimden korkar:oklava:

Şap at yemeğine... :jeyyar:
Şapur şupur yesin bak bi daha yapıyomu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ılk senın yorumunu okudum ve koptum ya nerden geldı aklınaa :roflol::roflol:

tamam işte konu çözülmüş, kız konuşmuş işte

bencede yüzyüze konuşmak en iyisi bölesi daha iyi olur inş sizin için a.s.

Benzer sorun benimkinde de vardı. Ben de şap atmayı düşünürken geçenlerde eşim şu yeni moda olan afrodizyak bitkisel kahvelerden biriyle geldi (reklama girmesin diye adını veremiyorum). Bilmiyorum artık gerçekten fizyolojik etkilerinden mi, yoksa psikolojik mi ama adam benim saldırılarımdan evden kaçacak hale geldi :D

Belki onu yatıştırmak yerine kendini canlandıracak çözümler ararsan daha eğlenceli bir hayatınız olabilir ;)

bu şap nerden alınır ki :jeyyar:

sen bence evdeee bulusma ooo bulmus yolunuu erkeklerr hep ıster fırenlemesınıde bılceksın onu yoksaa bu ısın sonuuuunda sen yanarsın dıkkatlı ol ve ıyı düşün

konuşup düzelttiniz durumu he mi.....

ilk fırsatta yapışmasa bari sana...seni öpmeden duramaz ki alışmış bi kere

Son düzenleme:
biz de sevgilimle aynı sorunları yaşamıştık.yine ısrarcı bi şekilde sarılma,öpme girişiminde bulunmuştu.. "yeter beee!" diye bağırdım sırnaşık şey çok tırstı.. sırnaşık şeySonra "sana güvenmiyorum, niye bu kadar ısrar ediyosun" dedim,daha neler neler söyledim ama
hiç cvp vermedi.sanki duvara konuşuyodum. sonra ben de evi terketmeye yeltendim.. saat gece 11 falandı.kapıdan çıkarken biraz bekledim gelsin,-tatlicadiarzu-beni durdursun diye.. o saatte nereye nasıl gitcektim??:çok üzgünüm:
tam kapıdan çıkarken kolumdan bi tuttu, çok sevindim tabi:teytey:sonra ısrarcı olmadı, bu sefer de ben istedim:utangac:elimi bile tutmuyodu delü :roflol:

sen de evi terketme girişiminde bulun bakalım ne yapacak??

aileler de sizi okuyor sanıyor da seviniyor...
yazık vallahi:delphin:

yapmadığınız(sınırı nedir bilinmez) bir şey çünkü haklısınız...:1closedeyes:
+
Hoca verir talkımı kendi yutar salkımı .:1closedeyes:

bence bırak sen bu adamı sana dokunmasına tahammül edemediğin biriyle ne işin var anlamıyorum. namus iffet vs. bi kenara koy ve düşün ben bu adamla ne yapıyorum oyun mu oynuyorum.
ee aynı evde adamla yalnız kal sonra naz yap. yok olmadı oturun evcilik oynayın bari.

yapmadığınız(sınırı nedir bilinmez) bir şey çünkü haklısınız...:1closedeyes:
+
Hoca verir talkımı kendi yutar salkımı .:1closedeyes:

yaranız var kanımca sizde gocunanlar arasındasınız:delphin:
umurumda değil..sositososito
ben kendi düşüncemi söyledim..
ve düşüncemi söylerken de birileri ne düşünecek değilim herhalde..şakkıdı

yaranız var kanımca sizde gocunanlar arasındasınız:delphin:umurumda değil..sositososito
ben kendi düşüncemi söyledim..
ve düşüncemi söylerken de birileri ne düşünecek değilim herhalde..şakkıdı

Sizin gibi mi?:1closedeyes:

Erkekte kadınınkinin 10 katı testosteron vardır bundan dolayı cinsel istekleri genelde daha fazladır. Genelde diyorum çünkü kadınlarınki de menstrüal döngüye bağlı olarak artıp azalabilir. Hele regl öncesi, bilirsiniz anlatmaya gerek yok... Erkeğin durumu biraz da boşalma sıklığına bağlı, çünkü erkek ne kadar çok ilişkiye girerse, adaptasyon gereği, daha fazla sperm üretir ve bu onda daha çok ihtiyaç oluşturur. Bu yüzden, süreyi uzatan seyrekleştiren erkeklerin isteklerinde azalma görülür.

Erkeğin cinsel isteklerinin fazla olmasının bir nedeni de cinselliği çok ütopik görmeleri. Çünkü zor ulaşabilecekleri bir şey, sonuçta bir erkek dünden razıdır ama kadının kızlık zarı gibi problemleri vardır, o yüzden çekinik olmak zorundadır. İşte bu da bu psikolojiyi oluşturuyor: Yani erkek cinselliği zor bulduğunu düşünüyor, kadın ise "aman ya ben her istediğimde o da ister nasıl olsa" diyor. O anlayış sürdüğü sürece erkek hep çok isteyen oluyor, kadın ise onu yöneten oluyor o hususta. Biz buna tıpta kaçan kovalanır diyoruz. :D

Back
X