türkiyeye geldigi sırada tanısıp bulusup sevgili olduk 7-8 kez görüstük sonra gitti 2 aydır görüsmüyoruzkaç kere buluştunuz?
anan baban dese şunlari öff pöff dersin belki yüzünü bile gormedigin adam kac km oteden yönetiyor seni.beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma
3 aydır tanışıyosunuz 2 aydır yüz yüze görüşmemişsiniz çok aşıksınız ölüp bitiyosunuz yanitürkiyeye geldigi sırada tanısıp bulusup sevgili olduk 7-8 kez görüstük sonra gitti 2 aydır görüsmüyoruz
anan baban dese şunlari öff pöff dersin belki yüzünü bile gormedigin adam kac km oteden yönetiyor seni.
manyak ve baskici bir anne olsaydim cocuguma yasaklar koymak yerine fake hesaptan yürür sevgili gibi kisitlardimnasilsa dinliyorlar.
şaka gibisiniz cidden.
bu adamin size en ufak bir katkisi bile yok, ama hayatiniza engel olmasina izin veriyorsunuz
3 aydır tanışıyosunuz 2 aydır yüz yüze görüşmemişsiniz çok aşıksınız ölüp bitiyosunuz yani
no ölüp bitme yok 2 hafta sonra gelicek ama sadece deger mi degmez mi bilmiyorum3 aydır tanışıyosunuz 2 aydır yüz yüze görüşmemişsiniz çok aşıksınız ölüp bitiyosunuz yani
Üç aydır daha yüzünü görmediğin insanla bu kadar yıllardır berabermiş gibi hislere kapılma zaten.öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
yürümeyeceği o kadar belli ki. orada kendi her şeyi yapacak, ama sen yapma diye seni darlayacak. sen bir süre uyum sağlamaya calisacaksin sonra iyice bunalacaksın sonra ayrılacaksın bitti gitti.no ölüp bitme yok 2 hafta sonra gelicek ama sadece deger mi degmez mi bilmiyorum
Korumaya mı çalışıyor? Bu ne densizlik? O kim oluyo? Elalemin dün bir bugün iki donunu toplamaktan aciz oğlan çocuğu yokken kim koruyodu seni? Sahipsiz miydin? Ağaç kovuğundan mı çıktın? Kör kuyularda yılanlar mı büyüttü seni, bu oğlan çocuğu mu çekti aldı? Ne alaka ne sıfatla ya?öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
Anne babanız azıcık müdahale etse tavana zıplarsınız bana karışmayın bunaltmayın diye…ama iş Elalemin kekosu olunca sizi koruyacakmış öyle mi? Siz kendinizi koruyamıyor musunuz? Valla kimse kusura bakmasın eşim bana bu şekilde davransa hakaret sayarım kendime. Hayırdır sen bana mı güvenmiyorsun diye.öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
Bu korumak değil ama bilmeniz gerek. Hep sizden yola çıkarak kısıtlamalar getiriyor.öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
Seni neyden korumak istiyor ?öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi
türkiyeye geldigi sırada tanısıp bulusup sevgili olduk 7-8 kez görüstük sonra gitti 2 aydır görüsmüyoruz
aleyaren Allah aşkına ne aşkı yaöncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?