sevgilim çok kıskanıyor ...

nazkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
18
0
16
Balıkesir
mrb sevglm çk kıskanç davranıyor giydiğim pantolondan baktığm yere kadar napcam bn bilmiyorum bol giyin diye tutturuyor neymiş dışardaki erkekler bana bakıyomuş bol pantolon sıfır yaka yarm kollu giycekmşim yada uzun etek sanki dışarda herkes bana bakcak anlamıyorum ama kendisi dışarda açık giyinen güzel bi kız görsn bakmada geçemiyor bunu söleyincede sen baktırıosn erkeklere sen kapalı giyin bnde bakmim diyor ne alakası var şimdi din konusunada fazla kafayı takmış durumda tamam tabiki önemsiycek dinini ama bana biraz abartıyomuş gbi geliyo napmam gerekiyo bilmiyorum :/

Yanında sevgilisi varken başka kıza bakan erkekten,
Yanında sevgilisi varken telefonuyla uğraşan erkekten,
Yanında sevgilisi varken karı-kız muhabbetindeki erkekten hayır gelmez bacım :ssz:

sen oyle giyindigin icinmi kızlara bakıyormus aaa cok haklı bir bahaneymis:31: ben seni kapatır sararım hicbir yerin gorunmez ama acık gezen kızlara bakarım sana bakılmasın yeterki mantıgında oldu cnm deyip geciceksin taviz verme kocaman insanım ne giycegimi senden iyi bilirim de sonu gelmez cunku bu baskıların

Etraftaki kızlara bakıyor hatta biraz fazla açılanlara (!) daha bir dikkat kesiliyor ama inan kötü bir niyeti yok;sadece sana '' bak sana da işte böyle bakıyorlar ''olayını mizansenliyor.

Ahhh çocukcağız ne kadar iyi niyetli sen hakkında neler düşünüyorsun:ssz:

aynen taviz vermemeye çalışıyorum ama nolcak bi bilsem seviyorum ama nezaman boş bıraksam nezaman bişeye kızsam gözleri etrafta kızlara bakyo bide farkediyo anladığmı noldu bitanem diyo ozaman tokatı basasım gelyo yok bişe diyorum susuyorum kavga etsek sen neler yaptın bn kabullendm dicek bakmıyorum ben kıza fln dicek çock kandırıo sanki :S

Dinini gerçekten önemseyen, ahlaklı, namuslu bir erkek de öyle yolda gördüğü kızlara bakmaz sen de aynen böyle söyle o çok dini bütün beyfendiye. O gözler öyle fıldır fıldır onu bunu kesince günah olmuyormuymuş pis bir nefisle? Bunları sorgulayın bir derim. Son olarak da kişi kendisi nasılsa karşısındakini de öyle bilirmiş dmeek ki o ne niyetle bakıyor ki kızlara o erkeklerin de sana aynen öyle pis bir niyetle bakacağını düşünyor.

Son düzenleme:
Etraftaki kızlara bakıyor hatta biraz fazla açılanlara (!) daha bir dikkat kesiliyor ama inan kötü bir niyeti yok;sadece sana '' bak sana da işte böyle bakıyorlar ''olayını mizansenliyor.

Ahhh çocukcağız ne kadar iyi niyetli sen hakkında neler düşünüyorsun:ssz:

evet bn kötü niyetliyim kendisi melekk ah işte ah hep bnm fesatlığım :D

Dinini gerçekten önemseyen, ahlaklı, namuslu bir erkek de öyle yolda gördüğü kızlara bakmaz sen de aynen böyle söyle o çok dini bütün beyfendiye. O gözler öyle fıldır fıldır onu bunu kesince günah olmuyormuymuş pis bir nefisle? Bunları sorgulayın bir derim. Son olarak da kişi kendisi nasılsa karşısındakini de öyle bilirmiş dmeek ki o ne niyetle bakıyor ki kızlara o erkeklerin de sana aynen öyle pis bir niyetle bakacağını düşünyor.

aynen bende öle düşünüyorum sorguladım kaç kez sen neden bakıyosn ozaman okadar günahtan bahsediyosun da diye neymiş kızlar öle giynince açık giynince baktırıyomuş onlar sokuyomuş günaha söledikleri çok sinirimi bozuyor herkesn hayatı kendine sonuçta madem ki kıskanıyosn mademki günahtan bahsediyosn bakma ... bazen farkediyorum bakmamaya çalıştığı oluyor açık giynen biri geçsin kızlar geçsin hemen kafasını çeviriyor ama bazende resmen süzüyor

aynen bende öle düşünüyorum sorguladım kaç kez sen neden bakıyosn ozaman okadar günahtan bahsediyosun da diye neymiş kızlar öle giynince açık giynince baktırıyomuş onlar sokuyomuş günaha söledikleri çok sinirimi bozuyor herkesn hayatı kendine sonuçta madem ki kıskanıyosn mademki günahtan bahsediyosn bakma ... bazen farkediyorum bakmamaya çalıştığı oluyor açık giynen biri geçsin kızlar geçsin hemen kafasını çeviriyor ama bazende resmen süzüyor

İrade denen bir şey var kimse kimseyi zorla günaha sokturmaz de sen bilerek isteyrek pis bir nefisle o yoldan geçen kızları kendi isteğinde süzüyorsun deyoksa zorla kafasını o yöne kimse çevirmiyor di mi? İşiniz zor ne diyim ben böyle iki yüzlü bir erkeğe tahammül edmezdim açıkçası sen giyme sana bakarlar ama ben her açık giyinene bakarım .

Kisi kendinden bilirmis. Kendisi acik gordu mu ne gozle bakiyorsa sana da ayni sekilde herkes bakacak saniyor demek ki.
Hastalik derecesinde kiskanclik insani cok boguyordur eminim. Ne zamandir birliktesiniz? Yeni mi iliski?

Kisi kendinden bilirmis. Kendisi acik gordu mu ne gozle bakiyorsa sana da ayni sekilde herkes bakacak saniyor demek ki.
Hastalik derecesinde kiskanclik insani cok boguyordur eminim. Ne zamandir birliktesiniz? Yeni mi iliski?

bizim ilşkimiz aslında karışık 4 yıl önce çıkmıştık ayrıldk tekrar başladık şimdide 1 sene oluyor ama bu bi senenin yarısından çoğu görüşmeden sözde sevgili olarak geçirdik ilgisizdi açıkcası fazlasıyla hemde 4-5 aydır yeni yeni toparladık ilişkiyi şimdide fazlasıya kıskanç davranıyor buluştumuzda veya aradığında ilk önce nerdeydin naptın bütün gün bi erkekle görüştnmü diye başlıyor muhabbe her buluştumuz gnüm sorguda geçiyo resmen

bunun din ile bir alakası yok madem baktırana günah o zaman bakana da günah... bu tarz erkekler yanındaki kapatır dışarıdakine bakar hatta çapkınlık yapsa onu da erkekliğin şanına vurur. şimdi gelelim asıl konuya eğer sen bir bireysen ne giyeceğine nereye bakacağına nereye gideceğine sen karar verirsin aksini sadece ailen yapabilir o da belli bir yaşa kadar özgürlüklerine ve sana saygı duyacak biriyle beraber olmanı temenni ederim biraz sert olacak ama "kurtul ondan".

bizim ilşkimiz aslında karışık 4 yıl önce çıkmıştık ayrıldk tekrar başladık şimdide 1 sene oluyor ama bu bi senenin yarısından çoğu görüşmeden sözde sevgili olarak geçirdik ilgisizdi açıkcası fazlasıyla hemde 4-5 aydır yeni yeni toparladık ilişkiyi şimdide fazlasıya kıskanç davranıyor buluştumuzda veya aradığında ilk önce nerdeydin naptın bütün gün bi erkekle görüştnmü diye başlıyor muhabbe her buluştumuz gnüm sorguda geçiyo resmen

Babama sabah günaydın dedim bu da bir erkek ile görüşmekten sayılıyor mu desenize. Soruya bak çay demle yav çok mu arıyorsunuz bu tipleri ben artık cidden merak ediyorum hem etrafımda gördüklerimden hem de kadınlar kulübünde okuduklarımdan sonra.:37:

bunun din ile bir alakası yok madem baktırana günah o zaman bakana da günah... bu tarz erkekler yanındaki kapatır dışarıdakine bakar hatta çapkınlık yapsa onu da erkekliğin şanına vurur. şimdi gelelim asıl konuya eğer sen bir bireysen ne giyeceğine nereye bakacağına nereye gideceğine sen karar verirsin aksini sadece ailen yapabilir o da belli bir yaşa kadar özgürlüklerine ve sana saygı duyacak biriyle beraber olmanı temenni ederim biraz sert olacak ama "kurtul ondan".

çok güzel sölüyosun ama denedim bitsin dedim bitemez diyor kabullenmiyor her seferinde sen vazgeçtin sen bitirdin uğraşmıyosun pes ediyosn diyor yüzyüze söyleyemiyorum telefonda bitsin diyorum görüşelm konuşcaz diye tutturuyor görüştüğümüzde bitiremiyorum baktığını hissettiğim oluyor evet saklamıyo genelde evet baktım ama nası giymiş baksana diyo özür diliyor söleyince bazende dalmıştım farketmedm kızın geçtini diyo ama inanmıyorum inanmış gbi yapıyorum bilmiyorum bazen öle bi davranıyo ki açık bi kız geçiyo kafasını önüne eyip bakmıo kıza veya benle konuşuyo kıza bakmamak için açıkca söylüyor beni bakarsam uyar diyo ama o sinirle trip yapcam die bişey sölemiyorum zamanında ona karşıda kendme karşıda hatalar yaptım bu hatalarımı tekrar yapmamam için uğraştığını sölüyor kendimi korumam içinmiş bana karışması bn hemen herkesle samimi oluyormuşum bn arkadaş olarak görüyormuşum ama çevremdeki erkekler öle görmezmiş o yüzden giymime dikkat etmeliymişim :S

Babama sabah günaydın dedim bu da bir erkek ile görüşmekten sayılıyor mu desenize. Soruya bak çay demle yav çok mu arıyorsunuz bu tipleri ben artık cidden merak ediyorum hem etrafımda gördüklerimden hem de kadınlar kulübünde okuduklarımdan sonra.:37:

valla ne yalan söliyim başkalarını bilmem ama ben çekiyorum böylelerini bundan önceki çok kötüydü ona oranla bunu öpüp başına koy durumu ve öle bişey ki kendim rahat bi insanım giymimden davranışıma kadar ama yanlış anlaşılmasın ama giyimle davranışla dini eş tutan yargılayan daha doğrusu bana karışcak giymimi davranışlarımı aşırı bulcak tipleri resmen farketmeden eleyip seçiyorum :S

mrb sevglm çk kıskanç davranıyor giydiğim pantolondan baktığm yere kadar napcam bn bilmiyorum bol giyin diye tutturuyor neymiş dışardaki erkekler bana bakıyomuş bol pantolon sıfır yaka yarm kollu giycekmşim yada uzun etek sanki dışarda herkes bana bakcak anlamıyorum ama kendisi dışarda açık giyinen güzel bi kız görsn bakmada geçemiyor bunu söleyincede sen baktırıosn erkeklere sen kapalı giyin bnde bakmim diyor ne alakası var şimdi din konusunada fazla kafayı takmış durumda tamam tabiki önemsiycek dinini ama bana biraz abartıyomuş gbi geliyo napmam gerekiyo bilmiyorum :/

Kendisinden biliyor demekki...
Birsey soyleyecegim olmayacak simdi......... :51:

Kişi kendinden bilir işi diye boş yere dememişler. Erkek arkadaşınızın gözleri fel fecir okuduğu için herkesi öyle zannediyor.

Back
X