- Konu Sahibi nazkelebek
ben 22 yaşndaym sevgilimde 24 yaşnda sevdiğim değer verdiğim ve bir geçmişimiz olduğu için onunlayım onun sevgisinden süphem yok mükemmel bir sevgili değil biliyorum ilşkimizde çok güzel değil kıskançlıkları konusunda ise güvenmediğinin farkndayım bu yüzdende ya güvenini kazanırım yada bitiririz bu zamana kadar sabredemeyip pes eden ayrılan bendim işte bu yüzden zaman veriyorum bişeylerin düzelmesi için
ayrıca zaten kimsenin ilişkisi MÜKEMMEL değil. burdaki sorun ilişkinizin mükemmel olup olmaması değil. her ilişkide ufak tefek sorunlar olur, kıskançlıkda bu sorunlardan birisidir. ama senin durumunda sorun ilişkin değil. direkt olarak o adam. onun kişiliği anlıyor musun? ve o yaşta bi insanın kişiliği de kolay kolay değişmez. açık saçık giyinen kızlara bakılıcağını düşünen, bu yüzden senin giyim tarzına karışan ve bunu dinle ilişkilendiren ama elin kızlarına bakmakdan, bu günahdan kendini alıkoymayan yani müslümanlığı sadece dilinde olan bi insan. sorun bu ve bence bu çok büyük bir sorun.