sevgilim çok kıskanıyor ...

ben 22 yaşndaym sevgilimde 24 yaşnda sevdiğim değer verdiğim ve bir geçmişimiz olduğu için onunlayım onun sevgisinden süphem yok mükemmel bir sevgili değil biliyorum ilşkimizde çok güzel değil kıskançlıkları konusunda ise güvenmediğinin farkndayım bu yüzdende ya güvenini kazanırım yada bitiririz bu zamana kadar sabredemeyip pes eden ayrılan bendim işte bu yüzden zaman veriyorum bişeylerin düzelmesi için

ayrıca zaten kimsenin ilişkisi MÜKEMMEL değil. burdaki sorun ilişkinizin mükemmel olup olmaması değil. her ilişkide ufak tefek sorunlar olur, kıskançlıkda bu sorunlardan birisidir. ama senin durumunda sorun ilişkin değil. direkt olarak o adam. onun kişiliği anlıyor musun? ve o yaşta bi insanın kişiliği de kolay kolay değişmez. açık saçık giyinen kızlara bakılıcağını düşünen, bu yüzden senin giyim tarzına karışan ve bunu dinle ilişkilendiren ama elin kızlarına bakmakdan, bu günahdan kendini alıkoymayan yani müslümanlığı sadece dilinde olan bi insan. sorun bu ve bence bu çok büyük bir sorun. :19:

Eski sevgilim de aynen böyleydi, tıpkısının aynısıydı, arardı, telefonu açar açmaz, ne yaptın bugün, nereye gittin, erkeklerle mi görüştün, onu giyme, bunu giyme, aynısı aynısı, hiç bi fark yok aralarında, en sonunda dayanamadım artık ayrıldım, sende bi an önce topukla derim, ileride evlenince seni dışarıya çıkarmaz, bırak onu pencereden bile baktırmaz, böyle tipler psikopat oluyor genelde, paranoyak ruhlu oluyorlar, benden sana tavsiye.:31:

Eski sevgilim de aynen böyleydi, tıpkısının aynısıydı, arardı, telefonu açar açmaz, ne yaptın bugün, nereye gittin, erkeklerle mi görüştün, onu giyme, bunu giyme, aynısı aynısı, hiç bi fark yok aralarında, en sonunda dayanamadım artık ayrıldım, sende bi an önce topukla derim, ileride evlenince seni dışarıya çıkarmaz, bırak onu pencereden bile baktırmaz, böyle tipler psikopat oluyor genelde, paranoyak ruhlu oluyorlar, benden sana tavsiye.:31:

tavsiyeleriniz için çok teşekkr ederm bende bi çöüm bulmya çalışıyorum aşırı derecede kıskanç ve napıcağnı kestiremiyorum bazen ayrılma konusuna gelince seviyorum ve acaba değişirmi die umuyorum eskiden öle bi insan değildi yeni yeni bu huyları çıktı ortaya

Kiskanclikla ilgili bir cok konu aciliyor .. Genel olarak bir yorum yapmak istedim..

Özgüveni düsük olan kisi öfke ve kiskanclik gibi duygular besler..

Kendini o kadar yetersiz bulur ki , esinin ya da sevgilisinin onu baska birine tercih edecegini düsünür...

Bu konuda "seven kiskanir " gibi terimler olusmustur..Seven insan kiskanir mi hic ...Karsidaki insanin kendini sevdigi bilinciyle hareket eder..

Gereksiz yere yapilan kontroller cep telefonu, internetten takip , hatta spion programlari bile yetmez...

Her an takip altindadir.. Bu düsünce bütün gün onlari mesgul eder .... Bunu bir takinti haline getirirler....

Sonra da bos yere tartismalar , kavgalar... Bu psikolojik bir rahatsizliktir ama o kisi bunun normal oldugunu kendine bile inandirmistir.

Back
X