E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
düzenledim sinirle yazdığım için noktaları virgülü unutmuşum mafoldumbendaha anlaşılır,tane tane,noktalama işaretlerini koyarak tekrar yazarmısın.Bu yazıdan inan hiç bir şey anlaşılmıyor...lmaz:
benim abimde gay,maalesef bigün ailem evde yoktu bende evden bişey alıcaktım unuttuğm abimin odasının kapısında gölgeler gördüm korktum hırsız sandım kafamçokkarıştı:1shok:açtım kapıyı ve onları uygunsuz vaziyette abimi eğilmiş pozisyonda en yakın erkek arkadaşıyla gördüm:bbo:.sonra abim bana ağladı yalvardı annemlere söleme intaar ederim yoksa dedi.bende sölemedim
napalım onlarda öyle yapçak bişey yok dışlamayalım
benim abimde gay,maalesef bigün ailem evde yoktu bende evden bişey alıcaktım unuttuğm abimin odasının kapısında gölgeler gördüm korktum hırsız sandım kafamçokkarıştı:1shok:açtım kapıyı ve onları uygunsuz vaziyette abimi eğilmiş pozisyonda en yakın erkek arkadaşıyla gördüm:bbo:.sonra abim bana ağladı yalvardı annemlere söleme intaar ederim yoksa dedi.bende sölemedim
napalım onlarda öyle yapçak bişey yok dışlamayalım
sevgilim muhasebecidir.çok nadir şüpheleniyodum zaten hareketlerindenkonuşmalarındanda.evlenip anlaşamazsak boşanırız 3 ay sonra diyodu bana.bi kadın bunu anlar dimi ya bıyıkları muhasebeci çantası bence o biseksüel olabilir. çünkü son zamanlarda bunlar çoğaldı kendilerini belli etmiyolarda. zaten ve çocuğu olsun diye bir kadınla evlenerek hayatını maffetmek niyetindeydi .çünkü hep çok çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum deyip deyip duruyodu.ben bunu denicem facebooktan msj attım erkek üyeliği alıp yakışıklı bi resimde koydum bakalım,dedimki sizden çok etkilendim hoşlandım tanışabilirmiyiz?bakalım ne cevap yazıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?