• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim de Ecinsel(Gay) phelerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ruhum bu arkadaş iyice zıvanadan çıktı.patiska kolonya losap şimdi de zampule(!) günlerdir milleti saçma sapan uyduruk ama berbat senaryolarla aptal yerine koymaya çalışıyor.kaldı ki herkes ayıktı zaten.bunları kendi yazmış.yok abisiyle sevgilisini sevgili bu arada erkek uygunsuz yakalamış bilmem ne.az bile bu yorum.hiç tarzım değil ama.bu kadın ruh hastası.kötükedihüso

yok bende tarzından kolonya ve patiska olmadığını düşünüyorum. . ama konu hakkında sizlerle aynı fikirdeyim.

ya kızlar kolonya losap kimse tanımıyorum ama patiska nickli arkadaşla bi ara konuşmuşluğum var eşim askerde oda asker bekliyordu sözde ...!!!bu arkadaş patiska mı bacılar ben annamadım walla.nerden annadınız sizz :uhm:

bugün elimde muhasebeci çantam vardı ve bıyıklarımda hafiften çıkmaya başladı.:1shok:
galiba evrim geçiriyorum. kafamçokkarıştı
neyse ben gidip "galiba ben gay'im" diye konu açıyım..kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar son zamanlarda kadınlar kulübüne hiç yakışmayan uydurma konular ve uydurma hikayeler ve uydurduğu hikayeyi ısrarla savunan cümle alemi salak yerine koymaya çalışanlarla doldu.şimdi bence bu apır sapır konu yerine bunları nasıl engelleriz bunu konuşalım.çünkü gerçek anlmada yorumlarımıza ihtiyacı olan insanlar var.başı dara düşmüş belki çevresinde konuşacak kimsesi olmadığı için ya da gerçek HAYATTA PAYLAŞMAYA CESARET EDEMEDİĞİ İÇİN BURAYI SEÇEN İNSANLAR VAR.BURASU CİDDİYETİNDEN VE AMACINDAN UZAKLAMAYA DAHA DOĞRUSU UZAKLAŞTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR.( yanlışlılka caps locka basmışım özür) evet fikirlerinizi merak ediyorum
ben de çok merak ediyorum siz gerçekten psikolog musunuz.

Bu günlük ekşın bitti:):) Bu tür saçma sapan, hayal ürünü konular açılırsa, bildirin üyeyi araştıralım. Teşekkürler

Back
X