Sevgilim de Ecinsel(Gay) phelerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi de aynı kışiler olsa ,ip adresınden admınler bulabılır ve banlayabılır bunlar..

zaten yer yazdıgımız yorum da ip adresımız cıkıyor ve ip adresıne tıklanıp ıp adreslerını cözümle,aynı kişileri bul derse bulunabılır bu kişiler..

ya da bu kısıler her konu yazmadan önce modemlerını kapatıp acıyorlar..

aynı kısılerse bulunmaları cok kolay..yoksa admınlerımız nıye bızı boyle bos konularla ugrastırsınlar ki..

:emir_bebek:

Amacını ve diğer yazdıklarını da anlamadım ama, şu bıyık ve muhasebeci çantasını hiç anlamadım, bunlarla gay olmak arasında nasıl bir bağlantı var benneyaptımki

bu yazdiginiz seyi hakli cikarmiyor yine de daha edebe uygun bir mesaj yazmanizi tavsiye ederim.

canımın içi yanlış insana çıkışıyorsun.ahlak polisliğine soyunduysan abisiyle sevgilisini yakaladığı ( uydurma şeyler tabi ama) anı öyle tarif etmiş ki.hangi ahlaktan bahsediyorsunuz.bence önce onu okuyun sonra bana yorum yazarsınız.

hayatta neler oluyor.bence doğruda olabilir olmayabilirde üstüne fazla gitmeyin artık :olmaz:
bu arkadaşın stili bana farklı geldi açıkçası.

yetişin goooşular uluorta 2 adet el değmemiş tazecik genc kıza (bknz: gurbaaylan darban) iftira ediyolar :gitme:
:roflol::roflol:
darbana inanırım o zaten açılmadan geri gitcek:gitme:
ama sana el değil başka seeler değmiştir orasıda ayrı mevzu:delphin:

Amacını ve diğer yazdıklarını da anlamadım ama, şu bıyık ve muhasebeci çantasını hiç anlamadım, bunlarla gay olmak arasında nasıl bir bağlantı var benneyaptımki

ayyy evet yaa kaydirigubbakcemile5
hadi bıyıkları cemil ipekçiden esinlendi diyelim
muhasebeci çantası ne alaka yaaaa :dance:

vallahi demişiniz ya evde kimse yoktu acaba hırsız mı diye tıkırtılardan şüphelenip abimin olduğu odayı yavaşça açtım ne göreyim abimle ( bu arada abisi güya gaymı) biri domalışmış bilmem ne yazarken midem bulandı o kadar iğrenç uyduruyor.sözde onun söylemine göre abiisyle sevgilisini uygunsuz görmüş.abi yalvarmış ne olur kimseye deme intihar ederim.iyiki senin abiyle arkadaşının bir anlık ertkeklikleri tutup soluğu sende almamışlar.dikkat et.hiç güvenliçevrede değilsin.ne o öyle tüm çevren gay olmuş.:))))))

Bu yorum hakikaten olmamış :olmaz:
Sabahtan beri gay topicinde sapıklıktan fuhuşa kadar geldi konu, şimdi enseste mi geçiyoruz :bbo:

canımın içi yanlış insana çıkışıyorsun.ahlak polisliğine soyunduysan abisiyle sevgilisini yakaladığı ( uydurma şeyler tabi ama) anı öyle tarif etmiş ki.hangi ahlaktan bahsediyorsunuz.bence önce onu okuyun sonra bana yorum yazarsınız.

neyse...

geçenki sevgilimi arabasında bir kızla yakaladım.spor şapkası vardı başlığını hatırlayın tarz aynı hiç değişmiyor.bari biraz tarzını değiştir de anlamayalım.o zamnada kimse spor şapkanın anlamını anlamamıştı.tıpkı şimdi bıyıkla muhasebeci çantası gibi :)

:roflol::roflol:
darbana inanırım o zaten açılmadan geri gitcek:gitme:
ama sana el değil başka seeler değmiştir orasıda ayrı mevzu:delphin:

lan neden seksapel hayatımı burda çarşaf gibi millete aciyon adi kappe mafoldumben
ben millete anlattım mı kemeraltı esnafının seni çok iyi tanidigini senağlama

gey konuları amma reyting yaptı böle yaa:roflol:
peki bişey sorucam denesen eline negeçicek?zaten şüpheleniyosan böle bi adamı hayatından silmen en mantıklısı değilmi?

konu sahibi kacti.. birazdan yeni üyelik ile gelir, babam gay diye bir konu acar.. demedi demeyin

geçenki sevgilimi arabasında bir kızla yakaladım.spor şapkası vardı başlığını hatırlayın tarz aynı hiç değişmiyor.bari biraz tarzını değiştir de anlamayalım.o zamnada kimse spor şapkanın anlamını anlamamıştı.tıpkı şimdi bıyıkla muhasebeci çantası gibi :)

iyi bağlantı en ıyısı yorum yapmamakaslında :)
buyrunnnnnnnnn arkadasım ne saçma bısey yazmıssın ya nerden anladın gay olablcgnı neyse bak bakalım bısı yazcakmı sana bekle bızede haber ver ama sanmıyrm senın kuruntundur bence cunku soledıklerın herhangı bır belırtı sayılmaz

yok bende tarzından kolonya ve patiska olmadığını düşünüyorum. . ama konu hakkında sizlerle aynı fikirdeyim.

biricik_06 kullanıcısından alıntı
vallahi demişiniz ya evde kimse yoktu acaba hırsız mı diye tıkırtılardan şüphelenip abimin olduğu odayı yavaşça açtım ne göreyim abimle ( bu arada abisi güya gaymı) biri domalışmış bilmem ne yazarken midem bulandı o kadar iğrenç uyduruyor.sözde onun söylemine göre abiisyle sevgilisini uygunsuz görmüş.abi yalvarmış ne olur kimseye deme intihar ederim.iyiki senin abiyle arkadaşının bir anlık ertkeklikleri tutup soluğu sende almamışlar.dikkat et.hiç güvenliçevrede değilsin.ne o öyle tüm çevren gay olmuş.:))))))

çok ayıp ...

dün bi gay bugün bi gay konusu gitti gidiyo,allah sonumuzu hayır etsin...

Back
X