sonra aranızda ne gibi bi konuşma geçti peki...
Ben ona ertesi gün böyle bir konuda sonuna kadar haklı olduğunu söyledim.Ve yaşamamız gereken şeyler olduğunu.Kırıldığım şeyin bunu bana söylemeden benden uzaklaşması olduğunu ,İleriye dönük bir hayal kurmamanın ikimiz içinde en iyisi olduğunu söyledim.O ben seninle ileriyi düşünmeden yapamam dedi pişman olduğunu alkollü oldugu için saçmaladığını tüm gece uyuyamadığını söyledi.Bende bir sorun yok affedilecek birşey de yok dedim.Ama içten içe bir hatam mı olduğunu sorguluyorum.Onu bu şekilde düşündürecek birşey mi yaptım acaba diyorum.Yapı itibariyle karşımdaki biri bana küfretse bile acaba ne yaptım diye hatayı kendimde aradığımdan çok kurcalıyor kafamı.Ama şuan iyiyiz.Gelecekten hiç bahsetmiyoruz.O şunu yaparız buraya gideriz dediğinde bakarız o zamana diyorum.Bunaltmak istemiyorum onuda.
anladım canım ama kendini sorgulama Allah korusun bu sefer her konuda suçu kendinde arar kişisel benliğini bozarsın...
eminim sevgilin dediğine pişman olmuştur ki olmuş...
umarım o güzel hayyalleri en iyi şekilde yaşarsınız
galiba ilk ilişkin. ilişkide süreçler vardır. yaşadıkça göreceksin. şimdiden takma bu kadar. evlendikten sonra kafayı yersin yoksa.
Merhaba kıymetli ablalarım ve arkadaşlarım.Üniversitede okuyorum ve 5 aylık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım 2 ay beni izlemiş ve daha sonra bir teklif etti ve başladık ilişkimize.Kendisi çok iyi bir insan.Başladığımız günden beri sen benim eşim olacaksın diyor.Yani evliliği hiç düşünmesem de beni o şekilde görmesi hoşuma gitmiştir.Ne varki son zamanlarda değiştiğini farkediyorum.bu benim kuruntumda olabilir.Yaklaşık bir hafta önce neden böyle olduğunu mesajla sordum.Çok hızlı gittiğimizi farkettiğini söyledi.Evlilik felan konuşuyoruz ama benim için zor bana saçma gelirdi hep.Bunu farkettim dedi.Ve şok oldum.Çünkü bu konuları açan kendisiydi ve aynı gün bana ablamla tanış diye bir teklif sunmuştu ve ben çook erken demiştim.Ailelerimiz tanışsın 1 2seneye demişti.Ben evlilik meraklısı değilim.Mesleğimi elime almadan da böyle birşey düşünemem ama 5 aydır neredeyse hergün bunun hayalini kuran sevgilim hızlı gittiğimizi farkettiğini söyledi.Sizce garip değil mi ? Ertesi gün konuştuğumuzda da alkollüydüm biranda söyledim.Pişman oldum sonrasında seni kırdığım için dedi.Sizce ne yapmaya çalışıyor?Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba kıymetli ablalarım ve arkadaşlarım.Üniversitede okuyorum ve 5 aylık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım 2 ay beni izlemiş ve daha sonra bir teklif etti ve başladık ilişkimize.Kendisi çok iyi bir insan.Başladığımız günden beri sen benim eşim olacaksın diyor.Yani evliliği hiç düşünmesem de beni o şekilde görmesi hoşuma gitmiştir.Ne varki son zamanlarda değiştiğini farkediyorum.bu benim kuruntumda olabilir.Yaklaşık bir hafta önce neden böyle olduğunu mesajla sordum.Çok hızlı gittiğimizi farkettiğini söyledi.Evlilik felan konuşuyoruz ama benim için zor bana saçma gelirdi hep.Bunu farkettim dedi.Ve şok oldum.Çünkü bu konuları açan kendisiydi ve aynı gün bana ablamla tanış diye bir teklif sunmuştu ve ben çook erken demiştim.Ailelerimiz tanışsın 1 2seneye demişti.Ben evlilik meraklısı değilim.Mesleğimi elime almadan da böyle birşey düşünemem ama 5 aydır neredeyse hergün bunun hayalini kuran sevgilim hızlı gittiğimizi farkettiğini söyledi.Sizce garip değil mi ? Ertesi gün konuştuğumuzda da alkollüydüm biranda söyledim.Pişman oldum sonrasında seni kırdığım için dedi.Sizce ne yapmaya çalışıyor?Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
TATLIM EVET HIZLI GİTMİŞ.iNSAN DAHA TANIMADAN ETMEDEN ANLAŞIP ANLAŞMAYACAĞINI BİLMEDEN BÖYLE EVLİLİKTİ ŞUYDU BUYDU BU LAFLARA GİRMEMELİ.BİRAZ ÇOCUKSU.BENCE İYİCE TANI.FLÖRT DÖNEMİ TANIŞMA DÖNEMİDİR ZATEN.5 AY NE Kİ.ÖĞRENCİSİN ZATEN.O SANA EVLİLİK KONUSU AÇSA,LÜTFEN ÇOK ERKEN AÇMAYALIM DE KAPAT.Merhaba kıymetli ablalarım ve arkadaşlarım.Üniversitede okuyorum ve 5 aylık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım 2 ay beni izlemiş ve daha sonra bir teklif etti ve başladık ilişkimize.Kendisi çok iyi bir insan.Başladığımız günden beri sen benim eşim olacaksın diyor.Yani evliliği hiç düşünmesem de beni o şekilde görmesi hoşuma gitmiştir.Ne varki son zamanlarda değiştiğini farkediyorum.bu benim kuruntumda olabilir.Yaklaşık bir hafta önce neden böyle olduğunu mesajla sordum.Çok hızlı gittiğimizi farkettiğini söyledi.Evlilik felan konuşuyoruz ama benim için zor bana saçma gelirdi hep.Bunu farkettim dedi.Ve şok oldum.Çünkü bu konuları açan kendisiydi ve aynı gün bana ablamla tanış diye bir teklif sunmuştu ve ben çook erken demiştim.Ailelerimiz tanışsın 1 2seneye demişti.Ben evlilik meraklısı değilim.Mesleğimi elime almadan da böyle birşey düşünemem ama 5 aydır neredeyse hergün bunun hayalini kuran sevgilim hızlı gittiğimizi farkettiğini söyledi.Sizce garip değil mi ? Ertesi gün konuştuğumuzda da alkollüydüm biranda söyledim.Pişman oldum sonrasında seni kırdığım için dedi.Sizce ne yapmaya çalışıyor?Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben bu anlattıklarından bişey sezdim doğrumu bilmiyorm tabi. Üni.deki erkeklerin %70 i sadece eğlenmek için zaman geçirir. Senin erkek aasenden bazı şeyleri talep edebilmek için evliliği koz kullanmış herhalde istediği sonucu alamıyncada 90 derece dönüş yapmış. biraz zaman geçincede muhtemelen ayrılmak isteyecektir. Beni yanlış anlama lütfen ama bence bu çocuğa güvenme derim.
Ne evliliği ya sevgililigin tadını çıkarın su öğrencilik yıllarında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
TATLIM EVET HIZLI GİTMİŞ.iNSAN DAHA TANIMADAN ETMEDEN ANLAŞIP ANLAŞMAYACAĞINI BİLMEDEN BÖYLE EVLİLİKTİ ŞUYDU BUYDU BU LAFLARA GİRMEMELİ.BİRAZ ÇOCUKSU.BENCE İYİCE TANI.FLÖRT DÖNEMİ TANIŞMA DÖNEMİDİR ZATEN.5 AY NE Kİ.ÖĞRENCİSİN ZATEN.O SANA EVLİLİK KONUSU AÇSA,LÜTFEN ÇOK ERKEN AÇMAYALIM DE KAPAT.
Bence siz erken daha tarzında bir şeyler söylediyseniz nazlanmaya çalışmış gibi geldi erkekler işte biraz geç olgunlaşıyorlar
Diğer konularda çok olgun bir insan ama bu konuda oldukca cocukca davrandi.Galiba islerine gore hareket etmek erkeklerin degismez bir huyu.
Soylediginiz seylerde dogruluk payi var.Baskasi anlatsa bu yorum benim de aklima gelebilirdi ama erkek arkadasimin asla oyle bi yaklasimi olmadi.Hatta o konularda kati bir insan.Bi kac konuda baskalari hakkinda bu konu gecince cok sert tepki verdi.
anladım canım inş herşey istediğin gibi olur. Anlatııkların benim yaşadığım bir ilişkimle birebir aynıydı o yüzden böyle bir yorum yaptım. Eğer kendini geri çektiyse bile sen kendi çizgini bence hiç bozma erkekler ne kadar evlilikten konşsada kızlar konuşunca hep boğucu gelir. Bir de ne olursa olsun her zaman erkeklere karşı emkinli ol üzülmemen için en doğru yol budur derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?