sevgilim değişiyor ama neden ?

sonra aranızda ne gibi bi konuşma geçti peki...

Ben ona ertesi gün böyle bir konuda sonuna kadar haklı olduğunu söyledim.Ve yaşamamız gereken şeyler olduğunu.Kırıldığım şeyin bunu bana söylemeden benden uzaklaşması olduğunu ,İleriye dönük bir hayal kurmamanın ikimiz içinde en iyisi olduğunu söyledim.O ben seninle ileriyi düşünmeden yapamam dedi pişman olduğunu alkollü oldugu için saçmaladığını tüm gece uyuyamadığını söyledi.Bende bir sorun yok affedilecek birşey de yok dedim.Ama içten içe bir hatam mı olduğunu sorguluyorum.Onu bu şekilde düşündürecek birşey mi yaptım acaba diyorum.Yapı itibariyle karşımdaki biri bana küfretse bile acaba ne yaptım diye hatayı kendimde aradığımdan çok kurcalıyor kafamı.Ama şuan iyiyiz.Gelecekten hiç bahsetmiyoruz.O şunu yaparız buraya gideriz dediğinde bakarız o zamana diyorum.Bunaltmak istemiyorum onuda.

anladım canım ama kendini sorgulama Allah korusun bu sefer her konuda suçu kendinde arar kişisel benliğini bozarsın...

eminim sevgilin dediğine pişman olmuştur ki olmuş...

umarım o güzel hayyalleri en iyi şekilde yaşarsınız

Canını sıkma, ben kötü bi'durum göremedim şahsen.
Yazdıklarından mantıklı, aklı başında bi'kız olduğun belli sanmıyorum ki seni evlilik meraklısı sansın.
Belki de o hep evlilik lafını açtığında sen erken vs dediğin için oturdu ve düşündü "karşımdaki insanı şımartırım böyle, kaçan kovalanır ne yapıyorum ben... Böyle ilişkimiz bozulur hızlı gitmeye devam edersem" dedi.

Mantıklı bi'karar almış. Erkeğin ilk günden evlilik diye coşması pek hayırlı bi'son çizmiyo malesef. Bırak bu konuların ne kadar ciddi şeyler olduğunu öyle iki de bir dillendirilmemesi gerektiğini anlasın.

Sen çizgini bozma, vakti gelince eminim ki zaten konuşulur bunlar. Sevgililiğin tadını çıkarın

Bence biriyle konuşmuş.Konuştuğu kişi de biraz ağırdan almasını ya da benzer bir şey söylemiş.Bana öyle geldi.Diğer mesajlarını okumadım bu arada.Sadece ilk mesaja bakarak yargıya vardım.

Bence telaşlanacak hiçbir şey yok. Ağırdan alan taraf hep san olmuşsun anladığım kadarıyla. Sevgilin içkinin de verdiği etkiyle biraz düşünmüş. "Hızlı mı gidiyorum, o söylemezken neden ben hep bunları düşünüyorum. Ağırdan mı almalıyım vs" diye. Belki bir etkisi olur diye de sana söylemiş sonrasında...

Yani bence seni ve geleceğinizi fazla düşünmesinden kaynaklanıyordur bu. Başka bir problem göremedim. Bence sen de onunla bir gelecek düşünüyorsan arada bir onun hayallerine katıl. Hatta sen de hayal kur.. O da mutlu olsun, aynı düşüncede olduğunuzu görsün. İçi rahat etsin...

Yolunuz, bahtınız açık olsun İnşallah :)

galiba ilk ilişkin. ilişkide süreçler vardır. yaşadıkça göreceksin. şimdiden takma bu kadar. evlendikten sonra kafayı yersin yoksa.

galiba ilk ilişkin. ilişkide süreçler vardır. yaşadıkça göreceksin. şimdiden takma bu kadar. evlendikten sonra kafayı yersin yoksa.

Evet ilk iliskim :) Biraz acemi olduğumdan nasil tepki vereceğimi sasiriyorum bazen.Fazla takmamak sanirim en iyisi :)

acaba sen bu konuda geri çekildiğin için oda farkına varıp geri çekilmiş olabilir mi

Ben bu anlattıklarından bişey sezdim doğrumu bilmiyorm tabi. Üni.deki erkeklerin %70 i sadece eğlenmek için zaman geçirir. Senin erkek arkadaşında senden bazı şeyleri talep edebilmek için evliliği koz kullanmış herhalde istediği sonucu alamıyncada 90 derece dönüş yapmış. biraz zaman geçincede muhtemelen ayrılmak isteyecektir. Beni yanlış anlama lütfen ama bence bu çocuğa güvenme derim.

Bence siz erken daha tarzında bir şeyler söylediyseniz nazlanmaya çalışmış gibi geldi erkekler işte biraz geç olgunlaşıyorlar

TATLIM EVET HIZLI GİTMİŞ.iNSAN DAHA TANIMADAN ETMEDEN ANLAŞIP ANLAŞMAYACAĞINI BİLMEDEN BÖYLE EVLİLİKTİ ŞUYDU BUYDU BU LAFLARA GİRMEMELİ.BİRAZ ÇOCUKSU.BENCE İYİCE TANI.FLÖRT DÖNEMİ TANIŞMA DÖNEMİDİR ZATEN.5 AY NE Kİ.ÖĞRENCİSİN ZATEN.O SANA EVLİLİK KONUSU AÇSA,LÜTFEN ÇOK ERKEN AÇMAYALIM DE KAPAT.

Ne evliliği ya sevgililigin tadını çıkarın su öğrencilik yıllarında

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Soylediginiz seylerde dogruluk payi var.Baskasi anlatsa bu yorum benim de aklima gelebilirdi ama erkek arkadasimin asla oyle bi yaklasimi olmadi.Hatta o konularda kati bir insan.Bi kac konuda baskalari hakkinda bu konu gecince cok sert tepki verdi.

Ne evliliği ya sevgililigin tadını çıkarın su öğrencilik yıllarında

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hep bunu soyledim.Benim hayallerim gelecek planlarim evlilik uzerine hic olmadi.Kendisi de bunu gec farkettiginden boyle bir tepki verdi.Dogru olan bu yanliz tavrina takildim ben.

Bunu yapiyordum hep.Hep erken ilerisini kimse bilemez diyordum ama o seviyordu boyle seylerin hayalini kurmayi.Ama sanirim oda anlamis olacak ki boyle bir cikis verdi.

Bence siz erken daha tarzında bir şeyler söylediyseniz nazlanmaya çalışmış gibi geldi erkekler işte biraz geç olgunlaşıyorlar

Diğer konularda çok olgun bir insan ama bu konuda oldukca cocukca davrandi.Galiba islerine gore hareket etmek erkeklerin degismez bir huyu.

Soylediginiz seylerde dogruluk payi var.Baskasi anlatsa bu yorum benim de aklima gelebilirdi ama erkek arkadasimin asla oyle bi yaklasimi olmadi.Hatta o konularda kati bir insan.Bi kac konuda baskalari hakkinda bu konu gecince cok sert tepki verdi.

anladım canım inş herşey istediğin gibi olur. Anlatııkların benim yaşadığım bir ilişkimle birebir aynıydı o yüzden böyle bir yorum yaptım. Eğer kendini geri çektiyse bile sen kendi çizgini bence hiç bozma erkekler ne kadar evlilikten konşsada kızlar konuşunca hep boğucu gelir. Bir de ne olursa olsun her zaman erkeklere karşı emkinli ol üzülmemen için en doğru yol budur derim ben.

Peki siz nasil bir yol izlediniz? Nasil davrandiniz sonrasinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…