• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dilini tutamıyor

bence şimdiden annesi tartışmslarınız da rol almaya başlamış.
bu hiç de hoş değil.
benim eşim asla tartışmalarımızı kimselere anlatmaz.aramızda hallederiz.
ona kızdığında kapalı bir kutu gibi düşün kendi mantığın ve kalbinle karar ver. aksi takdir de bitmeli diyip anlatmalısınız.

iki kişinin yaşadığı o iki kişinin arasında kalmalıdır o insanların özelidir. iyi yada kötü çift arasında yaşanan hiçbirşey dışarı aksettirilmemelidir çözülüyosa çözüm yolu aranmalıdır olmuyosa olmaz zorlamanın anlamı yoktur,içeri girerken kullandığı kapıdan rahatlıkla çıkış yapabilir

Arkadaşlar,fikrime katıldığınızı ve abartmadığmı görünce tekrar ve son kez konşmak istedgmi söledim.konuştuk ve bana kesinlikle hak verdiğini söledi.annesi bunu üzgün görünce ısrar ediomuş daha farklı fikirlere kapılmaması için üstü kapalı anlatıomuş.2 kere yaptı bunu.ikincisinde annesini evden arabayla alıp akrabasına götürürken suratımın asık oldugnu gördü ve sordu ee sorada oğlunu sıkıştırmış.dediğiniz gibi buna bi dur demezsek çok kötü durumlara yol açıcak.ben bugün son uyarımı yaptım ve adam akıllı neden rahatsız oldugmu ve neden yapmaması gerektiğini yaparsa sonuçlarının neler olcagnı anlattım anladı.gerçekten anlamışmı zaman göstericek işte..
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı.

Benide hep annem sıkıştırır ne oldu neden moralin bozuk bak olmaz bende zaten sevmedim ayrıl falan bi sürü şey.Bende hiç sevmem ama annem öyle bi sıkıştırıyor ki ya kavga çıkacak ya uçtan kıyıdan söyleceksin.Benim erkek arkadaşımda çok sinir oluyordu annene neden anlatıyorsun diye ama ne yapayım bu kez ben öyle zorda kalıyordum ki daha kötü ona yansıyordu herşey

Benide hep annem sıkıştırır ne oldu neden moralin bozuk bak olmaz bende zaten sevmedim ayrıl falan bi sürü şey.Bende hiç sevmem ama annem öyle bi sıkıştırıyor ki ya kavga çıkacak ya uçtan kıyıdan söyleceksin.Benim erkek arkadaşımda çok sinir oluyordu annene neden anlatıyorsun diye ama ne yapayım bu kez ben öyle zorda kalıyordum ki daha kötü ona yansıyordu herşey[/QUOT

Erkek arkadaşımda çok morali bozuk oldugu zaman ve bikaç gün görüşmediğimzde kafaya çok taktıgından annesininde ısrarları uzerine dökülüveriyomuş.hadi siz bayansınızda yani bizimki erkek çok sinir oluorum.bu konuda onu uyardıktan sonra tekrar dün üstüne basa basa uyardım.hatta bi foruma başlık bile açtım dedim.kimse böyle bişey yapmıyo bitek sende var bu salakça huy dedim.nerden biliyolarmış yapmadıklarını diyo.herkes benmi sordugun sorulara doğru cvp verin diyo.anlatır arkadaşlarıyla dertleşir erkekler ama bunları sevgilileri bilmez genelde fln diyo.buarada yaptıgının yanlış oldugunuda farkında.biliorum yanlış bişey bu,yapmıcam bidaha dio ama bundan önce3de yaptıgının yanlış oldugunu bile bile yaptı ve yine yapcak yaa güvenmiyorum. ohaoldumsmile

bence şimdiden annesi tartışmslarınız da rol almaya başlamış.
bu hiç de hoş değil.
benim eşim asla tartışmalarımızı kimselere anlatmaz.aramızda hallederiz.
ona kızdığında kapalı bir kutu gibi düşün kendi mantığın ve kalbinle karar ver. aksi takdir de bitmeli diyip anlatmalısınız.

Ayrıldığımız için annesine söylemiş.anneside çok üzülüp neden ayrıldınız dediğinde anlatmış.yoksa bütün tartışmaları anlatıcak değilim diyo ama yinede içeriğini anlatmamalıydın diyorum.annesi demişki,"akide bunları sinirden söylemiştir.emin ol o senden çok üzülüyodur şuan" demiş.bunları söyleyen insan sana nasıl kin tutsun dio.sen anlatmaya devam et öyle bi tuıtarki dedim.buarada artık annesiyle görüşmiceğimi ve sayesinde annesinin yüzüne bakamıcağmı söyledim.çok üzüldü umarım etkilenir iyicede yapmaz bidahaa.:kızgın:

Ayrıldığımız için annesine söylemiş.anneside çok üzülüp neden ayrıldınız dediğinde anlatmış.yoksa bütün tartışmaları anlatıcak değilim diyo ama yinede içeriğini anlatmamalıydın diyorum.annesi demişki,"akide bunları sinirden söylemiştir.emin ol o senden çok üzülüyodur şuan" demiş.bunları söyleyen insan sana nasıl kin tutsun dio.sen anlatmaya devam et öyle bi tuıtarki dedim.buarada artık annesiyle görüşmiceğimi ve sayesinde annesinin yüzüne bakamıcağmı söyledim.çok üzüldü umarım etkilenir iyicede yapmaz bidahaa.:kızgın:

İnsanlar iyiyken bişey demiyorda bir sorun olunca hemen işler değişiyor.Benim annemde iyiyken bişey demez ama sorun olsun hemen laf sokar o yüzden aslında anlatmak iyi değil bir gün dönüp dolaşıp yine kabağı sana patlıyor

Back
X