Benide hep annem sıkıştırır ne oldu neden moralin bozuk bak olmaz bende zaten sevmedim ayrıl falan bi sürü şey.Bende hiç sevmem ama annem öyle bi sıkıştırıyor ki ya kavga çıkacak ya uçtan kıyıdan söyleceksin.Benim erkek arkadaşımda çok sinir oluyordu annene neden anlatıyorsun diye ama ne yapayım bu kez ben öyle zorda kalıyordum ki daha kötü ona yansıyordu herşey[/QUOT
Erkek arkadaşımda çok morali bozuk oldugu zaman ve bikaç gün görüşmediğimzde kafaya çok taktıgından annesininde ısrarları uzerine dökülüveriyomuş.hadi siz bayansınızda yani bizimki erkek çok sinir oluorum.bu konuda onu uyardıktan sonra tekrar dün üstüne basa basa uyardım.hatta bi foruma başlık bile açtım dedim.kimse böyle bişey yapmıyo bitek sende var bu salakça huy dedim.nerden biliyolarmış yapmadıklarını diyo.herkes benmi sordugun sorulara doğru cvp verin diyo.anlatır arkadaşlarıyla dertleşir erkekler ama bunları sevgilileri bilmez genelde fln diyo.buarada yaptıgının yanlış oldugunuda farkında.biliorum yanlış bişey bu,yapmıcam bidaha dio ama bundan önce3de yaptıgının yanlış oldugunu bile bile yaptı ve yine yapcak yaa güvenmiyorum. ohaoldumsmile