Sevgilim doğum günümde hediye almadi

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
Kızlar nerdeyse bir senelik bir iliskim var erkek arkadaşım doğum günümde hiç birşey almadı. normal her zamanki gibi buluştuk yol üstü bi kafeye gittik bi dilim pasta üstünde mum. bu kadar. sizde bana değer mi vermiyo sevmiyo mu anlamıyorum. daha güzel şeyler yapamak isterdim ama bazı sebeplerden dolayı yapamadım dedi. mesele para olsa bile insan bi dal gül alır oda yeterdi bana yani anlamıyorum seviyo mu sevmiyomu:/
 
Sevmiyor diyemeyiz. Çünkü daha güzel şeyler yapmak isterdim demiş. Parası yok büyük ihtimal. Hediye alamayincada aklına gelmemistir heralde gül mül. Daha önce hediye almisligi varmi peki ?
 
Maddi sıkıntısı varsa hediye beklemen doğru olmaz.
Zaten "yol üstü bir kafe" diyerek ne derece memnuniyetsiz karşıladığın belli oluyor.
Bu seni sevmediğini göstermez, bekle bakalım eğer ince fikirli biriyse ilerleyen zamanlarda o zaman alamamıştım diye hediye alır.
 
Sevmiyor diyemeyiz. Çünkü daha güzel şeyler yapmak isterdim demiş. Parası yok büyük ihtimal. Hediye alamayincada aklına gelmemistir heralde gül mül. Daha önce hediye almisligi varmi peki ?
Sevgililer gününde de almamıştı. ondan 2 ay sonra gomlek ve ceket almisti onun dışında bişe almadı ama ben.ona hep ufak şeyler alıyorum. maksat hediyenin buyuklugu degıl zaten karsindakini mutlu etmeye calismak
 
Bide kiz diyim şey yalan söylemesi. abimler de bişeler ayarlamak isterdim ama.aram iyi değil dedi aradan 1 saat gecti abisinin yanına gittik abisi doğumunun oldugunü öğrendi aa nedennbiseler yapmadık bizde falan dedi sevgilime. buda abisi daha çok yardımcı olucak bi insan
 
Beterin beteri var canım. Benim sevgilim tam bir kalas. 3 yıl oldu ve 3 yil icerisinde dgmnleri yıldönümleri sevgliler gunleri geldi gecti ve bana 1 2 hediye almıştır. Hediyede de degilim benim ağzımi açık birakcak bir hediye surpriz gormedim. Ikimizde ayri sehirlerdeyiz ve hcbr yol donumu yada dgmnu zamaninda gelmeyip iki uc sonra gelirdi. Ama sevgisinden son derece eminim. Cok mutsz oluyorum ama boyle olmasindan. Birazcik romntik ol diyorum olmuyor olamıyor. Hicc ince fikirli degil. yalnız degilsin canım.
 
Bende romantik bi insan değilim ama mesele düşünmek yani en azindan özel günlerde ufakta olsa bişe alınır. sen ona aliyomusun peki. şimdi 1 ay sonra onun doğum günü şeytan diyo sende hiçbise alma ama bı yandan da yanlis mi diye düşünüyorum :/
 
Ben en baslarda surprlrizlere boguyordum erkek olsam alacağım kiz yasamisti yani. Ama insan karsisindaki kisdende bekliyor biseyler. O yapmayinca bende biraktim icimden gelmiyor hicc. Belki utanir da düzelir diye ama yok tık yok yani. Yontmaya calismaya calisiyorum. Ayrilikla bile tehdit ettim ama romantik olamiyor. Bos bos yaşayıp gidiyoruz:)
 
Aynen canim ya:)) napim simdi ben onun doğum gününde
 
Icinden geliyorsa eger yap biseyler. Daha bir yil olmuş. Bekle bakalım birdahaki dgmgunune biseyler yapmazsa eger sende tavrini koyarsin.
 
Ded
Sevgililer gününde de almamıştı. ondan 2 ay sonra gomlek ve ceket almisti onun dışında bişe almadı ama ben.ona hep ufak şeyler alıyorum. maksat hediyenin buyuklugu degıl zaten karsindakini mutlu etmeye calismak
Tamamen parasizlik durumu bence anlık birsey
 
:)))
Yillaaar yıllar önce
İlk yıldönümümüzdü. En sevdiğimiz mekana gittik kahvalti yapmaya. Kahvaltimiz geldi, cocugun yumurtasınin icinden 30 cm uzunlugunda bir kağit çikti , sevgi sözcükleriyle dolu (ben yapmistim,yumurtanin icini bosaltip notla doldurup caktirmadan garsona vermistim)
Karsi taraf sevinip öpünce sirt cantamdan cüzdan cikarttim,tekrar tesekkur icin sarilinca gömlek,tekrar sarilinca mont:)) kravat vs...bi dolu sey verdim.
(Aslinda sadece bir mont alacaktim ama icimdeki alisveris canavarina yenildim,bu da ona yakisir, bu da, bu da derken bi baktim uc poset olmuş)
Bunnnca seyin ustune
Karsi taraf sadece şaşkin şaşkin bakip
'Habibi siz bu günü gerçekten kutluyor musunuz??' dedi!!
Karşi taraf türk degildi ve ilk sevgilisiydim. Bilmiyor olabilir ama her ay aydönümünü kutlayan bir insan olarak yıl dönümünü atlayacağimi nasil düşünmüş olabilir ki?
Ben de ona çooook kirilmistim.

İnsanin derdi gercekten hediye değil ama kutlanmasi gereken her sey kutlanmalidir bence,ben onun turkiyeye geldiği günü kutlamak icin bile ellerimle hediye yapmistim,ki ayrildiktan sonra yurtdisina gitmisti temelli, gecen hafta gidis yildonumuydu onu bile kutladim-ki çocuk saşiridi 'vay bi sene olmuş mu' diye :)
Ya ben fil hafizasina sahibim ya da erkekler bi tuhaf :)
 
Beklenti oluşmuş ama makul bir açıklama da yapmış bence boşverin :)
 
Bence sen biraz ince fikirli sin :))
 
Bence sen biraz ince fikirli sin :))
Hahaha, malım da biraz :) konuştuğum çocuk (benim için) türkçe öğrenmeye heves edip notlar çikarmaya başlayinca ona dil programi satin almistim :)) bana bir adim atana on adim atiyorum,şu karikatürdeki gibiyim
Şaka bir yana karşilik beklediğimden değil mutlu olduğumdan böyle davraniyorum, Bence siz de onun doğumgününde hiç kendinizi kisitlamaya calismayin,gönlünüzden ne geliyorsa onu yapin
Mutlu yillar bu arada
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senin gibi hediyelere bogdum sürprizlere bogdum ama karsi taraftan da biseyler bekliyor insan. Bende biraktim hicbirsey yapmiyorum onun icinn.
 
Teşekkür ederim canımmm:)) allah karşına senin gibi bonkör bi sevgili çıkarır umarim:)
 
Belkide kutlamayi sevmiyodur ne bileyim bizde kutlamayiz ahim sahim dogum gunlerimizi ama hediyelesiriz. Askere gitmeden kislik ne bulduysa almis bana Durumu da sana arz etmis bence takilma fazla seni tanidikca anlayacaktır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…