- 18 Ekim 2015
- 330
- 211
- 23
Sevgilimin birkaç hafta önce doğum günüydü. Kendisi babamla tanıştı ama annem "görücu geldi kıza görücu" demis tutucu bi insan babam ben de anneme haber verdim ama ne yazık ki babamdan gizli zar zor uni kredimden para ayırıp organizasyon yaptım sevgilimin doğum günü için sürprizler, küçük hediyeler vs ayarladim. Ve bu sabah bana dedi ki senin doğum gününün olduğu hafta teyzemgile gitme ihtimalimiz var her sene gider böyle belki 1 hafta belki 2 hafta kalırız adet oldu bizde Ailem bu yıl o hafta gidelim diyor değiştirme ihtimali de yok tarihi, başka aile üyeleri de geliyor dedi. Ben de tabi ki çok üzüldüm sitem ettim. Dünyanın sonu değil ne büyüttün vs dedi ben yine susmayinca "ya ama ben böyle dedim de tabi ki gelirim daha var diye kesin plan yapmamistim sadece gideceğimizi söyledim gelirim veya gelmem demedim ama gelirim yani" vs dedi. Ama benim içimdeki sıkıntı hala gecmedi. Sizce haklı taraf kim? Bu durum karşısında napilmali? Teyzesigil yasadigimiz şehre 3 saat uzaklıktaki başka bi şehirde yaşıyor