Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla senin dogum gununu kutlamayan adami at kapinin onune defolsun gitsinSevgilimin birkaç hafta önce doğum günüydü. Kendisi babamla tanıştı ama annem "görücu geldi kıza görücu" demis tutucu bi insan babam ben de anneme haber verdim ama ne yazık ki babamdan gizli zar zor uni kredimden para ayırıp organizasyon yaptım sevgilimin doğum günü için sürprizler, küçük hediyeler vs ayarladim. Ve bu sabah bana dedi ki senin doğum gününün olduğu hafta teyzemgile gitme ihtimalimiz var her sene gider böyle belki 1 hafta belki 2 hafta kalırız adet oldu bizde Ailem bu yıl o hafta gidelim diyor değiştirme ihtimali de yok tarihi, başka aile üyeleri de geliyor dedi. Ben de tabi ki çok üzüldüm sitem ettim. Dünyanın sonu değil ne büyüttün vs dedi ben yine susmayinca "ya ama ben böyle dedim de tabi ki gelirim daha var diye kesin plan yapmamistim sadece gideceğimizi söyledim gelirim veya gelmem demedim ama gelirim yani" vs dedi. Ama benim içimdeki sıkıntı hala gecmedi. Sizce haklı taraf kim? Bu durum karşısında napilmali? Teyzesigil yasadigimiz şehre 3 saat uzaklıktaki başka bi şehirde yaşıyor
Gun mu bitmis baska gun kutlasin o zaman.. önden önden yol yapmasin kendine..Sevgilimin birkaç hafta önce doğum günüydü. Kendisi babamla tanıştı ama annem "görücu geldi kıza görücu" demis tutucu bi insan babam ben de anneme haber verdim ama ne yazık ki babamdan gizli zar zor uni kredimden para ayırıp organizasyon yaptım sevgilimin doğum günü için sürprizler, küçük hediyeler vs ayarladim. Ve bu sabah bana dedi ki senin doğum gününün olduğu hafta teyzemgile gitme ihtimalimiz var her sene gider böyle belki 1 hafta belki 2 hafta kalırız adet oldu bizde Ailem bu yıl o hafta gidelim diyor değiştirme ihtimali de yok tarihi, başka aile üyeleri de geliyor dedi. Ben de tabi ki çok üzüldüm sitem ettim. Dünyanın sonu değil ne büyüttün vs dedi ben yine susmayinca "ya ama ben böyle dedim de tabi ki gelirim daha var diye kesin plan yapmamistim sadece gideceğimizi söyledim gelirim veya gelmem demedim ama gelirim yani" vs dedi. Ama benim içimdeki sıkıntı hala gecmedi. Sizce haklı taraf kim? Bu durum karşısında napilmali? Teyzesigil yasadigimiz şehre 3 saat uzaklıktaki başka bi şehirde yaşıyor
"Gelicem yanına ya tamam" demeye başladı zaten sonra gitsek bile otobüse atlar gelirim dedi. ben sitem ettim diye diyorsun diyorum yok diyoradam resmen kutlamamaya kasmış, skalayı da geniş tutmuş. "senin doğumgünün olduğu hafta" gün belli değil birşey değil..
hayır yani kaç yaşında adam, teyzesi 3 saat uzaklıkta diyorsun.
senin doğum gününü kutlayıp sonra gitsin onların yanına? kaçıyorlar mı?
veya kendisi teklif etsin aşkım şu gün şurda ben gitmeden kutlayalım doğum gününü diye?
yani kutlamak istedikten sonra çok yol var..
ama problem seninkinde, kutlamak istemiyor.
abartıyorsun ne öküz?onu kutlama,bunu kutlama.. doğumgününü de kutlamayacaksan başka ne kutlayacaksın ki?
Ben olsam aşkım aile bulusmasi olduğu için gitmemek olmaz ama ya senle öncesinde kutlarız ya da ben bir günlüğüne gelirim vs derdim. Bazı insanlar da diyor ki doğum günü falan boş işler böyle şeylerle ugrasamamak lazım ama ben yapardım ondan da ben sitem etmeden önce böyle bi şey demesini bekledim belki de ben haksızim hala aramadiGun mu bitmis baska gun kutlasin o zaman.. önden önden yol yapmasin kendine..
Göreceğiz valla da sanmam onemsemiyor böyle şeyleri. Ama ben hiç değilse aynı şehirde oluruz buluşalım vs der diye beklemistimSIMDI AKLIMA GELDI BELKI SIZE SUPRIZ YAPACAK GITIM DIYECEK BIR ANDA BIR SUPRIZ DE CIKABILIR ÖNCEKİ MESAJIMDA DEDIGIM GIBI BASTAN BOZUNTUYA VERMEYIN BENCE BELKI SUPRIZ OLACAK AMA CIDDIYSE GIDERDE KUTLAMAZSA DIGER DAVRANISLARINI BUNA GORE DEGERLENDIRIN DERIM
Aynı sizin gibi düşündüm ilk söylediğinde. Bakalım 2 hafta sonra göreceğizadam resmen kutlamamaya kasmış, skalayı da geniş tutmuş. "senin doğumgünün olduğu hafta" gün belli değil birşey değil..
hayır yani kaç yaşında adam, teyzesi 3 saat uzaklıkta diyorsun.
senin doğum gününü kutlayıp sonra gitsin onların yanına? kaçıyorlar mı?
veya kendisi teklif etsin aşkım şu gün şurda ben gitmeden kutlayalım doğum gününü diye?
yani kutlamak istedikten sonra çok yol var..
ama problem seninkinde, kutlamak istemiyor.
abartıyorsun ne öküz?onu kutlama,bunu kutlama.. doğumgününü de kutlamayacaksan başka ne kutlayacaksın ki?
"Gelicem yanına ya tamam" demeye başladı zaten sonra gitsek bile otobüse atlar gelirim dedi. ben sitem ettim diye diyorsun diyorum yok diyor
1 yil 4 ayne kadardır berabersiniz? onun için çok da önemli değil gibisin
Sen ona yapmissin onunda sana yapmasi hos olur yani.. belki supriz yapmayi dusunuyordur birak bakalim kendi haline... eger hic bisi yapmazsa o zaman dökülürsun sende.Ben olsam aşkım aile bulusmasi olduğu için gitmemek olmaz ama ya senle öncesinde kutlarız ya da ben bir günlüğüne gelirim vs derdim. Bazı insanlar da diyor ki doğum günü falan boş işler böyle şeylerle ugrasamamak lazım ama ben yapardım ondan da ben sitem etmeden önce böyle bi şey demesini bekledim belki de ben haksızim hala aramadi
Böyle rol kesmeli sürpriz yapacağını hiç zannetmiyorum. Hem öyle olsa kendide triplere girmezdi konuşurken. Bu saate kadar arardi. Neyse 2 hafta sonra tekrar açılacak belliki konuSen ona yapmissin onunda sana yapmasi hos olur yani.. belki supriz yapmayi dusunuyordur birak bakalim kendi haline... eger hic bisi yapmazsa o zaman dökülürsun sende.
1 yil 4 ay