Unutmak değil umursamamaktir oSevgilimle 1.5 yıldır devam eden bir ilişkim var 21 yasindayız. Dün benim doğum günümdü fakat sevgilim kutlamadı, geçen yıl gece arayip kutlamıştı birde beraberken de kutlamisti. Dün her zamanki gibi buluştuk 3-4 saat oturduk sonra evine geçti bende kendi evime. Son dakikaya kadar bir doğum günün kutlu olsun demesini bekledim ama maalesef demedi. Kendimi cok kötü hissettim ve üzüldüm ama dillendirmedim bu durumu çekindim. Umursayan insan böyle mi yapar hala belki hatırlar diye bekliyorum.
Erkekler tarihleri hatırlamazlar.. bir hafta önceden hatırlatacaktınSevgilimle 1.5 yıldır devam eden bir ilişkim var 21 yasindayız. Dün benim doğum günümdü fakat sevgilim kutlamadı, geçen yıl gece arayip kutlamıştı birde beraberken de kutlamisti. Dün her zamanki gibi buluştuk 3-4 saat oturduk sonra evine geçti bende kendi evime. Son dakikaya kadar bir doğum günün kutlu olsun demesini bekledim ama maalesef demedi. Kendimi cok kötü hissettim ve üzüldüm ama dillendirmedim bu durumu çekindim. Umursayan insan böyle mi yapar hala belki hatırlar diye bekliyorum.
Zaten sorun unutması.. İnsan 1buçuk yıllık sevgilisinin doğum gününü unutur mu? Günler öncesinden bunu biliyor, hediye almış ve bir plan yapmış olmalıydı.Unutmuş olma ihtimali yok mu? Benim için de özel günler önemli ama günler şaşabilir sanki.
bazen insan hayatında çok karışık dönemlerden geçer. Hastalık, iş yoğunluğu vs gibi. Ben unutabilirim mesela. Bu umursamadığım anlamına gelmiyor ki.Zaten sorun unutması.. İnsan 1buçuk yıllık sevgilisinin doğum gününü unutur mu? Günler öncesinden bunu biliyor, hediye almış ve bir plan yapmış olmalıydı.
Konu sahibi, tarihleri unutacak derecede hayatında bir sorun, karmaşa varsa ve telafi etmeye çalışırsa affedebilirsiniz bence ama unutmasını gerektirecek bir şey yoksa, umursamıyor ne yazık ki.
Siz söylediiğinizde ne tepki verecek, bize de haber verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?