Sevgilim doğum günümü unuttu.

blanck

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
90
26
8
Sevgilimle 1.5 yıldır devam eden bir ilişkim var 21 yasindayız. Dün benim doğum günümdü fakat sevgilim kutlamadı, geçen yıl gece arayip kutlamıştı birde beraberken de kutlamisti. Dün her zamanki gibi buluştuk 3-4 saat oturduk sonra evine geçti bende kendi evime. Son dakikaya kadar bir doğum günün kutlu olsun demesini bekledim ama maalesef demedi. Kendimi cok kötü hissettim ve üzüldüm ama dillendirmedim bu durumu çekindim. Umursayan insan böyle mi yapar hala belki hatırlar diye bekliyorum.

Ben özel günlere çok önem veririm baya hassasım bu konuda , hediye vs olmasa bile sevdiğim insandan birkaç kelime duymak isterim ya , sanırım kutlamasa ayrılığı düşünürdüm çünkü yılda 1 olan güzel bir günü de unutmasın bir zahmet odun da olsa bir takvime ekleyip mesaj atsın bı zahmet

Üstelik sabahında sizinle 3-4 saat birlikteydi ne yaptınız peki bi pastaneye falan da mı götürmedi veya bahsi geçti mi

Doğum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu sağlıklı yıllara

Ya ben kimin hangi gün oldugunu bilirim ama o gunun o tarih oldugunu cok gec farkederim yada birsey olursa hatirlarim. Yani bugun birinin dogum gunu diyelim sorulursa anında söylerim ama gunleri tarihleri takip etmedigimden a bugun o gunmu derim. Belki oda öyledir. Yani o tarihte oldugunu farketmemistir. Olur yani insanız hepimiz. Evet bazıları hassas bu konularda ben umursamam da hatirlanmayi ama yine de bazen olabiliyor. Uzulmenizi anlıyorum ama arada baska seyler yoksa bu sebeple umursamadığını düsünmeyin derim. Birazcık pozitiflik

Bilmiyorum kimisi önemsemez ama benim icin onemli ve bu kadar umursamaz biri benim hayatima hiç girmedi.
Dogum gunu kutlamamak bana diger konularda da ipucu verir acikcasi ve devam edemezdim ben olsam diyorum ya.

Belki tarihi biliyor ama bugunun o gun oldugunu bilmiyordu. Yani tarihin farkinda degildir. Bende cok yakinim birinin dogun gununu unutup o gun birde konusmustum sonra cok uzulup telafi etmeye calistim. Bir firsat daha verin bence. Acikca soyleyin dogum gununu unuttugunu tepkisine gore davtanin.

Sevgilimin doğum gününü ben unutmam çünkü benim için doğum günü önemli. Sevgilinizin size değer verip vermediğini siz anlarsınız, belki de özel günler onun için önemli olmadığı için sadece unuttu.

Doğum günleri ve evlilik yıldönümü hariç diğer özel günlere anlam vermem ben. Hayatımdaki insan da bir zahmet unutmasın bu iki günü.

Çok öküzce yaaa

Unutmak değil umursamamaktir o

Erkekler tarihleri hatırlamazlar.. bir hafta önceden hatırlatacaktın

Çok net ayrılırım ya ama yani hic mi kimse kutlamadı da paylaşım yapmadın yani hayatında bir tek sevgilin mi var arkadaşın yok mu bir pastada mı kesilmedi ailen vs paylaşım yapsaydın utanırdı

Bi sonraki buluşmanizda söyleyin doğum günümü hatırlayıp kutladığın için teşekkür ederim diyin. Ve o an ki yüz ifadesini izleyin eğer dumur olmuş şaşkın ifade varsa ve sonrasında durumu toparlamak icin biseyler yapmaya calisirsa ya gerçekten hatirindan çıktı yada o günün doğum gününüz olduğunun farkına varamadı. Ama lakayt rahat ifade varsa ve sadece sözlü olarak geçiştirmek amaçlı kutlarsa ozaman umursamıyor ayrılın.

Unutmuş olma ihtimali yok mu? Benim için de özel günler önemli ama günler şaşabilir sanki.
Zaten sorun unutması.. İnsan 1buçuk yıllık sevgilisinin doğum gününü unutur mu? Günler öncesinden bunu biliyor, hediye almış ve bir plan yapmış olmalıydı.
Konu sahibi, tarihleri unutacak derecede hayatında bir sorun, karmaşa varsa ve telafi etmeye çalışırsa affedebilirsiniz bence ama unutmasını gerektirecek bir şey yoksa, umursamıyor ne yazık ki.
Siz söylediiğinizde ne tepki verecek, bize de haber verin.

Doğum gününe önem veren biriyimdir. Yani hiç mi öncesi sonrası bugün benim doğum günüm diye konuşmazsınız? Sürpriz bile gelecek olsa bunu bozmaz yani buluşurken de mi belli etmiyorsunuz anlamadım.
Ben çok net soğurdum.

Bizde de tam doğum günümde konuşmuyorduk hiç kutlamamıştı. Ben sinirlenip ayrılmıştım dil dökmesini zevkle izledim. Yaptığım blöftü He umursamasa uğraşmasa gerçekten ayrılmıştım

bazen insan hayatında çok karışık dönemlerden geçer. Hastalık, iş yoğunluğu vs gibi. Ben unutabilirim mesela. Bu umursamadığım anlamına gelmiyor ki.

Benim sevgilim de unutmuştu. Ama 2-3 haftalık sevgiliydik, çok tanımıyorduk birbirimizi, hassasiyetlerimizi. Ama yine de hır çıkardım tabi. Bir daha unutsun da göreyim.
Şimdi bu söylediklerimden dolayı belki de linç yiyeceğim ama doğru bildiğimi söyleyeceğim. 30 yaşındaki bir kadının tecrübesi olarak bakın olaya. Bir erkek, eğer yeterince seviyorsa sizi mutlu etmek için kendinden taviz veriyor. Şöyle açıklayayım, tarihleri mi hatırlamıyor mesela, ya da hiç tarzı değil mi kutlamalar vs.? Telefonuna hatırlatma kurar yine hatırlar istese. 100 kişilik sürpriz parti değil de bir küçük pasta alıp, yanına da makul bir hediye alıp kutlayamaz mı? İstese çok rahat yapar.
Erkekler sevdikleri kadınlara emek harcıyor, iki iki daha dört. Zamanını, parasını, ilgisini yoluna halı gibi seriyor. Bunlardan biri bile eksikse yeteri kadar sevmiyordur. Var olan neyi varsa sizden esirgememesi lazım. Bunu dedim diye olayı maddiyata çevirdiğimi sanmayın. Çok parası yoksa bile size sevdiğini hissettirmeyi başarabilir. Gerçekten isteyen başarabiliyor.
Demem o ki bir ilişki insanı mutlu eder, etmiyorsa toksiktir zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…