sevgilim eğitim için yurtdışına gidiyor napıcağımı bilemiyorm :(

cnm bnm aynı sorun bnde de war..tıpkı snnkını aynısı..bu agustos aynda yurdışına gıdıor.. 2-3 sene orda kalıcak..3 ayda bır gelıcem dıor. dişini sık bıraz herşy ıkmz ııcnde daha gusel olucak dıor...hep hayatmda sn olucaksın dıor.hayaller kuruo fln.. ama gtmeden söz yapalım dıorum aileler tanşsın dıorum.bunun ıcın daha cok erken dıor..anlamş deılm madem cıddısın bı adını koyalım ozmn.öyle deılmi.bn senelerce snı beklıycem.gelıp gelmıyecegn bıle bellı deıll.off allahm kafayı yıyıcem ya..ortakı yaşantı rahatt..okul ortamı fln..bnı unutur kesn..kı cok da guwenmıorumm..ama bnm icnde cok zor olucak cnm .kızların dedgn gbı herşeyı akışına bırakmak lazım.kadermsde warsa olsun ...yoksaa hayırlı deılmş dmk en guselı...oraya gtrrıklerınde işte gerck yuslerı meydana cıkacak..iisyle kotusuyle...herşey olacagına warırr..

aynı dert bende de varrr ağustosta gidio ve 6ay kalcak..napıcaz nasıl olcak ben de düşünüyorumm kara kara 6yıl da sonrası var..yılda bi ancak gelebiliyor yani biz de önce aileler tanışsn istedik ama sonra o ordayken ya bişey olur da ayrılırsak aileler açısında sorun olur diye düşündüm...tabi ki ayrılmak istemem ama olursa da ailemle aram kötü olsun istemem açıkçası..

sevgilinizle yurtdisina gitmeden soz istemeniz cok gereksiz..insanlar burada eslerini birakiyorlar baskalari icin..o yuzden hic acele etmeyin..herseyi zamana birakin..ve ayri kaldiginiz sure icinde kesinlikle iyi davranin sevgilinize..hep guzel seylerden bahsedin..sevgisi agir basiyorsa emin olun sizi asla birakmaz..

Back
X