bende aynı seyi yaşadım duygu olarak ama hiç bir zaman pes etmedim çok kötü zamanlarım oldu her gece dua ettim Allahım sen bana dayanma gücü ver diye o saçma sapan bir nedenden dolayı tartısma çıkardı çok kalbimi kırdı oysa ben hep iyi niyetliydim ona karsı bir gün olsun onu aldatmadım kötü söz söylemedim. tartısmamızdan sonra olan oldu yapılacak bişey yok dedi bana konusmadım artık onunla aramadım msj atmadım. onsuz geçirdiğim ilk gün bana sanki bir ömür gibi geldi. Ama hiç bir zaman içimdeki ümidi bitirmedim ayakta kalmaya çalıştım direndim çok zordu yaşadıklarım ama baktım zaman gecmeye basladı 1,5 ay sonra amcamın kızına msj atıyor onu çok seviyorum die. amcamın kızı aradı sonra beni yazdıklarını okudu aynı aksam beni aradıı erkek arkadasım o kadar yıpratmıstı ki beni nefret ediyordum ondan telefonu acmadım msjlar attı cevap vermedim gururum incinmişti aradığını gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağlamaya baslıyordum o kadar çok arıyordu ki beni telefonu bırakmak zorunda kaldım, gece 4-5 gibi msjlar atıyordu sensiz nefes alamıyorum boğuluyorum dayanamıyorum artık gibisinden en sonunda açtım teli konustuk görüşmek istediğini soyledi ama yazlıktaydım şehir dısında döndüğümde onunla görüşeceğimi soyledim. ist a döndüğümde görüştük onu ilk gördüğümde çok zayıfladığını farkettim ve gözlerindeki kızarıklıkları gözaltındaki torbaların şiştiğini gördüm yanıma yaklaştı sadece mrb. dedim oda aynı sekilde bana yürümeye basladık hiç suratına bile bakmıyordum sonra bir cafeye gittik karsılıklı oturduk birbirimize bakıyorduk bir an elimi uzattım ona ne hissediyorsun dedim tuttu elimi. sonra gözlerini yumdu sıkmaya basladı elimi gözlerini açtı kalp atıslarının hızlandıgını soyledi su an yasadığım duyguyu anlatmamın bir tarifi yok dedi. o an aynı sekilde benımde kalp atışlarım hızlanmıstı anladım ki ona karsı nefretim sevgimden dolayı olustugunu. üzülme hersey olacağına varır umudunu kaybetme ben dayanamıyorum boyle insanların acı çekmesine moralim sıfıra iniyor. ama içimde ona geri dönecekmissin gibi bir his var seviyorsan geri dön ne olursa olsun mutlu etmeye çalış onu üzerine fazla gitmeden. Allah büyük dua et belki çok daha güzel günlerin olur
artık üzlmüyorm cnm.. hayatta ondan daha önemli şeylerin oldugunu anladm.. o orda eğlenip gülüp geçerkenn beni hiç tnımamış gibi hayatına devam ederken.. bnm burda bigün dönermi diye beklemem arkasından yas tutmam .. yanlış olrdu. tbi bu elimzde olan bişey değil ister istemez üzülüyor yediremiyor insan bu olanları.. geri döniceğini sanmıyorm artık ve dönsede benim ona dönüceğiimi sanmıyorm.. hatta bundan cok eminim. aşkımdan ölsem dönmem artk ona.. inat veya gurur değil bu.. bişeyler kırılıp yok olunca pes ettm. Allah büyük dediğin ggibi.. insan oğluna öyle bi sabır ve direnme gücü vermişki.. herşeyle başacıkılabiliyo.. çare yok.. yaşıyıp görücez işte..