hahahahahhahahakikaten çok güveniyormuşsun ha.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahhahahakikaten çok güveniyormuşsun ha.
ne diyim size ya durduk yere kahkaha attirdiniz bana :))hakikaten çok güveniyormuşsun ha.
cok ama cok haklisin .Çevresinde böyle insanlar olan ne yapsın peki ölsün mü ?bu nasıl bir şükretmek böyle nispet yapar gibi yahu var böyle insanlar en yakın 15 yıllık arkadaşım bana bunu yapmaya çalıştı şimdi ben anormalmiyim ? pislik insanlar var çevremde diye öleyim mi ne biçim oh olsun tarzı bir yazı bu tabi ki arkadaşlarımla tanıştırıyorum ama yaşadığım olay yüzünden eskisi gibi bir arada olmaktan çekiniyorum ister istemez elimden alınacak die korktuğum için değil zaten elimden alamamıştı :) böyle bir hayalkırıklığı acı yaşamaktan korktuğum için istemiyorum çok bir arada olmak empati yapın biraz yazmadan önce başına gelmeyince anlamak çok zor çünkü
hirsimi alamasam daha baska seyler yazardim ki demekki terbiyem musade etmiyor okadarina.. bence de biz birbirimize cevap vermeyelim tatsizlik olmasin herkesin kendi dusuncesi biraz saygi. birtek ben degil burda diger arkadaslarda sizin uslubunuzu pek begenmemis.Başta tatlış tatlış arkadaşım, güzel yüreğin acı çekmesin tarzı şeyler yazmışsınız ama hırsınızı alamamışsınız herhalde. 5 dakika içinde yazdığım aynı mesaja alttaki çok ayıp sanalı 2. mesaj gelmiş. Uslüptan, usturuptan hiç bahsetmeyelim isterseniz sizinle. Aynı üsluba sahip olmadığımız çok açık.
Konuya gelirsek, konu sahibinin alınmasını gerektiren hiçbirşey yok. Çünkü kendisi erkek arkadaşıyla çevresini tanıştırmak için çaba sarf ediyor. Bunun gerekli olduğuna inanmasa zaten onları tanıştırmaz, üstüne kıskançlığından rahatsız olup bunu yenmek için konu açmaz. Benim söylediklerim belli ki ona değil, konu sahibi, erkek arkadaşıyla bir kız arkadaşını yan yana getirdi diye çok anormal ve yanlış birşey yapmış tepkisini verenlere.
İkincisi elbette benim aklımla hareket etmenize gerek yok. Zaten illa benim dediğim gibi yapmalısınız yazmadığıma göre böyle birşey yazmanız da saçma. Ben bir ilişkiye başladığınızda, arkadaşlarınızdan uzaklaşmanın ileride yaratacağı yalnızlıktan bahsetmişim. Bu bir neden sonuç ilişkisi, sevgilim/kocam istemiyor diye kendinizi eve kapatır ya da kurdun aklına kuzu düşürmeyeyim diye bütün arkadaşlarınızdan uzaklaşırsanız yalnız kalırsınız bu kadar basit. Sonucunda da ya ilişki bitiminde 'eskiden kalabalık bir çevrem vardı şimdi etrafımda kimse kalmadı, bu ilişkiye boşuna emek sarfetmişim' diye hayıflanan bir insan olursunuz. Ya ilişki sürer 'Neden günde 50 defa mesajlaşmıyoruz ki biz?' diye dert edinen, eşinizin kendi arkadaşlarıyla yaptığı kısacık aktivitelere içten içe kinlenen, 'Bebek yapsak yalnızlığımı alır mı acaba?' diye düşünen bir kadın olursunuz. Ben de kimsenin kendini bu kadar yalnız ve hayattan soyutlanmış hissetmesini istemem ve aldatılmak ne yaparsanız yapın önleyemeyeceğiniz kötü bir ihtimalken, hayattan soyutlanma diğer ilişkilerinize de az biraz yatırım yaparak önüne geçebileceğiniz bir sorun.
Merhabalar.
Ben eski ve uzun süren ilişkisinde aldatılan biri olduğum için psikolojisi o zamanlar bozulmuş biriyim.
Aradan yaklaşık 2seneden fazla geçti. Uzun süredir beraber olduğum ve çok sevdiğim çokta güvendiğim bi sevgilim var
Geçen gün ben en yakın kız arkadaşım (bebeklikten beri) ve sevgilim gece eğlenmeye çıktık. Normalde aklımda hiç böyle bir düşünce yokken durduk yere bütün gece arkadaşımla sevgilimi gözlemledim. İsimleri ayla ve Berk olsun. Ayla o gün dekolteli bi kıyafet giymişti
Ayla bişeyler anlatırken hep Berk'e baktım mesela Aylanın Dekoltesine bakıyor mu diye.
Ayla böyle cilveli bir kızdır bazı hareketleri falan tam kelimeyi bulamadım ama cilveli-kadınsı gibi.
Yine o şekilde bi konu anlatıyordu hep berk e baktım. Etkileniyor mu acaba diye.
Bir ara ayla tuvalete gidecekti yine berke baktım kızı arkadan izliyor mu diye.
Gece eve gelip yatağa girdiğimde o geceyi düşündüm ve fark ettim ki yaptığım tek şey berk ve aylayı izlemek olmuş
Kendime çok acıdım ve kendimden utandım
Kız benim 20 küsur senelik arkadaşım Sevgilim dünya tatlısı beni üzmeyen bi çocuk
Sizce ben anormal miyim? Geçmiş ilişkim yüzünden hala psikolojim bozuk olabilir mi bu tarz konularda? Ne yapmalıyım?(beni aldatan eski sevgilimi başka bi çok yakın liseden arkadaşımla tanıştırmıştım. O sıralar aramız bozuktu çocukla. Ve bana kız gittikten sonra arkadaşımı çok güzel bulduğunu hareketlerini falan çok beğendiğini ağır başlı olduğunu benim gibi olmadığını söylemişti. O zamandan kalma bir şey de olabilir)
sana sonuna kadar katiliCnm benim 1.bu zamanda kimseye güvenme.2.arkadssin belkide artniyetli bir kız degildir gunahini almamak lazim amaa amasi var iste.hicbir zaman erkek arkadasinla bulusurken kız arkadasini götürme.kız arkadasin belki sevgilinin gözünde iyi bir kiz modeli yaratmak ister ama sevgilin farkinda olmadan gun gelir seni kiz arkadasinla kiyaslar.kız arkadasinin boyle bir bulusmada dekolte giymesi hos olmamis bence.ayrica evet önceki iliskindr aldatildigin icin bunun izleri kalmis sende cokda haklisim.insanin inanci kalmiyor bir gözunu kapatirken bir gozun hep acik kalsin. (Anladin nedemek istedigimi)bütun gece onlari izlemen yaşadigin kötu deneyimden kaynaklaniyor.ama söylede bir gercek var ki.bir kadin kimsen huylanacagini hangi kadindan kiskanacagini mutlaka bilir anlar.belliki sen birinden birine guvenmiyosun.cunku guvenini sarsacak kücükte olsa bir hareket birsey olmus.ya kız arkadasinin rahat tavirlari seni endiselendirmis yada sevgilinin herhangi bir tavri..bu paranoyaklik degil sen biseler hissetmissin belliki.
Cnm benim 1.bu zamanda kimseye güvenme.2.arkadssin belkide artniyetli bir kız degildir gunahini almamak lazim amaa amasi var iste.hicbir zaman erkek arkadasinla bulusurken kız arkadasini götürme.kız arkadasin belki sevgilinin gözünde iyi bir kiz modeli yaratmak ister ama sevgilin farkinda olmadan gun gelir seni kiz arkadasinla kiyaslar.kız arkadasinin boyle bir bulusmada dekolte giymesi hos olmamis bence.ayrica evet önceki iliskindr aldatildigin icin bunun izleri kalmis sende cokda haklisim.insanin inanci kalmiyor bir gözunu kapatirken bir gozun hep acik kalsin. (Anladin nedemek istedigimi)bütun gece onlari izlemen yaşadigin kötu deneyimden kaynaklaniyor.ama söylede bir gercek var ki.bir kadin kimsen huylanacagini hangi kadindan kiskanacagini mutlaka bilir anlar.belliki sen birinden birine guvenmiyosun.cunku guvenini sarsacak kücükte olsa bir hareket birsey olmus.ya kız arkadasinin rahat tavirlari seni endiselendirmis yada sevgilinin herhangi bir tavri..bu paranoyaklik degil sen biseler hissetmissin belliki.