Sevgilim En Yakin Arkadasina Asik...

Bu konuyu acabilmek icin uye oldum ama BDV bagimlilik yapti, kac gundur kendi derdimin yaninda digerlerini de okudukca psikolojim bozuldu paranoyaklastim:KK14::KK14: sevgilimden asiri derecede sogudum, o bana ne derse desin inanamicam. :işsiz:

40a yakin fotografin 4 tanesi bu kizla.. Oyle fotograf silme huyu yoktur, genel olarak silme huyu yoktur ne mesajlarini ne aramalarini ne baska bisi... 3-5 yil onceki maillerin durmasindan anlamissindir. Kizla olan fotolarin hepsi bizim iliskimiz baslamadan once paylasilmis..
Nedenini sorup silmesini soylemelisin fazla tartisma cikarmadan tabi. Artik hayatinda senin oldugunu ve boyle seylere dikkat etmesinide (Biraz gec yazdim ama)

Yerinde olsam bitirirdim ilişkiyi. Sevgilini de suçlamadan. Olabilir. Unutamıyor ama hayata devam etmeye, önüne bakmaya çalışıyor olabilir.

Sonuçta herkes ilk sevdiği kişiyle evlenmiyor. Bazen o sevse de karşı taraf karşılık vermiyor ve başlamadan bitirmek zorunda kalıyor.

Ama burada sen bir teselli olmak zorunda değilsin. Şüphe varsa, altında bir şey vardır. Kadın hisseder bunu. O kafasında bitirmiş olsaydı, sana o enerjiyi verseydi, sen de o rahatlığı hissederdin.

6 ay çok uzun bir süre değil sonuçta. Ben şu anda kariyerime yoğunlaşacağım deyip bitir bence. Ama konuş da açık açık. senin de kafanda o kızı bitirdiğini düşünmüyorum. O yüzden devam etmekte düşünmüyorum diye.

Hepinize cok tesekkur ederim gorusleriniz icin. Butun hafta sonu dusundum, sizin yorumlariniz, o mail vs... Sali aksami konustuk. Her seyi o kadar yanlis anlamisim ki, cok utandim. Mailin varligini bile unutmus, birlikte acip okuduk tekrar. Ondan izinsiz karistirdigim icin de ozur diledim. Asla boyle dusunme sonuna kadar hak veriyorum, boyle bir seyi tek basina okudugundaki psikolojini dusunemiyorum vs dedi. Onu 3 yil once eski sevgilisine yazmis meger. O kiz da ayni arkadas grubundaymis o zamanlar, benim suphelendigim kizla oldugu gibi cok samimilermis onunla da. Biz hic eski sevgililerimizden konusmadik, o duymaktan rahatsiz oluyordu bu yuzden ben de ona sormadim hic, bilmiyordum oyle bi iliskisi oldugunu. 1 senelik iliskisiymis zamaninda, zaten dedigim gibi mailin 3 senesi var. hicbir sekilde gorusmediklerini, aklinda da zerre kadar kalmadigini soyledi. O kadar cok agladi ki, gozlerimin tam icine baka baka konustu hep, bi an bile suphe uyandirmadi. Hayatimda da aklimda da senden baskasi yok, asla olamaz sana bunu yapmam ben boyle s*refsiz bi adam degilim dedi. Uzun uzun konustuk, aklimda butun soru isaretlerini cozdum, icim rahat kizlar iyi ki fevri davranmamisim. Cok tesekkur ederim tekrar :))

Hepinize cok tesekkur ederim gorusleriniz icin. Butun hafta sonu dusundum, sizin yorumlariniz, o mail vs... Sali aksami konustuk. Her seyi o kadar yanlis anlamisim ki, cok utandim. Mailin varligini bile unutmus, birlikte acip okuduk tekrar. Ondan izinsiz karistirdigim icin de ozur diledim. Asla boyle dusunme sonuna kadar hak veriyorum, boyle bir seyi tek basina okudugundaki psikolojini dusunemiyorum vs dedi. Onu 3 yil once eski sevgilisine yazmis meger. O kiz da ayni arkadas grubundaymis o zamanlar, benim suphelendigim kizla oldugu gibi cok samimilermis onunla da. Biz hic eski sevgililerimizden konusmadik, o duymaktan rahatsiz oluyordu bu yuzden ben de ona sormadim hic, bilmiyordum oyle bi iliskisi oldugunu. 1 senelik iliskisiymis zamaninda, zaten dedigim gibi mailin 3 senesi var. hicbir sekilde gorusmediklerini, aklinda da zerre kadar kalmadigini soyledi. O kadar cok agladi ki, gozlerimin tam icine baka baka konustu hep, bi an bile suphe uyandirmadi. Hayatimda da aklimda da senden baskasi yok, asla olamaz sana bunu yapmam ben boyle s*refsiz bi adam degilim dedi. Uzun uzun konustuk, aklimda butun soru isaretlerini cozdum, icim rahat kizlar iyi ki fevri davranmamisim. Cok tesekkur ederim tekrar :))
Sevindim senin adına

Aradan 3 yıl geçmiş eski duyguları kalmamıştır demeye gelmiştim ki bu mesajınızı okudum. Çok sevindim konuşup olayı çözmenize. Böyle durumlarda en iyisi oturup sakince konuşmak. Yoksa insan kafasında milyonlarca şey kuruyor.

Back
X