• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim En Yakin Arkadasina Asik...

hala dipdibe hala kankalarsa sorun..yok görüşmüyor deseydiniz geçmiş gitmiş derdim
bence sorun üzgünüm:(

Surekli bunu dusunuyorum, bana bakarken onu mu gordu hep, ona soylemek istediklerini bana mi soyledi diye... :KK43:

Bir kadın olarak o seni ne kadar ikna ederse etsin yine düşünürsün (en azından ben düşünürdüm). Şu anda onunla konuşmadan önce sen ne istiyorsun ona karar ver, herkesin düşüncelerini bir kenara koy sonra kendin düşün en iyi kararını verirsin umarım..

23 yasinda bir universite ogrencisiyim. Su an sevgilim olan bey 22 yasinda. Gecen sene benimle tanismak icin bana bi adim atmisti ama ben psikolojik ve ailevi sorunlarim yuzunden bi iliskiye vakit ayiramayacak durumdaydim. Bu doneme basladigimizda ayni arkadas ortami vasitasiyla tanistik ve kanim cok isindi kendisine. 6 aydir birlikteyiz. Cok guzel giden bi iliskimiz var. Vardi.....

Bu sabah aklima seytan girdi ve o uyurken bilgisayarindan maillerine baktim. 3 yil oncesine ait gonderilmemis, taslaklara kaydedilmis bi mail vardi. Daha cok gunluk gibi yazilmisti. Askini ilan etmekten korktugunu, onun hep yaninda ama bi o kadar uzak oldugunu, ondan baskasina seni seviyorum diyemeyecegini, onu omrunun sonuna kadar bekleyecegini.... Isim yoktu mailde ama ben en yakin arkadasi diye bahsettigi kiz oldugunu anladim. Kafamda kareler birlesti. Instagram’da benimle bir kez bile fotograf, story vs paylasmadi. Profilinde o kizla 4-5 tane forografi var. Profil resminde bile.... Kizin ona oyle bi ilgisi oldugunu dusunmuyorum sayet olsaydi bugune kadar bir seyler olurdu aralarinda.. biz Izmir’de yasiyoruz kiz Istanbul’da. Yani ben tanismadim kendisiyle. Ama tanistigimizdan beri hep kiz kardesim diye soz etmisti. Inanmistim :KK43:

Icim cok yaniyor, ne yapacagimi bilemiyorum. Cok uzun zaman sonra birini sevdim ve cok mutluydum. Surekli kafamda donup duruyor acaba o duygular hala var mi diye... Ona hicbir sey soylemedim, tavrimi bile degistirmedim. Nasil baslayacagimi bilmiyorum cunku.

Bunu kimseye anlatamiyorum cunku kendimi cok kucuk dusmus hissediyorum :KK43: lutfen bana el verin, yardiminiza ihtiyacim var.. Cok..... :KK43:
Sevgilin platonik aşık o kıza. Ona ulaşamamış yarasını sarmak için seni yara bantı olarak kullanmış. Göster millerini kendisine hani kardeşimdir de gerçi kıvıracaktır. Erkek milleti işte boş durmayı sevmezler çok çalışkandır bu cins

Bazen anlık uç duygular hissedebiliyor insan gençlikte..belki o andı hissettikleri geldi ve geçti. O yazıyıda unuttu orda..3 yıl diyorsunuz. 3 yılda insan bu duyguyu içinde tutamaz. İlla dile dökmesi lazımdı. Kız kabul etseydi,siz olmazdınız şu an,reddetseydi profilde resmi olmazdı hala..bence tabi

Bazen anlık uç duygular hissedebiliyor insan gençlikte..belki o andı hissettikleri geldi ve geçti. O yazıyıda unuttu orda..3 yıl diyorsunuz. 3 yılda insan bu duyguyu içinde tutamaz. İlla dile dökmesi lazımdı. Kız kabul etseydi,siz olmazdınız şu an,reddetseydi profilde resmi olmazdı hala..bence tabi

Evet muhtemelen hic acilmamis duygular..

3 yıl önce yaş 19.
Hep bir arada ise bu kızla aşk sanmıştır, arkadaşlık bozmamak için açılmamıştır.
Muhtemelen şimdi de iyiki itiraf etmedim diyordur...
hormonların tavan yaptığı yaşlar, genelde yakın arkadaşlık olunca ortada kafa karışabilir o zamanlarda.
Eğer size karşı bir ilgisizliği varsa, kafanızı karıştıracak bir davranışı, yada sevildiğinizi hissetmiyorsanız, düşüncesiz biriyse ayrılın.

Aksi durumda siz hayatında yokken, 3 yıl önce birine aşk mektubu yazmış, çok da tın.

Tamda aynı şeyleri yazacakken sizin mesajı gördüm...

% 100 katılıyorum

+1

şutlaaaa...

yaşın çok küçük daha. kimsenin 2. tercihi olmak zorunda değilsin. başkasını seven biriyle ilişki yaşanmaz sana yazık. önce ondan uzaklaş telefonlarını açma bi bahane uydur işim gücüm var akraba ziyareti blabla. hatta mümkünse başka bi şehre ziyarete git. sonra ordayken bi mesaj telefon açar söylersin olmuyor vs diye.

önce hazmet sonra ayrıl yani. bu kadar hengamede hemen adamın karşısına çıkıp anlatırsan seni ikna eder ama sonra da hep pişman olursun içten içe bildiğin için.

dediğim sinsice gelebilir ama erkek kafası böyle yapıyor bana eski sevgilim böyle yaptı huzurlu mutlu hayatına devam etti. sen de öyle yap o yüzden.

Mektubun baska bir kiza yazilmis olma ihtimali yok mu? Erkek arkadasiniza soracaginiz sorulari iyi dusunun, ki o kiz benim su anki yakin arkadasim olan kiz degil diyemesin. Mesela once mektuptaki bilgilerden yola cikarak sorular sorun. Daha once hic baska yakin kiz arkadasi olmus mu? Hic platonik asik olmus mu? Siz de kendinizden bashsedebilirsiniz once. Gergin degil rahat bir ortam olusturun ki anlatsin. Cok anlayisli gibi davranin, onu daha iyi tanimak icin gecmisini de bilmek istediginizi soyleyin. O zaman sevginizin daha anlam kazanacagini falan da ekleyin ki rahat rahat anlatsin. Kesinlikle o yakin arkadasi olan kizdan suphelendiginizi belli etmeyin. Yoksa o kisinin o kiz olmadigini iddia edecektir. Yeterli bilgiyi elde ederseniz, yani o kizin en yakin arkadasi olan kiz oldugu kesinlesirse, gercek yuzunuzu gosterebilirsiniz. Eger basta hislerinizi belli ederseniz bir sey ogrenemezsiniz. Erkekler cok temkinlidir.

şutlaaaa...

yaşın çok küçük daha. kimsenin 2. tercihi olmak zorunda değilsin. başkasını seven biriyle ilişki yaşanmaz sana yazık. önce ondan uzaklaş telefonlarını açma bi bahane uydur işim gücüm var akraba ziyareti blabla. hatta mümkünse başka bi şehre ziyarete git. sonra ordayken bi mesaj telefon açar söylersin olmuyor vs diye.

önce hazmet sonra ayrıl yani. bu kadar hengamede hemen adamın karşısına çıkıp anlatırsan seni ikna eder ama sonra da hep pişman olursun içten içe bildiğin için.

dediğim sinsice gelebilir ama erkek kafası böyle yapıyor bana eski sevgilim böyle yaptı huzurlu mutlu hayatına devam etti. sen de öyle yap o yüzden.

Gayet mantikli hic de sinsice degil beni dusurdugu durumdan sonra :( kendimi tamamen ondan sogutup oyle ayrilmayi dusunuyorum hatta intikam alabilecegim bir seyler elde etmeye caliscam

Mektubun baska bir kiza yazilmis olma ihtimali yok mu? Erkek arkadasiniza soracaginiz sorulari iyi dusunun, ki o kiz benim su anki yakin arkadasim olan kiz degil diyemesin. Mesela once mektuptaki bilgilerden yola cikarak sorular sorun. Daha once hic baska yakin kiz arkadasi olmus mu? Hic platonik asik olmus mu? Siz de kendinizden bashsedebilirsiniz once. Gergin degil rahat bir ortam olusturun ki anlatsin. Cok anlayisli gibi davranin, onu daha iyi tanimak icin gecmisini de bilmek istediginizi soyleyin. O zaman sevginizin daha anlam kazanacagini falan da ekleyin ki rahat rahat anlatsin. Kesinlikle o yakin arkadasi olan kizdan suphelendiginizi belli etmeyin. Yoksa o kisinin o kiz olmadigini iddia edecektir. Yeterli bilgiyi elde ederseniz, yani o kizin en yakin arkadasi olan kiz oldugu kesinlesirse, gercek yuzunuzu gosterebilirsiniz. Eger basta hislerinizi belli ederseniz bir sey ogrenemezsiniz. Erkekler cok temkinlidir.

Emin oldum cunku, “onun ihtiyaci varken bedenen yaninda olamadim ama aramaya calistim” falan yazmis gunlugunde... ve yine daha da eski maillerinde o en yakin arkadasina attigi mailde de kiza diyordu ki cok ozur dilerim biliyorum su an birine ihtiyacin oldugunu ama gelemedim istanbula vs...

3 yıl önce ya da şimdi hayatının bir dönemi belli ki bu kıza sana şu an hissettiği şeylerden daha yoğun hisler beslemiş

Bn hiçbir erkeğin hayatında eh işte diye sevilen bir kadın olmayi tercih etmezdim etmedim,yetinirim iyiyiz diyosan sen bilirsin

3 Yıl önce Yazmış o Duyguları güncel mi acaba ?
Size karsı nasıl ? Kadınlar hisseder

Ben o maili gorene kadar hic mesafe hissetmemistim aramizda. Henuz 6 ay oldu oyle deli gibi asigiz, evlenicez diyemem tabi ki ama cok iyi anlasiyoruz, egleniyoruz, yaninda evimde gibi hissediyorum. ama simdi en ufak sey bile sanki sahteymis, planlanarak yapilmis gibi geliyor. Guvenim sifirlandi ona karsi.

3 yıl önce ya da şimdi hayatının bir dönemi belli ki bu kıza sana şu an hissettiği şeylerden daha yoğun hisler beslemiş

Bn hiçbir erkeğin hayatında eh işte diye sevilen bir kadın olmayi tercih etmezdim etmedim,yetinirim iyiyiz diyosan sen bilirsin

Evet cok haklisin :(

Ben o maili gorene kadar hic mesafe hissetmemistim aramizda. Henuz 6 ay oldu oyle deli gibi asigiz, evlenicez diyemem tabi ki ama cok iyi anlasiyoruz, egleniyoruz, yaninda evimde gibi hissediyorum. ama simdi en ufak sey bile sanki sahteymis, planlanarak yapilmis gibi geliyor. Guvenim sifirlandi ona karsi.
Bence o Duyguları güncel olmayabilir ama bir sor maili Görmüş gibi değil de geçmişte çok aşık OLdupun biri olmuş muydu gibisinden sor

Arabeske bağlamak istemem ama bir erkeğin rakı masasında aklına gelen kadın sen değilsen,dinlediği şarkıda gözünün daldığı sen değilsen ne bileyim içi titremiyosa bi anlamı yok, bazı şeylerin azı ya da kararı makbuldür de aşk öyle değil, aşk ya hep olacak ya hiç ucundan tutsam da olur denmez

Deli gibi aşık olacak ki evlendiğinde o aşk durulduğunda bile sana kalan şey kocaman bir sevgi olsun

Back
X