- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
- Konu Sahibi terelellili
-
Bence dikkatli ol sen uzun iliskiler kolay atlatilmiyr. Numarasini degstrsin kiz yazamaz boylece bak bakalim dvarislari hala aynimi sana karsi. Belkide sen oyle hissedyrsn pskolojik olarak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güldüm bu yoruma.aslında çok doğru
istedikleri kadar konuşsunlar .AMA kimsenin ahı kimse de kalmaz bunu bilir buna inanırım.
evet aynen öyle yapacağım. beniEvet kalmaz ama sende dik dur bırak ya başka erkekmi kalmadı seni seven sonuna kadar seni sahiplenen birini bul eminimki çıkıcak karşına
10 yıldır aynı numarayı kullanıyorum değiştirmem zaten aramayacak ben konuştum diyor.
evet aynen öyle yapacağım. beni
ikinci tercih elinin altındaki oyuncağı olarak görmesine izin vermeyeceğim
10 yıldır aynı numarayı kullanıyorum değiştirmem zaten aramayacak ben konuştum diyor.
aslında saf değilim saf olsam konuştuğunu farketmezdm.zaten blinmeyen numara olduğunu görünce direk ezberledim nunarayı hafızama kazıdımbahaneler bahaneler bahanelerkeşke bu kadar saf olmasaydın
Bence sen hal ve hareketlerini gozlemle sana karsi tavirlarini. Bide biliyrsn bizim hissiyatimz kuvvetli, eger devam ederse daha fazla surdurme 2ay olms daha bosuna zaman harcama. Aenin sevgilinmi ayrilms kizmi canm? Benmde 5 yillik bir iliskim var bu arada
Ne zaman bunu ona söyliyceksin peki seni kandırmasına izin vermeden çıkar hayatından
aslında saf değilim saf olsam konuştuğunu farketmezdm.zaten blinmeyen numara olduğunu görünce direk ezberledim nunarayı hafızama kazıdım
ALLAH BOZMASIN.ortak karar vermişler anlaşamıyoruz diye.
ya o ayrılık döneminde çıktığınız insanın ne suçu vardı.benim ne suçum var ya bir tek beni sevsin istedim başka hiç bir şeyi düşünmedim istemedim.
birazdan msj atacağım.
iyi niyetliyim evet bu da aptallık oluyor sanırım. ama bitireceğim. onu üzmemek adına beni üzmesine izin vermicemsaf olunca numara ezberliyemiyomusun güldürdün beni iyi niyetli oluşundan safsın dedim bu kadar şeye rağmen ayrılmak istememenden söyledim
evet beni üzmesine izin vermicemAnladm canm. Bence sen birak bu cocuguu
iyi niyetliyim evet bu da aptallık oluyor sanırım. ama bitireceğim. onu üzmemek adına beni üzmesine izin vermicem
bana yakışan da bu sessizce çekilmek. ALLAH kahretsin yine olmadı yine başaramadım mutlu olmayıKimse iliskiye ayrilmak icin baslamiyor. Herkes mutlu olmak istiyor. Ben bunun huzursuzlugunu cok yasadim. Esimle yeniden konusmaya basladigimda kesinlikle onu istemiyodum. O donemde ciktigim cocuktan cok hoslanmaya baslamistim bile. Ama esimle konusmalarimiz siklastikca yapamayacagimi anladim ve direk ayrilma kararimi soyledim. Uzun iliskiden cikmis insanla birliktelik risktir gercekten. Uzun iliskiden cikan insan zor dikis tutturuyor. Benim karsimdaki insan bunlari biliyodu. Ama sen sonradan ogrenmissin sanirim. Gercekten sesszce cekilmek senin acindan en hayirlisi
çok teşekkür ederim hepinize. tanımadığınız halde yardım ettiniz. ALLAH razı olsun.tebrik ederim seni en doğru karar bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?