sevgilim eski sevgilisi vazgeçmiyor???

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
arkadaşlar sevgilim eski sevgilisinden ayrlalı 2 sene olmuş. bizde 1 senedir birlikteyiz. benden önce 1 sene yalnızmış. ve kız bir türlü vazgeçmemiş. hala da vazgeçmiyor. önce arkadaşıyla haber yollatmışt. arkadaşı sevgilisi var ciddiler bırak artk umudun olmasn demiş. ama kız yine brakmadı.

sevgilm askerdeyken oraya gitti ve çıplak fotolarnı attı düşününnn .sevgilimin numarasnda arkadaşından almış. sevgilimde seni savcılığa vericem dedi. bende dayanamadm kıza yazdım face ten ve ailen duyarsa ne olur savcılğa vericez artk dedim. sevgilim de daha bişey yapamaz diyordu. kızın face i ne bakıyordum ara ara.

ve ne görüyim kız normalde farklı şehirde yaşıyor kalkmış buraya gelmiş. foto çekilmiş ve altına yazmış ki gelin gelicem buralaraaa !!! şu an burada yani.. sevgilimde bişey yaparsa eğer veririz polise dedi.

kız kafayı bozmuş anlıycanız. evlenincede rahat bırakmycak diye korkuyorum. ne yapmalıyz ne caydırıcı olur ?

çok fena hemde. bana diyor ki öyle birini nasıl unutayım artık gözünde öyle bi hal almış ki. ve diyor ki insallah kymetini bilemezsinde yine benim olur o diyor :/

nerden irtibata geçiyorsa sizle bence silin bitsin gitsin aksi halde çok kötü sonuçlar doğurabilir. ilgi çekmek için yapıyor ve görünüşe göre başarıyor. ilgilenmeyin

İleri giderse lafta bırakmayıp gerçekten savcılığa verebilirsiniz

Saplantı takıntı kokteyl kızda direk vern savcılığa bişey olmasını beklemeyin

nerden irtibata geçiyorsa sizle bence silin bitsin gitsin aksi halde çok kötü sonuçlar doğurabilir. ilgi çekmek için yapıyor ve görünüşe göre başarıyor. ilgilenmeyin

zaten ilgilenmiyordum. en son çıplak foto atınca dayanamadım çok sinirlendim verdim veriştirdim. utanmazsn annen baban şu yaptıklarnı görse kahrolur ne biçim bi insansın dedim. korkuttum birazda. ama vazgeçecek gibi durmuyo. şu an bişey yapmadı. ama kalkmş gelmiş ve gelin gelcem buraya yazmş. hala vazgeçmemiş yani. bakalım napcak diye bekliyorum paranoyak oldum ya

zaten ilgilenmiyordum. en son çıplak foto atınca dayanamadım çok sinirlendim verdim veriştirdim. utanmazsn annen baban şu yaptıklarnı görse kahrolur ne biçim bi insansın dedim. korkuttum birazda. ama vazgeçecek gibi durmuyo. şu an bişey yapmadı. ama kalkmş gelmiş ve gelin gelcem buraya yazmş. hala vazgeçmemiş yani. bakalım napcak diye bekliyorum paranoyak oldum ya

merak ettim yaşı 18 in üzerinde mi? kaç yaşında, pek normal şeyler değil bunlar

Gelin gelicem buralara dediğine göre onda durumlar vahim galiba.. Savcılığa verin de görsün şaka mıymış neymiş bu olaylar. Engelleyin her yerden de, sende onun facesine falan bakma sinirini bozma sevmediğin değil sevdiklerini stalkla :)

Ayy yok artik kiz manyakmis.
Ciplak fotoyu sevgilinze mi atmis?

inanmaam hastalarının dişiyle fantezi yapan bi diş hekimi belerdi gözümün önünde.:KK57: Aman Allahım sen koru

tedavi olması lazm normal değil kesinlikleee.. yazık hastalarna başka türlü gariplikleri de varsa

Ayy yok artik kiz manyakmis.
Ciplak fotoyu sevgilinze mi atmis?

evet maalesef hem telefondan hem face ten ve bende face te kini gördüm düşünün :/ kızın face i yoktu foto atmak için açmış ordan da yolladı. iğrençtiiiii :KK43:(((

Ya ben böyle konularda ilk önce buna izin veren kisiye bakarim...
Tamam manyak saplantili insanlar var..ama mesela Allah korusun benim basima gelse ben okadar sacmaliga izin vermezdim.
Sizin bu durumda yapacak birseyiniz yok..sevgiliniz noktayi koymasi lazim. Kizda umut birakmamasi lazim..
En basiti numarasini degistirebilirdi..

evet maalesef hem telefondan hem face ten ve bende face te kini gördüm düşünün :/ kızın face i yoktu foto atmak için açmış ordan da yolladı. iğrençtiiiii :KK43:(((

Ayy igrenc. Bida boyle olursa kesin sikayet edin birde doktormus...

Diş doktoru deyince dayanamadim aklıma patrondan kurtulma sanati filmi geldi

Aa aaa terbiyesiz ! Ben olsam savcılıga gider veririm, ailesine de yazdıklarını attığı fotografları gösteririm.Sanal alemde rezil kepaze ederim. Sonra saçlarından tutar bi güzel yerlerin tozunu alırım.

X