• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim eski sevgilisiyle görüşüyor..

ya canım 5 yıl boyunca o kızı unutmamış olması da çok inandırıcı değil. takıntı bence.

iyi o zaman sen yol ver ne hali varsa görsün.

kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın

aramızı daha kötü yapacaktı gibi bir cümle kullanmışsınız inanamadım. yani adam hala belliki onu seviyor !!! bunun başka bir anlamı kesinlikle olamaz. başkasını seven bi adamla aranız kötü olsa ne olacak iyi olsa ne olacak. aranız kötü olmasın diye yutabilecek misin bunları. bunları kesinlikle sana kendini kötü hissettirmek için söylemiyorum ama arada 5 yıl gibi bir süre var bu süre içinde unutamamışsa hiç unutamaz o kız. nerede oy kullanacağını bile araştırmışsa demek ki karşısına çıkmak karşılaşabilmek umuduyla araştırmış :S her şeyi anlatın bence açık açık. onu sevdiğinizi ama o sizi sevmiyorsa hiç ayrılmak istemediğiniz halde ayrılmayı kabul ettiğinizi söyleyin. hala onu düşünüyor olmana katlanamıyorum deyin. sizi ne kadar üzdüğünü anlatın ona. kavgayla da halledilebilecek bir şey değil bu açık açık sorun ona gerçek hislerini öğrenin neden böyle şeyler yaptığının sebebini söylemesini isteyin.

tşk ederim bazen düşünemez oluyorum...vakit kaybetmeden konusucam böyle hayat gecmez farkındayım ama...:2:

ya canım 5 yıl boyunca o kızı unutmamış olması da çok inandırıcı değil. takıntı bence.

takıntı hatta ileri derecede sapıklı oldugunu düşünüyorum artık..ben 5 yıl boyunca iyi olalım diye hayal ederken o başkasını hayal etti diye icim icimi yiyor:43:

takıntı hatta ileri derecede sapıklı oldugunu düşünüyorum artık..ben 5 yıl boyunca iyi olalım diye hayal ederken o başkasını hayal etti diye icim icimi yiyor:43:

bu acıyı tek başına yüklendiğin için bu kadar üzgünsün.
bırak oda seni bi nebze dahi sevdiyse sensizliğin ne demek olduğunu anlayacak ve belkide hatasından geri dönecektir

Ya kaç yıl geçmiş gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler.
Demek ki hala beklentisi var erkek arkadaşınızın o kızdan ya da
arkadaşların dediği gibi takıntı yapmış ki o da çok sağıklı bir şey değil.
Bana kalırsa tek kelimeyle yol ver derim değerini bilen adam gibi biri
elbet çıkar karşına

tşk ederim bazen düşünemez oluyorum...vakit kaybetmeden konusucam böyle hayat gecmez farkındayım ama...:2:

sen "ama"larını cümlelerinin sonunda kullanmaya devam ettikçe onun yaptıklarını sineye çekmek durumunda kalacaksın. düşünsene arkadaşında dediği gibi takıntılı biri seni öperken onu düşünür seninle gezerken onla da şuraya gitmiştik der yanındaki sen değilsin O... sakın susarsam iyiyiz konusursak kötüyüz gibi bi cümle daha kurma kendine... zaten erkeklerin kendini bu kadar değerli sanmasının sebebi de bizim aptal aşık olmamız.. seviyosun ama sürekli şüpheyle yaşayamazsın kişiliğin bozulur paranoyak olursun. evlendiğinde seni dövdüğünü farzet aman ağzımızın tadı kaçmasın mı diyeceksin?? :53:

5 yıllık beraberliğim var bu sürec icerisinde sevgilim eski sevgilisiyle görüştügünü onu arastırdıgını gördüm sordum cevabı benim ici cok önemli birisi oldu.bir yıl önce kız evlendi numaraalrını kapattı kızın evli oldgunu bile bile hala neler yaptıgını nerde oldugunu arastırıyor.deli olmak üzereyim:(((( ne yapmayalım ne olur bi akıl verin...;((

bırak hemen bırak kac kurtul bu durumdan.bellıkı hala eskı sevgılısıne asık .yada psıkopat kı kızı hala arastırıyor.her ıkı durumdada kac kendını kurtar.

hanımlar cok teşekkür ederim sizlerin yazdıkllarınızı okudukca benimde nekadar saglıksız düşünüp hareket ettigmin daha cok farkına vardım.allah herkesin gönlüne göre versin

Bikaç ay olsa unutamamış derim ama 5 yılın ardından acı bi durum bu kadar araştırmışsa bencede unutamamış hiç... Sadece üstü kapalı durmuş konu
iyi düşün derim seni daha çok sevse bi başkası umrunda olmazdı bence
al karşına konuş baktın üste çıkmaya çalışıyo güle güle de evlenmeden kurtul ondan ve o eski aşkından

Takıntı ya da aşk, unutamamış o kızı besbelli ki, hem de 5 yıl gibi bir zamana rağmen... Ama bence bunlar değil önemli olan. Senin arkandan iş çevirmesi, yüzüne, gözünün içine baka baka yalan söylemesi, adeta seninle dalga geçmesi gurur kırıcı olan. O yüzden bence bir dakika bile durma, böyle bir insana bir dakikanı bile fazladan harcamaya değmez bence...

Ya forumu açıyorum, bütün sayfalarda ya aldatılma ya böyle eski sevgiliyi unutamama vakası. Bu nasıl bir saygısızlık ve yüzsüzlüktür ya, bu erkekleri biz mi böyle tepemize çıakrıyoruz anlamıyorum ama iyice zıvanadan çıktı bir çoğu!!! :22::22: İllallah geldi yani...

Basbaya hala içten içe o kızı seviyor, unutamamış. Takıntı olsaydı eğer bir yandan o kızı araştırırken bir yandan da arkasından söverdi. Benim için çok önemli biri demiş daha ne desin. Size karşı da hisleri vardır ama o kadar güçlü değil anlaşılan. Neden ayrılmışlar bunu biliyor musunuz?

canım yaşadıklarına çok üzüldüm. ben olsam açık açık cüzdanında bulduklarımdan da bahseder, adamı iyice rezil eder,sonra da ayrılırdım. ne alaka yani bu kadar yıl sonra araştırmak? oy kullandığı yere gidip nöbet mi tutacaktı görmek için? hasta ruhlu bu belli. kendine yazık etme, böyle bir insanla gelecek düşünülmez. yalanları bi yana, senleyken başkasını düşünmesi bir yana. böyle uzaktan atıp tutmak kolay size diyeceksin belk, ama bak burda herkes aynı fikirde. allah kolaylık versin sana, umarım ayrılık sürecini de çabuk atlatırsın..

Back
X