Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayatını bu adamın ceplerini karıştırarak mı geçireksin hep şüpheyle? Bence bunlar birer işaret,evlenmeye kalkma derim ben.
aramızı daha kötü yapacaktı gibi bir cümle kullanmışsınız inanamadım. yani adam hala belliki onu seviyor !!! bunun başka bir anlamı kesinlikle olamaz. başkasını seven bi adamla aranız kötü olsa ne olacak iyi olsa ne olacak. aranız kötü olmasın diye yutabilecek misin bunları. bunları kesinlikle sana kendini kötü hissettirmek için söylemiyorum ama arada 5 yıl gibi bir süre var bu süre içinde unutamamışsa hiç unutamaz o kız. nerede oy kullanacağını bile araştırmışsa demek ki karşısına çıkmak karşılaşabilmek umuduyla araştırmış :S her şeyi anlatın bence açık açık. onu sevdiğinizi ama o sizi sevmiyorsa hiç ayrılmak istemediğiniz halde ayrılmayı kabul ettiğinizi söyleyin. hala onu düşünüyor olmana katlanamıyorum deyin. sizi ne kadar üzdüğünü anlatın ona. kavgayla da halledilebilecek bir şey değil bu açık açık sorun ona gerçek hislerini öğrenin neden böyle şeyler yaptığının sebebini söylemesini isteyin.
ya canım 5 yıl boyunca o kızı unutmamış olması da çok inandırıcı değil. takıntı bence.
ya madem unutamamış seninle neden 5 yıl beraber olmuş???
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???
takıntı hatta ileri derecede sapıklı oldugunu düşünüyorum artık..ben 5 yıl boyunca iyi olalım diye hayal ederken o başkasını hayal etti diye icim icimi yiyor![]()
tşk ederim bazen düşünemez oluyorum...vakit kaybetmeden konusucam böyle hayat gecmez farkındayım ama...:2:
5 yıllık beraberliğim var bu sürec icerisinde sevgilim eski sevgilisiyle görüştügünü onu arastırdıgını gördüm sordum cevabı benim ici cok önemli birisi oldu.bir yıl önce kız evlendi numaraalrını kapattı kızın evli oldgunu bile bile hala neler yaptıgını nerde oldugunu arastırıyor.deli olmak üzereyim((( ne yapmayalım ne olur bi akıl verin...;((